hiç bir sorunu olmadığı halde gebe kalamayanlar...

elsal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
1.316
419
123
eşindede kendindede problem olmadığı halde neden gebe kalınmazki

eşindede kendindede problem olmadığı halde neden gebe kalınmazki

Bu sorunun cevabı yok canım malesef, henüz tıp bilimi infertil çiftlerin %10 unda sebebin ne olduğunu açıklayamıyor...Belki kandaki bir enzim eksikliği belki genetik nedenler ama net bir cevabı yok bunun. Ben de tüm tetkikler normal olmasına rağmen hamile kalamayanlardanım. Hakkımızda hayırlısı...

psikolojik olarak olmuyormuş kafaya takıyorsunz çocuk olmuyo bi yakınıma doktr öyle demiş..takmıycn ilişkiyi zevk amaçlı düşünn çocugu unutun filn..bende şaşıryrm sorun olmadn psikolojik tuhaf yani olacaksa olur yani..

ben de varım herşey normal 3 yıldır olmuyor..1 defa tüp denedik olmadı..ardı ardına 2 defa a dondurulmuş transfer yyine yokk..doktorlarda şaşırıp kalıyorr....bende kafayı yemek üzereyimmm ..allaha sığındım elden birşey gelmiyor ne yazıkki..

Bende aynı durumdayım hiç bir problem yok deniyor.Olmaması için hiç bir sebep yok diyor doktor.Sizleri bilmiyorum ama ben çok yıprandım.Eşim bu knudan sıkıldığını söylüyor.Konu açılınca sinirleniyor.Sizde durumlar nasıl?

Başarısız tüp bebek uygulamaları için embriyo yapıştırıcısı diye bir yöntem varmış, onu deniyorlarmış. Embriyonun rahim duvarına tutunmasını sağlıyormuş. Bir de kan pıhtılaşma bozukluğu var mı diye bazı ileri tahliller yapılıyormuş. Öyle duymuştum.

doktora gittiler ve hiçbir problemlerinin olmadığını belirtti doktor

sitres yapıyorlarsa eğer demiş doktor olmama olasılığı yüksek demiş

çocuğumuz olmuyor diye kafalarına takıp bunu takıntı halne getirmemeleri lazımmış

birde eğer sigara kullanılıyorsa çiftlerin sigarayı bırakmaları lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…