hic birseyden tat alamıyorum :(

bana da öyle oluyor ya. sanki hayattak miladımı tamamlamışım yapcak bişeym kalmamış gibi bi his. dondursunlar beni dursam öyle diyorum. ama geçici işte bişeylerle uğraşmak şart

bana da öyle oluyor ya. sanki hayattak miladımı tamamlamışım yapcak bişeym kalmamış gibi bi his. dondursunlar beni dursam öyle diyorum. ama geçici işte bişeylerle uğraşmak şart
allah kmseyi boyle duruma koymasn ya. hic bi ise yaramiyorum zannediyorum kendimi. is bulamıyorum neye elimi atsam sklyorum hemen. sonra ne bileym kimseyle konusasim gelmiyor.

oluyo canm oluyo. ama benmki fazla uzun sürmüyo bişeylerle uğraşınca geçiyor. tabi kendimi dinlemekten vazgeçince..

oluyo canm oluyo. ama benmki fazla uzun sürmüyo bişeylerle uğraşınca geçiyor. tabi kendimi dinlemekten vazgeçince..
sebeb oda olabilir aslinda. aksam esim gelene kadar evde tekim. kaynanamgille oturuyoruz ama hepsi calisiyor. hepsi sabah sekizde cikarlar evden aksam altida gelirler ve ben bu sure icinde evde yanlizim. disari ciksam gezecek yuruyus yapacak park bahce vs. bi yer yok. komsuluk iliskileri sifir. etrafin hep bina oldugunu dusunun ama yakinlarda market bile yok gezecek. anca ufak tefek bakkallar hipermarketler.

Doktora gidin...ayrica hemsireler cok dusuk kpss puaniyla ataniyodu yakin zamana kadar..oturup kpss ye calisin bi amaciniz olur....

anladım canım geçici mi bu durum? sıkılmakta haklısın işte herkesin bi sebebi var.

ben de işsizim beklediğim yerlerden haber yok hiçbirşey yolunda gitmiyor deyip şükürsüzlüğe düştüğüm için böyle oluyor.

Canım havalar bu aralar güneşli çık gez dolaş, zaman zaman herkez hayatın belli dönemlerinde bayan olsun erkek olsun herkez bazen bu durumda olabiliyor. bu durumlarda evde durma dışarıya çıkıp hava al dolaş, depresyonlu kişilere çikolata yemeleri önerilir. mesela balkon varsa çay yap kek pasta vb.keyif yap ferahlarsın hava almaya çalış müzik dinle oda mutluluk verici

Doktora gidin...ayrica hemsireler cok dusuk kpss puaniyla ataniyodu yakin zamana kadar..oturup kpss ye calisin bi amaciniz olur....
en dusuk tas catlasa 75 le aliyo herkes ayni seyi diyo nası acikta kaldin diye ama benm elmde bse yok atama olmuyor o yuzden ozel hastanede de is yok bu yuzden .

kendmce sukur ettigmi düşünüyorum ama hic isyan etmem surekli sabrederm ama bunaldm artik

teşekkürler canm ya.

Benden bahsetmişsin resmen. 1-2 aydır böyleyim ben.

İş bul ayrı eve çık

Sorumluluklar artınca dertlenecek zaman da kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…