- 10 Kasım 2022
- 194
- 555
- 33
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
İste bence de muhafazakar degil, şov yapıyor gibi geldi.İnanç gereği 36 yaşına kadar bekleyemez. Genelde inançlı olan erkekler 20'l yaşların çok başında evleniyorlar. Çünkü normal bir adamın bu yaşa kadar beslemesi çok çok zor.
Başka sorunları vardır. Sorun olmaya da bilir fakat bu çok küçük bir ihtimal.
Yalan der susarımİyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
36 yaşındaki adama çocuk demesek miİyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
İyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
Etiketliyorlar iste... muhafazakar misin? Aha su kaliplar icinde yasaman lazim.Muhafazakar olsa erken evlenirdi diyenler neyin kafasını yaşıyor acabamuhafazakarların seçici olma hakkı yok sanki de ilk bulduğu kadına yürüyen vajina olarak bakıp kıyacak nikahı
Ona ben de hayret ediyorum. Üstelik muhafazakar değilimEtiketliyorlar iste... muhafazakar misin? Aha su kaliplar icinde yasaman lazim.
BEN 26,eşim 28 di evlendiğimizdeEtiketliyorlar iste... muhafazakar misin? Aha su kaliplar icinde yasaman lazim.
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Güzel örnekleri görmek gerçekten çok sevindirici.BEN 26,eşim 28 di evlendiğimizde
ikimiz de bakirdik,ikimiz de muhafazakarız, eşim elimi bile tutmadı ,15 yıllık evliyiz,kimsenin de bizim kadar iyi bir mahrem hayatı belki yoktur :)
çok şükür ,bin şükür. iyiki tecrübeli olmamış.
amin inş,darısı isteyenlerin başına.Allah mutluluğunuzu daim etsin. Güzel örnekleri görmek gerçekten çok sevindirici.
Daha dün gördük burda her şeyin ilkini karısıyla yaşayan adamın sokakta milletin fotoğraflarını çektiğini. Çok sağlıklı ilişkiler kuruyorlar, evetvay be artık kadınlar tecrübeli erkek arar olmuş ,tabi kendileri de tecrübeliya ,ondan sanırım
neden 36 yaşına kadar bakir kalmasın ki?
gerçekse çok da saygı duyulacak bir durum .
kendine hakim olabilen,nefsinin peşinde gitmeyen,aklı başında biri demekki
evlenince yaşamak istiyor belliki.
tecrübesizler evlendikten sonra daha sağlıklı ilişki kuruyor ben hep bunu gördüm bu arada .
bu konularla ilgili nedense kadınlar yaşadıklarının eleştirilmesinden rahatsız oluyor ama bir erkeği çok kolay yargılayabiliyor,dalga geçebiliyorlar,normal addedebilmek için de tecrübeli olması gerekiyormuş onu da burda öğrendik.
pess diyorum daha başka birşey dersem banlanırım.
benim kafam sadece bu bilgiyi size kim söyledi,nerden öğrendiniz?
kendisi söyledi ise ,bunu söylemesi çok tuhaf,insan neden söylerki böyle birşeyi,siz sormadıysanız söylememesi lazım.
başkasından duyduysanız da ,başkasına da söylememesi lazım,bu çok mahrem birşey.
biz de tam tersini görüyoruz ,sapkınlık derecesinde kafanızı yormayın siz.Daha dün gördük burda her şeyin ilkini karısıyla yaşayan adamın sokakta milletin fotoğraflarını çektiğini. Çok sağlıklı ilişkiler kuruyorlar, evet
Ben niye kafamı yorayım yahu sizin kocalarınız içinbiz de tam tersini görüyoruz ,sapkınlık derecesinde kafanızı yormayın siz.
işte mesele orda ,size ne?Ben niye kafamı yorayım yahu sizin kocalarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?