Sizinki karabiber yiyince oluşan bir şey. Kan transferi ile hastalık geçse bile kan transferi ile geçen hastalıklarda 1 yıl kuluçka süresi olmaz ve öyle bir şey olsa sürekli belirtileri yaşarsınız.
Googledan araştırıp kendinizi korkutmayın. Karabiber yiyince oluşan kızarıklıkla böbrek ne alaka? Büyük ihtimal alerjiniz var. Göğüs hastalıkları bölümüne gidin orda alerji testi yapıyorlar. İçiniz rahatlar.
Teşekkür ederim bilginiz için aile hekimi de dedi kandan şüphelenmek için geç bir vakit çok olmuş dedi kalem ile karnıma çizgi çekti kızardı karabiber yeme bir kaç gün dedi acaba gerçekten alerjik mi
boşver kız yemıyıver o kadar aramam karabıberı ben..pul bıbercıyım ben sen de kırmızı bıber ye..karabıber neye koyulur kı anca pilava ete..onun yerıne kımyon falan koy
Ben koymuyorum da toplu yapılan yemekte sıkıntı kayınvalidem unutuyo bende unutup yiyorum sonra sabah a kadar kaşıntı saat kaç oldu deli olacam duş almakta çözüm değil hala kaşınıyorum
Ben koymuyorum da toplu yapılan yemekte sıkıntı kayınvalidem unutuyo bende unutup yiyorum sonra sabah a kadar kaşıntı saat kaç oldu deli olacam duş almakta çözüm değil hala kaşınıyorum
koymasın o da..senınkını ayırsın..ay zor bisey mı canım zaten o kadar agır baharatlı yemek ıyı degıl genelde yemeklerını yeşil tut..sebze agırlıklı olsun..baharatı sık yeme tetıkleyebılır ıyıce artırır
Teşekkür ederim bilginiz için aile hekimi de dedi kandan şüphelenmek için geç bir vakit çok olmuş dedi kalem ile karnıma çizgi çekti kızardı karabiber yeme bir kaç gün dedi acaba gerçekten alerjik mi
O kalem ile çizme hassasiyet belirtisi, eminim deriniz hemen şişip kabarmıştır. Doktor başından savmış biraz bi kaç gün yeme geçer diyerek. Müsait olduğunuzda gidin test yaptırın. Vücudunuz alerjen maddeyi vücuttan atana kadar reaksiyon göstermeye devam eder malesef. O yüzden yarına kadar kaşıntı ve kızarıklığınız devam eder tahminen. Kaşımamaya çalışın. Bir de karabiberden uzak durun tabi.
Ben de aynı durumdayım. Ev tozuna, otlara, mantara, bazı ilaç etkenlerine alerjim var. Temizlik yapmak ızdırap gibi. Gözler kızarıp şişiyor hemen sulanmaya başlıyor hapşırık ve burun akıntısı da cabası:) alerji böyle malesef, dikkat etmek gerekiyor.
Geçmiş olsun