hiç bir sorunu olmadığı halde gebe kalamayanlar...

tabiki hayırlısını versin rabbim ama artık gerçekten 5 kez aşılamadan sonra tüp bebek de daha çok umutluyum

allah hakkınızda hayırlısını versin...biz hiç aşılama yaptırmadan direkt tüp bebeğe geçtik sonuç negatif sen 5 kez aşılama yaptırmışsın umarım olur ama sana tavsiyem çok fazla araştırma moralini bozma kafan allak bullak olur umudunuda yitirme tabi inşallah çook güzel haberler alıp mutlu olursunuz...

arkadaşım ben yeni üye oldum buraya daha tam bilemiyorum sakıncası var mı bilmiyorum ama ankara gataya gidiyorum ben mart ayında yine gitcem 2.transferi gerçekleştirecekler gata bu işte çok temiz titiz çalışıyo yinede sen bilirsin....

Çok sağol canım aklımda olacak orası iyi bir değerlendirme yapmak istiyorum sizin ilki tutmadı heralde sebep neymiş öğrenebildinizmi?

bişey sormak istiyorum ocak ayında ilk tüp bebek tarnsferi gerçekleşti sonuç negatif doktorum mart ayında gel 2. transferi yapalım dedi sizce mart ayına kadar kendiliğinden doğal yolla olur mu? düşüncenizi paylaşırsanız sevinirim

Çok sağol canım aklımda olacak orası iyi bir değerlendirme yapmak istiyorum sizin ilki tutmadı heralde sebep neymiş öğrenebildinizmi?

arkadaşım ilki tutmadı ama hastanede tanıştığım arkadaşlarımın 5inden 4 ü tuttu benim ki tutmadı hiç bir sorunun olmadığını söylediler ...ben hiç aşılama yaptırmadım doktorun özel muaynehanesine gidiyorduk saolsun prosedürü değiştirip aşılama olmadan direkt tüp bebeğe karar verdi...bilmiyorum artık hayırlısı ben 5 ay önce trafik kazası geçirdim karaciğerimde kist vardı kazada patladı karaciğerimin bir kısmını ve safra kesemi aldılar hamile olmadığıma çok dua ettik çünkü kazada kesin onuda kaybedecektik 30 tane dikişim var acımın geçmesini vücudumun iyileşmesini bekledik ama nasıl bekledik bana sor çok zordu aslında hala dikişlerim acıyo ama umrumda değil bebeğim karnımda olsun da acısına katlanırım ne yapayım...allah o kadar büyük ki zamanını o biliyo yine vermezse vardır bir bildiği

Evet canım çok haklısın bende öyle diyorum vardır bi bildiği allah hakkımızdan hayırlısını versin inşallah bu arada sizin fikriniz nedir yoksa hazır yurtdışından geliyorken istanbulumu tercih etsem çok kararsızım sizce istanbul dahamı iyidir?

Canım valla ne desemki bilemedim inşallah olur ...

Bu arada banada hiç aşılama yapılmadı direk tüp bebek diyorlar hayırlısı inşallah.

ben kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem ankara gata da tanıştığım bi arkadaş istanbulda ki gata da çok uğraştıklarını bir sonuca varamadıklarını anlatmıştı ve dünya dolusu para harcadıklarını...ben hiç araştırmadım gata uygun geldi ben birde asker eşiyim...doktorumuz ve hemşireler çok ilgili ve temiz çalışıyorlar sen özele mi gideceksin yoksa devlet hastanelerine mi

Özel inşallah :)

merhaba kızlar.yazılanları okudum.forum çok hareketli değil sanırım.bende şubat adetimle tüp bebek yaptıracagım inşallah.aranızda yaptıran varsa aşamalardan biraz bahsedebilirmi.bir de toplam kaç gün sürüyor...

oooffff hiç bir problemm yookkk,bebeğimm neden gelmiyorsunn artıkk annemmm

canım ilk olarak anesteziye uygun musun değil misin akciğer filmi kan ve idrar testi veriyosun uygunsan eğer hormon iğneleri veriyolar belli dozlarda koldan yada karından yapıyosun çok basit eşin yada kendinde yapabilirsin.. yumurtaların takip ediliyo istenildiği boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi veriliyo onuda yapıyosun toplamda bu iğneler 5 gün sürüyo sonra seni çağıryolar ve yumurta toplama işlemi gerçekleşiyo bayıldığın için ağrı sancı duymuyosun bu da toplamda 10 dakika sürüyo aynı gün içerisinde dölleme olayını gerçekleştiriyolar ve sizide bilgilendiriyolar 3 gün sonrada transfer için çağırıyolar o da çok kısa sürüyo 5 dakika bile değil...biraz karışık anlattım sanırım ama ben çok korkmuştum korktuğum gibi olmadı çok basit ve kolay geçtik bu aşamaları sonuç tabi benim için pozitif olmadı ama inşalllaaaaahhhh sizin için olur

bende tam senin dedigin gibi düşünüyorum ama.ordaki hemşire sizi adetin 21.günü de çagıracaz dedi.benim biraz kafam karıştı.bu nasıl oluyor acaba.birde bilgi için çook teşekkür ederim canımm

bende tam senin dedigin gibi düşünüyorum ama.ordaki hemşire sizi adetin 21.günü de çagıracaz dedi.benim biraz kafam karıştı.bu nasıl oluyor acaba.birde bilgi için çook teşekkür ederim canımm

arkadaşım bana öyle bişey demediler sadece tüp bebeğe başlangıç için adetin 3.günü gelin dediler...ondan sonrada yönlendirdiler şu iğneyi şu dozda kullan işte 3 günde bitmesi lazım sonra gel yumurtalarına bakacaz dediler ve yumurtalarımda sıkıntı çıkmadı ve çabuk geliştiler doktorum öyle söylemişti...yani 21.günde çağıracagız gel demediler....ayrıca rica ediyorum yardımcı olabildeysem ne mutlu

peki bunların hepsi toplam kç gün sürdü..ben başka bir şehire gidecegimde..

peki bunların hepsi toplam kç gün sürdü..ben başka bir şehire gidecegimde..

benim yumurtalarım erken geliştiği için 15 gün de bitti herkesin aynı olmuyo...bu arada eşim asker canım özelden msj atamıyorum

Allah bizlere kolaylık versin inşallah bende yurtdışından gelicem eger burada yaptıramazsam inşallah burada olurda tabi habirde benim buyük sorunlarımdan biride eşimin bu konuda isteksiz oluşu çok negatif konuşuyor bu konuda beni çok üzüyor benim işim 2 kar zorlaşıyor bu durumda(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…