Hic birliktelik yasamamis erkek

Bana inandırıcı gelmedi. Kadın olsa kendisi tercih etmiştir diyebilirim saygı duyarım. Ama 36’sına gelmiş ve hiç birliktelik yaşamamış bir adam da bence sıkıntı vardır. Bu sıkıntı cinsel anlamda da olabilir, karakter olarak da olabilir. Aşırı pasif, içe dönük, asosyal vs. vs. Muhafazakarlıktan olduğunu da düşünmüyorum çünkü konuya bu şekilde bakan “normal” muhafazakar bakış açısındaki erkek zaten evlenmiş olurdu.

Hay Allah ım ne günlere kaldık.

Şayet manevi kural ve hassasiyetlerinden dolayı olan bir durumsa helal olsun derim. Ama dini hassasiyet şeklinde kendini lanse edenlerin altından da malesef pavyonculukizm cıkıyor genelde güvenemem. Normal mi değil mi bilemem bence değil. Hiç mi el ele tutuşmadın öpüşmedin be kardeşim. İstekli bir erkek bence kendini tutamaz

Cinsellik harici diğer değerlerine ve karakterine göre değerlendirmeli. Zaten huyuna ve suyuna göre neyi kastettiğini anlar. Yalanını yakalarsa o dediği de yalan olabilir. Seçiciyse o yüzden olmamış olabilir. Dini değerlerine bağlıysa o sebeple olabilir...

İnancı gereği bekarken birliktelik yaşamayan 35 yaş üstü çok kişi var. Özellikle eğitimin uzaması ve gelirin olmaması sebebiyle evliliği öteleyen çok. Bir de doğuştan seçici tayfa var.

Ezik kendini ifade etmeyi öğrenememiş bi ailede yetiştiyse her sey olur benim.kaynim 33 yaşında ilk kez sevgili yaptı ben şok oldum ilk kız arkad a ik dediği için şimdi 2 yıldır yatıyorlar ama ufukta evlilik yok yani bu tip adamlar genelde bi sapa baltaya olamıyor..sevişmek zorunda. Değil ama ilk kez flört ediyorsa büyük sıkıntı

Dini hassasiyeti olan insan bunu dile de getirmez bence bu konuda çok sınırlı konuşur ama şüphe bırakmaz
Bana normal gelmedi yaşadığımız toplumda hiç normal bir süreç degil

36 yaşına kadar cinsellik yaşamaması aşırı normal ülkemizde nasıl bu kadar garip görülmüş anlamadım

sevgilisi falan olmuş mu o daha önemli

ülkemizde kadını erkeği cinsel açıdan bir sürü tabuyla karşılaşıyor nedenn kınandı adamcağız

bir sürü incel var ülkede

İncel olma ihtimali %80 diye koşarak kaçardım dedim zaten. Heriflerin kafası çok farklı çalışıyor.

Küçük bir kasabada yada ilçede yaşıyorsa mantıklı, duygusal bir geçmişi olmadan belki talep etmemiştir bir kadinla birlikte olmayı. Kader kısmet olmuştur olmamistir. Bana çok normal geldi.

Ben kesinlikle normal bir cinsel hayatın olacağını düşünmüyorum sonrasında . Dini hassasiyetlerinden dolayı olsa zaten bu sebeple erkenden evlendiriyorlar erkeği .

Veya erken boşalma iktidarsızlık sertleşme sorunları da olabiliyor .

Bazı erkekler gerçekten severek cinsellik yaşamak isterler. Arada bir çekim olması şart onlar için. Bu adam ya kimseyi sevmedi, ya kendine güveni yok, ya da yalan söylüyor. Çünkü muhafazakar ailede büyüyen erkekler erken yaşta evlenir, cinsel ihtiyaçlarını karşılamaları için..

Bu yasa kadar kimseyle birlikte olmadım demiş sana da böyle bir şey yapamam gibi biseler demiş sanirim
Böyle bi şey yapamam ne ya
Sanki tecavüz edecek, ne biçim açıklama.

36 yaşına kadar kimseyle yatmadı diye hemen anormal diyemeyiz, sebeplerine bakmak lazım; inanç gereği olabilir, özel biriyle yaşamak istemiştir ve denk gelmemiştir, olabilir yani.
Ama konudaki adam bana itici geldi, aşırı istekli olduğunu belli edebiliyosa öyle hassas biri de değil gibi, kendince şov yapıyor gibi düşündüm, işte kimseyle yatmadım falan diye. Muhafazakar görünmeye çalışan bi abazan sanki

Bu yasa kadar kimseyle birlikte olmadım demiş sana da böyle bir şey yapamam gibi biseler demiş sanirim
Valla evlenmeyi düşünüyorsa yatmadan karar vermesin arkadaşın. Belki de adamın maşallahı vardır. Belki de aslında 'birlikte olmadım' değil, 'olamadim'dir. Adamın cinsel bozuklukları vardır.
Niye risk alsın ki

Yaşamamasında ki sebep nedir?
Bence olması gereken bu yani benim inanış tarzıma göre evlendiği insanla bunu yapmak istediği için beklemişse gayet doğal hatta süper.
Ama durum başkaysa bilmiyorum tabi :)

İnanç gereği 36 yaşına kadar bekleyemez. Genelde inançlı olan erkekler 20'l yaşların çok başında evleniyorlar. Çünkü normal bir adamın bu yaşa kadar beslemesi çok çok zor.
Başka sorunları vardır. Sorun olmaya da bilir fakat bu çok küçük bir ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…