Cnm bebisin hayirli uğurlu olsun oncelikle hic bir sorun olmamasina ragmen bende de uzun zamandir olmadi sen ne yaptin kullandigin bsy varmi acabaarkadaşlar, benimde toplamda 11, tüp bebekle 4 denemem var. 4 denememdede embriyo gelişimi kötü dendi. Nedeni bilinmiyor. Kan pıhtılaşma ve genetik testlerin hepsini yaptırdık, sonuç yok. Şu anki dr um, eşey hücrelerine aktardığımız genlerde problem olabilir dedi. Bunun tespiti oldukça pahalı, tedaviside yok, yapabileceğiniz tek şey denemek dedi. Bir tüp daha yapıp, sonlandıracağım, alternatifleri değerlendireceğim, %15 olan şansımı kullanacağım. Herkesin sağlıklı bebeklere kavuşmasını dilerim....
Cnm bebisin hayirli uğurlu olsun oncelikle hic bir sorun olmamasina ragmen bende de uzun zamandir olmadi sen ne yaptin kullandigin bsy varmi acaba
Cok saol cnm bende bidahaki aya tup bebek yaptircam bende ank da memorial acildi orayi dusunuyordum bakalim nasip artik Rabbim hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin cok cekmissin cnm ins bende isin ehliyle karsilasirim bu ay cunku sikildim bi sorun yok deyip adilama metodlarini ustumde kullanmalarindanGünaydın, ewet canım çok şey yaptım, bu yazıyı yazarken son denememi Anadolu sağlık merkezi gebzede yaptırmıştım, ve sağ yumurtalığımda 2 mm lik bir kist görmüştü ve doğum kontrol hapı vermişti. Sonuç negatif çıkmıştı. BU sorunu Tekirdağ da bir doçentle konuştum, bana senin tekrarlayan başarısızlıkların var göz ardı edemeyiz deyip beni ameliyat etti, ameliyat sırasında messane ve tüpüm üzerindende çeşitli büyüklüklerde kist çıkardı, en önemliside sol tüpüm tıkalıymış onu aldı, 2010 çektirdiğim açıktı. Beni memoriale yönlendirdi. Semra Kahraman a tedavi oldum. Türkiyenin en iyi laboratuarına sahip dedi. Eski embriyo fotolarımı götürmüştüm Semra Hanıma senin genetik sorunun olamaz dedi. Çok sorunsuz bir tedavi geçirdim. Sonunda 4 tane 1. kalite embriyom oldu. Çok şükür, 2 sini transfer ettiler, 2 si beni bekliyor. BU işte sorun yok diye bir şey yok sorunu araştırmıyorlar, bizi oyalıyorlar. Bu nedenle allah işin ehliyle karşılaştırsın. başka sorun olursa özelden yaz canım.
Merhaba arkadaşlar tüp bebek transferi sonrası yatak ıstırahı yaptımnız mı ? kaç gün ?
merhaba rabbim kucagınada almayı nasip etsin benimde srun sebepsiz 5.denemem olucak nasip olursa 3 donmuşum var 4.denemem geçen ay oldu kanada pozitif cıktı 165 9.gün değerim 11.gün 77 düştü ilk tedavimdede böyle oldu eşimle genetik testlerde yaptırdık sorun yok dediler haziranda histeroskopi oldum küçük 3 tane polip var dediler ama gebeliğe engel değilmiş aldılar ne yapsak sorun yok yok yok diyorlar anlamıyorum bizde bir şey bulamıyınca embriyolara genetik tarama yapalım diyorlar ama suan 3 tane embriyo az olduğu için yaptırmayıp koydurucam maddi acıdan zordayım ne yapcam bilmiyorummerhaba toplam 5 denemem oldu, hiç birinde yapmadım canım, hiç gerek yok, sadece kendini zorlama yeter.
merhaba rabbim kucagınada almayı nasip etsin benimde srun sebepsiz 5.denemem olucak nasip olursa 3 donmuşum var 4.denemem geçen ay oldu kanada pozitif cıktı 165 9.gün değerim 11.gün 77 düştü ilk tedavimdede böyle oldu eşimle genetik testlerde yaptırdık sorun yok dediler haziranda histeroskopi oldum küçük 3 tane polip var dediler ama gebeliğe engel değilmiş aldılar ne yapsak sorun yok yok yok diyorlar anlamıyorum bizde bir şey bulamıyınca embriyolara genetik tarama yapalım diyorlar ama suan 3 tane embriyo az olduğu için yaptırmayıp koydurucam maddi acıdan zordayım ne yapcam bilmiyorum
Aynen bende oyle dusunuyorum az diye peki tuplerini basta kapali oldugu gorunmedimi hic gebe kaldinmi obur denemelerinde bilmiyorum benim sorunum ne insallah bende hamile kalirim cuma doktorumla gorusmem var hayirlisi insallah olurAz embriyoda genetik test anlamsız. Bizede hep yapmak istediler yaptırmadım. Ensonunda yumuetalıklarımda kist ve tüpümün tıkalı olduğu bulundu, ameliyat oldum, 5 denemem tuttu canım, inşallah işinin ehlindesindir :)
Aynen bende oyle dusunuyorum az diye peki tuplerini basta kapali oldugu gorunmedimi hic gebe kaldinmi obur denemelerinde bilmiyorum benim sorunum ne insallah bende hamile kalirim cuma doktorumla gorusmem var hayirlisi insallah olur
benide hsg 2009 çekildi acık ama ben geçtiğim haziranda histeroskopi ameliyatı oldum görürlerdi bir şey olsaydı birde ben kanda gebelik oluşuyor keseyi görmeden düşüyor embriyolarım hep 5.gün transferi oldu genetik testlerde temiz cıktı niye bebeğim ilerleyemiyor bilmiyorum cok zor 3 domuşum var adetin 21 günü gel dedi doktorum cuma gidicem konuşucaz inşallah bu defa olur buda olmazsa 2 yıl gibi yapamam tüp bebek maddi acıdan cok zor aklıma geldikçe içim yanıyor cok zor günler geçiriyorum anlamadığım embriyolara neden genetik tarama yapıyorlar ounda garantisi yok sadece sağlıklı embriyoyu ayırıp koyuyorlar oda tutarsa sakatlığı engellemek için değilmi kafam cok karışık bebeğimin düşmemesi için başka tedaviler yokmu bilmiyorum anlamıyorumCanım 2010 daki hsg mde iki tüpde açık, 2012 deki 4. Denememde 2mm kist gözüktü sağ yumurtalıkta, hiç hamile kalmadım daha önce, embriyo gelişmem 3. Günde duruyordu, 5. Güne gitmiyordu. Genetik dediler, son 2 denememde genetik uzmanıyla çalıştık, hiç bir problem bulamafı, pgt yapılacak embriyo olmadığı için hiç yaptırmadım. Tekirdağ da bi dr uma tesadüfen bahsettim kistten, hemen ameliyata aldı, tüpümünde öyle tıkalı olduğu ameliyatta anlaşıldı. 4 ay sonrada 5. Denememi yaptım, Semra KAHRAMAN ın hastasıydım, hakkını yiyemem, çok iyi geçti tedavi. Sonuç bir oğluşum var, 6 ay sonra kucağımda inşallah. Allah sizede nasip etsin.
benide hsg 2009 çekildi acık ama ben geçtiğim haziranda histeroskopi ameliyatı oldum görürlerdi bir şey olsaydı birde ben kanda gebelik oluşuyor keseyi görmeden düşüyor embriyolarım hep 5.gün transferi oldu genetik testlerde temiz cıktı niye bebeğim ilerleyemiyor bilmiyorum cok zor 3 domuşum var adetin 21 günü gel dedi doktorum cuma gidicem konuşucaz inşallah bu defa olur buda olmazsa 2 yıl gibi yapamam tüp bebek maddi acıdan cok zor aklıma geldikçe içim yanıyor cok zor günler geçiriyorum anlamadığım embriyolara neden genetik tarama yapıyorlar ounda garantisi yok sadece sağlıklı embriyoyu ayırıp koyuyorlar oda tutarsa sakatlığı engellemek için değilmi kafam cok karışık bebeğimin düşmemesi için başka tedaviler yokmu bilmiyorum anlamıyorum
3 koydurucam yarın görüşmem var doktor ne diycek bakalım yaptırmıycam zaten inşallah olur bu defa hayırlısı Allahtan bakalım laporoskopi ameliyatında gözüküyordu dimiHistereskopide aşağıdan kamerayla rahim içşne bakıyorlar, tüpleri göremezler, bende histereskopiyle miyom aldırdım, onu işlemden bile saymıyorum, ama embriyonun tutulmasını etkiliyor tabi, bence tüplerine yeniden baktır, ayrıca 3 ünüde transfer etmiceklermi. Genetik olarak düştüklerini düşğnüyorlar sanırım, ancak üçünüde transfer ettir, pgt ye para verme. Pgt çok embriyo yoksa blastokist seviyesinde para harcama bence.
3 koydurucam yarın görüşmem var doktor ne diycek bakalım yaptırmıycam zaten inşallah olur bu defa hayırlısı Allahtan bakalım laporoskopi ameliyatında gözüküyordu dimi
amiiiin inşallah canım son olur ne diyimEwet laporoskopide özellikle bakmış dr um, gözüküyor. inşallah tutar canımda bu işkence biter :)
ahh canım bu soruyu bende 1,5 yıldır kendime soruyorumm ama cevabı yokk....eşindede kendindede problem olmadığı halde neden gebe kalınmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?