hic bu kadar utanmamistim

Eslerimizin dukkanlari yanyana cayda yemekte beraberler komsuda sık gider dükkana orda planlamislar

Kadın eşinin dukkanına gidiyor orda kakarakikiri senin gönülden istediğin bişey için plan kuruyorlar....yuh be şeytan gibi kadın...kocan dese ben boyle saka yapıcam diye kadının yapma arkadasımı uzme demesi lazım....ben çok sinirlendim eşiniz de kadın ruhundan zerre kadar anladığı yok kusura bakmayın...bu adamla nasıl mutlu musunuz ki siz? O kadınla görüşmeye devam edecek misiniz

Insanların şaka anlayışı ne kadar
Lütfen kocanizdan önce o kendini bilmez kadına haddini bildirin eminim bu aptalca olayı anlatıp guluyodur heryerde..böyle sakami olur duygusuz insanlar

çok güzel fikir. konu sahibi bunu yapmalısın kesinlikle. bu korku şapşal kocasına yeter.
kadın için de bir intikam planlanmalı. hadi kk göster kadının gücünü. çalıştır saksıyı.

siz hala başkalarına anlatmasına takılıyorsunuz.. bırakın anlatsında ne kadar fesat biri olduğunu anlasınlar ,,tabi anlattığı insanlar aynı kafa yapısına sahip değilse..
utanması gereken siz değilsiniz.. o beyin yerine mercimek taşıyan insanlar..
kocaya yılın öküzü ödülüne birde komşuya yılın fesatı ödülünü ekleyin dükkanlarının camına koyarlar..

Müsadenizle tek kelimeyle öküz!
Ne münasebet efendim.
Olaya bak ya.

aynen bence de saflık değil..fatmagülün abisi demişler ama o mukaddesi bıle mutlu etcem dıye dört dönüyordu...saf ınsanlar daha duygusaldır..

birisi de bana dokunmam öyle kocaya dedım dıye yapamayacakları seyler ıcın ınsan neden gaz verır demiş..
bunu soylemek ıcın benı ıyı tanımak lazım...ben boyle hatalarda dırek sılerım ama konu sahıbı hassas dıye gerı cektım fıkırlerımı ıyı tanımıyorum onu....

ıkısının de burnundan getırırdım hele o komsunun....duymadım hayatımda boyle iğrenç sey...
kocaymış adı koca
afedersın agır konusuyorum ama değersiz bir koca o....sana verdıgı değerle ölç onun ederini bencee ....

bozulduğunu belli etmeden bir aksam okey oynamaya cagır ve okey tası yerıne cakıl tası dok ortaya... sonra da şakaaaaaaaa dıye ergence, yok ya ne ergenı cocukca gulersın, ''size zekice sakalar yapılmaz, bu kadarı bıle cok'' dıye....hatta mumkunse foto da cek....gunlerde komsunun anısından sonra, senın de anlatacak bır anın olur....

Komsunun yüzünu gormek istemiyorum ama nasil olacak konuyu buyutecekler ortak cevremiz cok herkes neden dicek ben bunu nasil anlatayim

Anlatmana gerke yok böyle haketti dersin keser atarsın, bi açıklama yapmak zorunda değilsin ki hem senin gurunu incitmiş hemde hevesini kırmış. Şuan eşin sana tek taş dahi alsa ona baktıkca aklına gelecek.

Komsunun yüzünu gormek istemiyorum ama nasil olacak konuyu buyutecekler ortak cevremiz cok herkes neden dicek ben bunu nasil anlatayim
o zaman bıraz araya mesafe koy yavaş yavaş anlayacaktık zaten oda örnegin o geldiğinde sana bende dışarı cıkacaktım de
temizli yapacam de ne bileyım işte onu evınden uzaklaştır bunu yapan kadın inan ki herşeyi yapar çok daha kötusunu bile

Mutlu bir evliliğimiz var demişsiniz. Mutluluğunuzu kıskanan bir komşunuz var. Bence gidin bir güzel içinizdekileri söyleyin ve arkadaşlığınızı kesin ki bir daha cesaret edemesin. Sonrada kendi içinde bu kadar mutsuz olup başkasını da mutsuz etmeye çalışan bu insana acıyın. Eşinizede düzgün bir dille ne kadar kırıldığınızı ve yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatın. Rezil olan siz değilsiniz unutmayın. Mutlu olun lütfen:)

o komşuyu hiç iyi niyetli bulmadım

bu eşşek şakasını planlamak ve üstüne dalga geçip foto çekmesi de bunun katını

sana karşı kini öfkesi var gibi.

Şakanın sonrasında tektaş yok ama yontulmamış kereste , komşunda bildiğin eşek ...

Sen neden utaniyosun sorarlarsa anlat olduğu gibi bu tür oyunlar dost şakası olamaz ancak içten pazarlıkli iki yüzlü insanların işi olur o zevk aldı senin Uzulmenden ortada herşey

Resmen okudukça bela okudum kanım dondu çok uzuldum ya ne esinde ne o kadında ış yok ne yazık ki intikam al o kocandan da o kadınlada goruşme lütfen bu ne ya ne utanç verıcı bı durum aptal yerine koymuşlar seni. Ha ha bak kocan sana ala ala bunu alır sana değer vermiyo demek istemiş kocanı kullanmış kocanda aptal kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…