Gecenin sonunda bağırmak kavga etmek istedim gelgelelim cift daire uzerine katlarimiz komsuyla karşı karsiyayiz pustum oturdum icimde kaldi hersey
Gecenin sonunda bağırmak kavga etmek istedim gelgelelim cift daire uzerine katlarimiz komsuyla karşı karsiyayiz pustum oturdum icimde kaldi hersey
evet kesınlıkle gaz değil..hatta bana dese kı ne dusunuyosun..tanısam daha agır seyler soylerdım..
bu cok kotu sekılde oynamaktır..saf değil..safa yatıyor....
kımseye gaz vermıyorum...kımse de vermıyor..
yapamayacakları sey ne demektir..baştan kabulleniş...kadın her seye susssun der gıbı..
iyi devam edin..ezılsın kadınlar hep...ay saf ama ay evlıyız ay cocuk var ay su var deyıp susalım hep..gerı kalalım boyle
te allam ya
adam saf olsa okey taşını kutuyu koyup karısına vermez adam , bide 0 3 arasında ki nasıl bır muhabettir komusum kocası ve benım kocam oturup bana şaka yapmayı düşünecekler nasıl bır samimiyet pess
Haklisin farkindayim esim bu denli zayif olmasa kim cesaret edebiliren güzel cevap susmak, tavrını belli et madem..gülümseme ona..göz teması kurma
sana gaz verıyorum sanıyorlar ya o yüzden içimden gelen asıl kötü seylerı demıyorum sana..
ama kocan o kadın gibi seviyesizleşmiş okey ? bu 2+2= 4
taktıgının yuzuk olmadıgını seni küçük düşürdüğünü syleHanimlar yorumlariniz cok hakli ama esim densiz ne yapar soyle soyleyeyim ben evden ayrilsam cümle aleme konuyu anlatir bu yuzden terk etti beni der cunku hala anlayamadi sende ne taktin be alcam sana yüzük diyo bide bana
Kesin komsum bi tanidigim boyle saka yapti demistir bizimki zaten gulmekten kırılmistir sonra plan iste komsum pek hoş konuşur bilmis bilmis.. Esi desen kadin akilli herseyi bilirBir de şu var yani. Ben gidip de ailece dahi görüşsek komşumun eşine “karına şaka yapalım” diyemem. Yani nasıl cesaret ki bu kadındaki. Hadi eşi ciddi saf olsun ama konu sahibinin gözünde nasıl bir tablo çizeceğini düşünemeyecek kadar salak mı yoksa bir o kadar fesat mı? Hadi kadın düşündü, kadının kocası nasıl izin veriyor buna? Eğer bilmiyorsa da ben o kadından her şey beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?