Hic birliktelik yasamamis erkek

İlişki yaşamamış olması tek başına değerlendirilemez bence. Neden bu yaşına kadar yaşamadığı daha önemli bir konu.
Belki dini hassasiyet, belki bunu özel biriyle yaşamak istedi ve yaşayamadı, gibi gibi.
Farklı gerekçelere farklı açıklamalar yapılabilir çünkü. Ama nihayetinde 36 yaşına dek "gerçek bir ilişki" kuramamış olmak üzerine düşünmek gerekiyor.

Yalan söylüyordur. Çok gördük çünkü böyle tipleri. Karşısındaki kızı bu şekilde daha kolay ilişkiye ikna edebileceğini düşünüyorlar. Ayrıca tam bir birleşme yaşamadı diyelim illa sevismis oluyorlar.

İste bence de muhafazakar degil, şov yapıyor gibi geldi.

Yalan der susarım

36 yaşındaki adama çocuk demesek mi

vay be artık kadınlar tecrübeli erkek arar olmuş ,tabi kendileri de tecrübeliya ,ondan sanırım
neden 36 yaşına kadar bakir kalmasın ki?
gerçekse çok da saygı duyulacak bir durum .
kendine hakim olabilen,nefsinin peşinde gitmeyen,aklı başında biri demekki
evlenince yaşamak istiyor belliki.
tecrübesizler evlendikten sonra daha sağlıklı ilişki kuruyor ben hep bunu gördüm bu arada .
bu konularla ilgili nedense kadınlar yaşadıklarının eleştirilmesinden rahatsız oluyor ama bir erkeği çok kolay yargılayabiliyor,dalga geçebiliyorlar,normal addedebilmek için de tecrübeli olması gerekiyormuş onu da burda öğrendik.
pess diyorum daha başka birşey dersem banlanırım.
benim kafam sadece bu bilgiyi size kim söyledi,nerden öğrendiniz?
kendisi söyledi ise ,bunu söylemesi çok tuhaf,insan neden söylerki böyle birşeyi,siz sormadıysanız söylememesi lazım.
başkasından duyduysanız da ,başkasına da söylememesi lazım,bu çok mahrem birşey.

Ya ben dindar bi insanım bana bile normal gelmedi. Ya yalan söylüyor ya da bir sağlık problemi var bence. Bu devirde o yaşa kadar bekleyecek erkek olduğunu düşünmüyorum.

İnsanın olduğu yerde her şey normal. Bazı insanların kendilerine koydukları kurallar vardır ona göre yaşarlar, sonsuz saygı duyarım. Ama 36 yaşına kadar ilişki yaşamamış insan tercihim olmazdı

Ben nedense asosyal ve düzgün iliski kurabilen biri degil diye düşünürüm. Dini veya ahlaki sebeplerden dolayı yapmamış diye düşünmek çok ütopik geliyor.
Tanıştığım 35 yaş üstü erkekler çoğunlukla boşanmış oluyor, bekarsa da zaten kısa sürede sohbeti cinsellige getiriyorlar yani diline illa ki vuruyor. Bu kadar kiyamam romantizmi bana kadinlarla iletişim kurmakta sıkıntı yaşadığı izlenimi veriyor maalesef.

Cinsel hayatimin en guzel olmasi gereken yillarda 36 yasinda adama sevismeyi ogretemem valla.

Herkesin sevgilisinden kocasindan beklentisi farkli. Arkadasiniz eline kadin eli değmemiş birini tercih ediyorsa onun için normaldir ama ben yapamam yani bu yaştan sonra bakir adamla.

Muhafazakar olsa erken evlenirdi diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba muhafazakarların seçici olma hakkı yok sanki de ilk bulduğu kadına yürüyen vajina olarak bakıp kıyacak nikahı
Etiketliyorlar iste... muhafazakar misin? Aha su kaliplar icinde yasaman lazim.

Etiketliyorlar iste... muhafazakar misin? Aha su kaliplar icinde yasaman lazim.
BEN 26,eşim 28 di evlendiğimizde
ikimiz de bakirdik,ikimiz de muhafazakarız, eşim elimi bile tutmadı ,15 yıllık evliyiz,kimsenin de bizim kadar iyi bir mahrem hayatı belki yoktur :)
çok şükür ,bin şükür. iyiki tecrübeli olmamış.

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Güzel örnekleri görmek gerçekten çok sevindirici.

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Güzel örnekleri görmek gerçekten çok sevindirici.
amin inş,darısı isteyenlerin başına.
herşeyi yaşamış olmakla,evlendikten sonra yaşamak arasındaki bariz farkı yaş ilerleyince anlıyor insan.
çok severek evlendim,hala elini tutunca heyecanlanırım,bu iş kalpte bitiyor, birbirini seven insanlar,tecrübesiz ise herşeyin en güzelini yaşama konusunda da bana göre bir adım daha önde oluyor. tecrübeli olmamak, evlenince bir takım şeyleri yaşayamamak demek de değil ayrıca.RABBİM tüm gençlerimize de nasip etsin inş.

Daha dün gördük burda her şeyin ilkini karısıyla yaşayan adamın sokakta milletin fotoğraflarını çektiğini. Çok sağlıklı ilişkiler kuruyorlar, evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…