Hiç bir zaman evlenemeyecek miyim?

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Etrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar:(

Kismetin bi yerde bekliyodur bu kadar üzülme gecikmesinde vardır bir hayır rabbim doğru dürüst hayırlı es çıkarsın inşallah karşına planlayarak arayak bulunmazki

Elbet biri bir yerlerde seni bekliyordur. O vakit geldiğinde mutlaka karşına çıkacaktır

Ooooo ben de seni büyük sandım. Bak canım büyüklerim bana verdiği en önemli öğüttür: 25ten önce asla evlenme.

Ben 25 yaşında ciddi düşünmeye başladım. 27 yaşında eşimle tanıştım. 28de evlendim. Küçüksün daha. Karşına düzgün birileri çıkacaktır.

Sıkıntı yapma. Gençsin. Evlenirsin. Nasip. Herşeyin bir vakti var..

• Beğen
Reactions: KV_
İlk cümleden sonrasını okumadım.yanıt vereyim erkeği bir hamur olarak düşün; onu sen mayalayacaksın...sen şekil vereceksin.... sen pişirerek, soğuk sıcak servis edeceksin. Önce tercihini yap şekerli tuzlu baharatlı mı :hamarat:

Bulundugum cevre icin bu yas bile gec arkadaslar psikolojik baski yogun etrafimda ve ben de yuvami kurmak istiyorum akrabalarim tek tek evlendiler birde bu taraftan bakin. Yani hazirmisim gibi

Etrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar:KK43:

bence o adamı saplantı haline getirmişsin, sandığın kadar da mükemmel değil muhtemelen, o adamla kıyaslayarak var olan şanslarınıda kaybediyorsun bence, kariyerim var diyosun iş hayatın var yani, arkadaşlarında vardır, bol bol sosyal ortamlarda takıl, zaten yaşında 25, ama öncelikle o adamı kafandan sil derim, kafanda o adam oldukça yeni biri için yer açılmayacak

bence o adamı saplantı haline getirmişsin, sandığın kadar da mükemmel değil muhtemelen, o adamla kıyaslayarak var olan şanslarınıda kaybediyorsun bence, kariyerim var diyosun iş hayatın var yani, arkadaşlarında vardır, bol bol sosyal ortamlarda takıl, zaten yaşında 25, ama öncelikle o adamı kafandan sil derim, kafanda o adam oldukça yeni biri için yer açılmayacak

O takildigin adam neci,isi gucu falan yerinde mi,neyine bakiyosun mesela yakisiklilik mi kariyer mi para mi.. eskiden sevgilin falanmiydi yada canimm.
Pardon yaa yanlis alinti yapmisim. Tekrardan yaziym konusahibine.

Bulundugum cevre icin bu yas bile gec arkadaslar psikolojik baski yogun etrafimda ve ben de yuvami kurmak istiyorum akrabalarim tek tek evlendiler birde bu taraftan bakin. Yani hazirmisim gibi
O takildigin adam neci,isi gucu falan yerinde mi,neyine bakiyosun mesela yakisiklilik mi kariyer mi para mi.. eskiden sevgilin falanmiydi
yada canimm
Onu nekadar taniyorsun mesela.herkezi nicin onla kiyasladigini dusundunmu hic

Back
X