Hamilelikten kaynaklıdır büyük olasılıkla ama kan değerlerinize falan da baktırın. Ben Almanya’dayım. 12.haftadan itibaren Folik 2 veriyor doktorlar burda. Ben vitamin ve omega 3 te kullanıyorum. Ayrıca tiroid hapımı 25 mg dan 75 mg a çıkartmak gerekiyormuş. Bunların hepsini sağlayınca bir parça toparladım. Öncesinde ben de çok fena durumdaydım ama benim hayat enerjimi yok eden bir işim var ekstra olarak.
Özellikle vitamin ve omega 3 ü dikkate alın derim.
Kızlar çok sağolun. Ama uyku meselesi de değil pek. Aksiyona geçemiyorum. Pc yi açıyorım mesela iki paragraf yazayım diye, dosya bana bakıyor ben dosyaya. Hiç bişey yapmadan kapatıyorum. Telefonu elime alsam sıkılıyorum. Ne yapacağımi bilmiyorum ama aslında çok işim var
Bugün kendime farklı bir gün olsun diye söz verdim oturdum eşyaları düzenledim katladım filan iyi hissettim aslında.
Kızlar çok sağolun. Ama uyku meselesi de değil pek. Aksiyona geçemiyorum. Pc yi açıyorım mesela iki paragraf yazayım diye, dosya bana bakıyor ben dosyaya. Hiç bişey yapmadan kapatıyorum. Telefonu elime alsam sıkılıyorum. Ne yapacağımi bilmiyorum ama aslında çok işim var
Bugün kendime farklı bir gün olsun diye söz verdim oturdum eşyaları düzenledim katladım filan iyi hissettim aslında.
O bebek doğduğunda bu yapmak isteyip yapmadıklarını yapamayacaksın. Ben hamileliğimin sekizinci ayına kadar çalıştım ve o kalan bir buçuk ayda keşke daha fazla aktif olsaydım diye hayıflanıyorum. Bence bu düşünce motivasyon için yeterli. Bebekli yaşam sandığın kadar kolay değil. Uzun bir süre var önünde ne yapmak istiyorsan yap. Çık dolaş, hangi şehirde oturuyorsanız altını üstüne getirin mesela. Her noktasını gezin. Kitap okuyun film izleyin. Eşinizle sohbet edin. Arkadaşlarınızla görüşün. Hatta bir kursa gidin. Üç yaşında bir çocuk annesi olarak size tavsiyem, bunları yapın doğuma kadar.
Bosver hiç birşey yapma. Yat uyu. Ciddi söylüyorum. Doğum yap ali 2 hafta oldu bırak yatak yüzü görmeyi yatak odasının yerini unuttum. Uyumaya o kadar ihtiyacım var ki. Ben uyumayı cooooook özledim. O yüzden yat uyu güzel kardeşim. Boşver sepetteki çamaşırı makinadaki bulasigi.