hic bukadar caresiz kalmamistim

Canım çok şanslısın bunu ilerde mükemmel erkeği bulduğunda anlayacaksın. Verilmiş sadakan varmış evlendikten sonrada değişebilir Di ve sen yuvamı kurtarayım diye çırpınabilirdin daha çok yıpranırdın. Allah bazen senin için dünyanın sonu gibi gözüken şeyi hayırsız olduğu için sonlandırıyor sevilen kuluymuşsun. Ben çok denk geldim omzumda ağlayan çok arkadaşım oldu ama seviyordu diye erkekler çok seviyormuş gibi yapar ama hiç sevmemiş gibi de giderler canım gamsızlar. Biranda böyle değişmesini anlamadım ama sevmiyorum diyorsa yoluna bak biraz tecrübem varsa bu hayattda sakın ama sakın arama asla konuşmaya çalışma eğer ararsan küçülürsün. Dik dur arama sorma vicdan azabı olarak kal onun hayatında.

Saygi duyuyorum canim dusuncenize..Yasiniza baktim cok kucukk..evlimisiniz bilmiyorum ama emin olun bi 10 sene sonra bakis acinizin degismesii olabilir bu tarz olaylara..bende sizler gibi dusunuyodum..2 kere nisandan ayrildim..esimden once..ya cok pisman oldummm sonradan yaptihim hareketler..cocukca diyosun ya..asil bu cocukluk..bu kisiler sevgili degiller nisanlilar ...soz vermisler..kendi dusuncemi soledim..cocuk korkmuss..hepsi buu..ben kizi sevmedigini dusunemiyorum..baska kiza bakmasida...birakin allah askinaa..bizler bile bakiyoruzz..guzrl bi hatun gecince..dikkatimizi cekiyorr..rahatsiz edici sekilde bakmasi dogru degil tabikidee..ben ondan bahsetmkyorumm..hayat deneyimlerden ibaret birazda..nerdeyse sizin 2 kati yasinizdayimm..bole hatalar cok yaptim ..burdaki arkadasinda yapmasini istemem..hemen biseyler bitsin kurtulayim moduna girmek yanlis.ya cok kucuksun daha tatlim..tepkilerin cok hos kendimi gordum bian..ama 40 yasina grldiginde inan bole dusunmiceksin..

Peki ben bisey sorcam esiniz siz evlenmeden once beraber oldugunuz bir ortamda nisanliniz size deseki niye o erkegi gozlerinele taciz ediyorsun nisanliniz sizi uyarsa e erkekte onumde egilmesydi deseniz ne yapardiniz...bana sevgilim yapsaydii..off derdimm bune derdimm..surrkli denetleniyorummm..sıkardi beni sevgilimin tavirlari..ve hayatim boyunca beni bole kisitlicak diye korkardim.

36 yasındayım hiç böyle deneyimlerim sonucu saçma çıkarımlarım olmadı.

Bir erkeği yiyecek gibi bakarsanız kim olsa aynı tepkiyi verir aklsajhadhd :)
Kısıtlanmakla alakasını kuramadım.

bende anlayamiyorum... tamam madem bitti duygun kalmadiysa birsey yapamam sil herseyi dedim birkac gün düsünecem dedi?!
oldu paşam onun kararlarıyla mı oluyormuş?
affedip affetmemeyi siz bilirsiniz dönerse eğer
bende acaba hakkınızda bişey mi duydu diye şüphelendim

evliliğe giden yolda ilk adımı atacakken bunu atmaktan korkan biri
siz kendiniz gibi olmuşsunuz adam da biraz sizin susmanızı istiyormuş bence.bunlardan rahatsız oluyor gibime geldi.hayırlısı olsun
bu kadar sinsi olanını bizde görmedik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…