- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Neden iğrenç onuda anlamadikİğrenç derken abarttınız sanki.
Her önüne gelenle yatıp kalkan cinsellik yaşayanlar iğrenç bence asılNeden iğrenç onuda anlamadik
Karşımdaki erkeğin biraz tecrübesi olmasını isterim, bu benim tercihim. Ama dediğiniz gibi leş bir tip olması iğrenç asıl.Her önüne gelenle yatıp kalkan cinsellik yaşayanlar iğrenç bence asıl
Ay bi dk küçük olsa istesede olmaz mı hahahahatabiki vardır.
Dindar olabilir, miki küçük olabilir, yada tercih meselesidir.
Yalan söylüyor olabilir fakat söyledikleri doğru ise uygun bir aday değil. çünkü böyle ilk deneyimini eşiyle yaşayan erkekler tercübe kazandıktan sonra bir özgüven kazanıyor, sonrada içinde bastırdığı ne varsa yaşamak için yemedikleri halt kalmiyor. Kısaca sonradan aldatıma ihtimali çok yüksek.
millet sevişse dert sevişmese dert çok ilginç yorumlar görmeye başladım pes diyorum artık
Etrafa karşı evlenmesi gerekiyordur artık. Paravan evlilik yapacaktır.İyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
Kuzeninizin eşi nasıl başka bir adamla evlendi?Dini hassasiyeti olanlar zaten 36 yaşına kadar beklemeyip erken evleniyor. Evet çok anormal bence de.
Kuzenimin eşi de böyle bir adamla evlendi (dinle ilgili değil) ama adam çok daha gençti. Artık adam neyi neresine şey yaptıysa, kadın bunu üzerinden atmış. Adam yere düşmüş ve beli incinmişti hastaneye gittiler yani o derece. Bilinçaltım bu dosyayı çıkardı benzer olay diye
canım şimdi önüne gelenle beraber olmak başka, bu konuda deneyimli olmak başkaHer önüne gelenle yatıp kalkan cinsellik yaşayanlar iğrenç bence asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?