Hic birliktelik yasamamis erkek

Yalan söylüyor olabilir fakat söyledikleri doğru ise uygun bir aday değil. çünkü böyle ilk deneyimini eşiyle yaşayan erkekler tercübe kazandıktan sonra bir özgüven kazanıyor, sonrada içinde bastırdığı ne varsa yaşamak için yemedikleri halt kalmiyor. Kısaca sonradan aldatıma ihtimali çok yüksek.

Muhafazakar biri olabilir. Herkes evlilik harici cinsel ilişkiye sıcak bakmıyor normal mi değil mi bilemeyiz. Ama siz çok istiyor diyorsunuz isteyip yapamaması garip geldi bana

millet sevişse dert sevişmese dert çok ilginç yorumlar görmeye başladım pes diyorum artık

Arkadaşınız çok genç mi? 36 yaşına kadar ciddi ilişkisi olup olmadığını sorsun. Olmadıysa arkasına bakmadan kaçsın. Vardır bir falsosu şuan gün yüzüne çıkarmadığı. Cinsellik konusuna gelirsek, hem mental hem fiziksel olarak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, çok geç. Ama eğer kişisel tercihiyse neyse. Arkadaşınız tecrübesiz birisini istiyorsa, o kişi tecrübe edindikten sonra ne olur bilemiyorum.

Valla bana normal gelmedi.
Gerçekten yaşamadıysa ,başka birşeyelere alışmıştır ve evlenince aranızdaki cinselliktede problem olur.

Etrafa karşı evlenmesi gerekiyordur artık. Paravan evlilik yapacaktır.
Ya da yalan söylüyor. Seç beğen al.

Dini hassasiyeti olanlar zaten 36 yaşına kadar beklemeyip erken evleniyor. Evet çok anormal bence de.

Kuzenimin eşi de böyle bir adamla evlendi (dinle ilgili değil) ama adam çok daha gençti. Artık adam neyi neresine şey yaptıysa, kadın bunu üzerinden atmış. Adam yere düşmüş ve beli incinmişti hastaneye gittiler yani o derece. Bilinçaltım bu dosyayı çıkardı benzer olay diye

Kuzeninizin eşi nasıl başka bir adamla evlendi?

cinsellik insanın özelidir, saygı duymak gerekir ama bana sağlıklı gelmiyor
ben istemezdim karşımda bu konuda böylesi toy birini
çünkü cinsellik yaşadıkça geliştirilen ve iyileştirilen bişi
insan bunu yaşadıkça kendini keşfediyor , karşı tarafı da keşfediyor
nerde ne yapması gerektiğini öğreniyor vs
bunların hiçbirini bilmeyen biriyle zor yani

Her önüne gelenle yatıp kalkan cinsellik yaşayanlar iğrenç bence asıl
canım şimdi önüne gelenle beraber olmak başka, bu konuda deneyimli olmak başka
adam akıllı ilişkileri olmuştur sevgilileri olmuştur onlarla yaşamıştır falan deneyim budur
önüne gelenle yatmak demek skor kasmak demektir ve yürüyen hastalıktır benim gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…