kimseye bişi anlatmak zorunda değilsin ki ne münasebettKomsunun yüzünu gormek istemiyorum ama nasil olacak konuyu buyutecekler ortak cevremiz cok herkes neden dicek ben bunu nasil anlatayim
yaz yaz. onlar kadıncağızı düşünmüş mü bunları yaparken? kanımız yerde kalmamalıyazarım ama kalpten falan gider uğraşmayalım
yaz yaz. onlar kadıncağızı düşünmüş mü bunları yaparken? kanımız yerde kalmamalı
aynen sana katılıyorum bide o kocanın gece yanındamı yatacam bu gaz vermek degil herkesin fikirleri burda paylasılıyoraynen bence de saflık değil..fatmagülün abisi demişler ama o mukaddesi bıle mutlu etcem dıye dört dönüyordu...saf ınsanlar daha duygusaldır..
birisi de bana dokunmam öyle kocaya dedım dıye yapamayacakları seyler ıcın ınsan neden gaz verır demiş..
bunu soylemek ıcın benı ıyı tanımak lazım...ben boyle hatalarda dırek sılerım ama konu sahıbı hassas dıye gerı cektım fıkırlerımı ıyı tanımıyorum onu....
ıkısının de burnundan getırırdım hele o komsunun....duymadım hayatımda boyle iğrenç sey...
kocaymış adı koca
afedersın agır konusuyorum ama değersiz bir koca o....sana verdıgı değerle ölç onun ederini bencee ....
Beyinsiz cunku çok kızdımHanimlar yorumlariniz cok hakli ama esim densiz ne yapar soyle soyleyeyim ben evden ayrilsam cümle aleme konuyu anlatir bu yuzden terk etti beni der cunku hala anlayamadi sende ne taktin be alcam sana yüzük diyo bide bana
yok bencehahaha alsın bir hazır kart taksın telefona "sevdiğim adamın peşini bırak hain gadın" yazsıntek mesaj yeter zaten ölümcül darbeyi de sona saklar artık
aaa terbiyesize bak.bide fotomu cekti komsum Cep telefonuyla tam kutuyu acarken okeytasida gozuktuyse suratimin hali düşünmek bile istemiyorum
aynen sana katılıyorum bide o kocanın gece yanındamı yatacam bu gaz vermek degil herkesin fikirleri burda paylasılıyor
ben komsudan cok kocaya takıldım zaten nasıl olur aklım almıyor kayınvalideler bı laf söyleyınce gelinlere burası ayaklanıyor niye kocan sana sahip cıkmıyor diye ....bu durum ondan bin kat beter
ben öyle kocanın tabagına yemek yerine okey taşı koyarım bırak dokunmayı komsuların yanında benım duygularımı öyle herkesın içinde oynacak ve hala adam suçunu kolay etmıyor şakadan anlamıyorsun diyor daha ne yaptıgının farkında degil.
Komsunun yüzünu gormek istemiyorum ama nasil olacak konuyu buyutecekler ortak cevremiz cok herkes neden dicek ben bunu nasil anlatayim
yok bence
yalanla dolanla iftirayla işi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?