- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaymerikaa
-
durup durup gözlerim doluyorbilmiyorum canm yaa vlla cok zor.
bak bi duygu hissediyomussun sen. benim kalbim tas kesildi. ne ağlıyorm ne gülüyorumdurup durup gözlerim doluyor
allah kmseyi boyle duruma koymasn ya. hic bi ise yaramiyorum zannediyorum kendimi. is bulamıyorum neye elimi atsam sklyorum hemen. sonra ne bileym kimseyle konusasim gelmiyor.bana da öyle oluyor ya. sanki hayattak miladımı tamamlamışım yapcak bişeym kalmamış gibi bi his. dondursunlar beni dursam öyle diyorum. ama geçici işte bişeylerle uğraşmak şart
sebeb oda olabilir aslinda. aksam esim gelene kadar evde tekim. kaynanamgille oturuyoruz ama hepsi calisiyor. hepsi sabah sekizde cikarlar evden aksam altida gelirler ve ben bu sure icinde evde yanlizim. disari ciksam gezecek yuruyus yapacak park bahce vs. bi yer yok. komsuluk iliskileri sifir. etrafin hep bina oldugunu dusunun ama yakinlarda market bile yok gezecek. anca ufak tefek bakkallar hipermarketler.oluyo canm oluyo. ama benmki fazla uzun sürmüyo bişeylerle uğraşınca geçiyor. tabi kendimi dinlemekten vazgeçince..
sebeb oda olabilir aslinda. aksam esim gelene kadar evde tekim. kaynanamgille oturuyoruz ama hepsi calisiyor. hepsi sabah sekizde cikarlar evden aksam altida gelirler ve ben bu sure icinde evde yanlizim. disari ciksam gezecek yuruyus yapacak park bahce vs. bi yer yok. komsuluk iliskileri sifir. etrafin hep bina oldugunu dusunun ama yakinlarda market bile yok gezecek. anca ufak tefek bakkallar hipermarketler.
en dusuk tas catlasa 75 le aliyo herkes ayni seyi diyo nası acikta kaldin diye ama benm elmde bse yok atama olmuyor o yuzden ozel hastanede de is yok bu yuzden .Doktora gidin...ayrica hemsireler cok dusuk kpss puaniyla ataniyodu yakin zamana kadar..oturup kpss ye calisin bi amaciniz olur....
kendmce sukur ettigmi düşünüyorum ama hic isyan etmem surekli sabrederm ama bunaldm artikanladım canım geçici mi bu durum? sıkılmakta haklısın işte herkesin bi sebebi var.
ben de işsizim beklediğim yerlerden haber yok hiçbirşey yolunda gitmiyor deyip şükürsüzlüğe düştüğüm için böyle oluyor.
teşekkürler canm ya.Canım havalar bu aralar güneşli çık gez dolaş, zaman zaman herkez hayatın belli dönemlerinde bayan olsun erkek olsun herkez bazen bu durumda olabiliyor. bu durumlarda evde durma dışarıya çıkıp hava al dolaş, depresyonlu kişilere çikolata yemeleri önerilir. mesela balkon varsa çay yap kek pasta vb.keyif yap ferahlarsın hava almaya çalış müzik dinle oda mutluluk verici
Benden bahsetmişsin resmen. 1-2 aydır böyleyim ben.kizlar meraba. surekli buraya dert acan biriyim. bugun de baska bir derdimi yazacagim. kizlar kalbim tastan mi kesildi son iki yilda bilmiyorum. hic biseyden zevk alamiyorum uzucu bisey oluyor uzulmuyorum. sevindirici bisey oluyor sevinmiyorum. namaz kiliyorum onceden cok zevkle kilardim istekle kilardim ama simdi onda bile istek yok. bildiginiz ot gibi yasiyorum tabiri caizse. geziyorum tozuyorum biseylerle uğraşıyorum artik kitapdi örgüydu baska seylerdi. ama yok hic bir yaptigim seyden zevk alamıyorum. cok bunaldim ne yapacagimi bilmiyorum. benim durumumda olanlar var mi acaba?
cogu kisi boyleymis ya.Benden bahsetmişsin resmen. 1-2 aydır böyleyim ben.
kizlar meraba. surekli buraya dert acan biriyim. bugun de baska bir derdimi yazacagim. kizlar kalbim tastan mi kesildi son iki yilda bilmiyorum. hic biseyden zevk alamiyorum uzucu bisey oluyor uzulmuyorum. sevindirici bisey oluyor sevinmiyorum. namaz kiliyorum onceden cok zevkle kilardim istekle kilardim ama simdi onda bile istek yok. bildiginiz ot gibi yasiyorum tabiri caizse. geziyorum tozuyorum biseylerle uğraşıyorum artik kitapdi örgüydu baska seylerdi. ama yok hic bir yaptigim seyden zevk alamıyorum. cok bunaldim ne yapacagimi bilmiyorum. benim durumumda olanlar var mi acaba?
yok cocugum düşünmüyorum da şimdilikÇocuğun var mı ?
hayatın en güzel tadı çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?