- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Kuzeninizin eşi nasıl başka bir adamla evlendi?
Ahahaha valla boşandı tekrar evlendi heralde falan diye düşündüm.Kuzenimin eşi de böyleydi
Kuzenim böyle bir adamla evlendi.
40 sene önceki bu olay aklıma gelince çok güldüm bu iki cümle karışmış.
Alemsiniz valla hemen yakaladınız
Onu bilemiyorum ama diğerlerinin de dediği gibi muhafazakar olsa erken evlenirdi diye düşünüyorum. Onun dışında hic mi sevgilisi falan olmamış illa yatmak zorunda değil muhakkak bi kız arkadaşı olmuşturAy bi dk küçük olsa istesede olmaz mı hahahaha
Hay Allah ım ne günlere kaldık.İyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
Ezik kendini ifade etmeyi öğrenememiş bi ailede yetiştiyse her sey olur benim.kaynim 33 yaşında ilk kez sevgili yaptı ben şok oldum ilk kız arkad a ik dediği için şimdi 2 yıldır yatıyorlar ama ufukta evlilik yok yani bu tip adamlar genelde bi sapa baltaya olamıyor..sevişmek zorunda. Değil ama ilk kez flört ediyorsa büyük sıkıntıİyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
İncel olma ihtimali %80 diye koşarak kaçardım dedim zaten. Heriflerin kafası çok farklı çalışıyor.36 yaşına kadar cinsellik yaşamaması aşırı normal ülkemizde nasıl bu kadar garip görülmüş anlamadım
sevgilisi falan olmuş mu o daha önemli
ülkemizde kadını erkeği cinsel açıdan bir sürü tabuyla karşılaşıyor nedenn kınandı adamcağız
bir sürü incel var ülkede
Veya erken boşalma iktidarsızlık sertleşme sorunları da olabiliyor .Yalan söylüyor olabilir fakat söyledikleri doğru ise uygun bir aday değil. çünkü böyle ilk deneyimini eşiyle yaşayan erkekler tercübe kazandıktan sonra bir özgüven kazanıyor, sonrada içinde bastırdığı ne varsa yaşamak için yemedikleri halt kalmiyor. Kısaca sonradan aldatıma ihtimali çok yüksek.
aynen öyle asıl korkulması gereken taraf oİncel olma ihtimali %80 diye koşarak kaçardım dedim zaten. Heriflerin kafası çok farklı çalışıyor.
Böyle bi şey yapamam ne yaBu yasa kadar kimseyle birlikte olmadım demiş sana da böyle bir şey yapamam gibi biseler demiş sanirim
Valla evlenmeyi düşünüyorsa yatmadan karar vermesin arkadaşın. Belki de adamın maşallahı vardır. Belki de aslında 'birlikte olmadım' değil, 'olamadim'dir. Adamın cinsel bozuklukları vardır.Bu yasa kadar kimseyle birlikte olmadım demiş sana da böyle bir şey yapamam gibi biseler demiş sanirim
Yaşamamasında ki sebep nedir?İyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
Böyle bi şey yapamam ne ya
Sanki tecavüz edecek, ne biçim açıklama.
36 yaşına kadar kimseyle yatmadı diye hemen anormal diyemeyiz, sebeplerine bakmak lazım; inanç gereği olabilir, özel biriyle yaşamak istemiştir ve denk gelmemiştir, olabilir yani.
Ama konudaki adam bana itici geldi, aşırı istekli olduğunu belli edebiliyosa öyle hassas biri de değil gibi, kendince şov yapıyor gibi düşündüm, işte kimseyle yatmadım falan diye. Muhafazakar görünmeye çalışan bi abazan sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?