hic bukadar caresiz kalmamistim

bir gunde bu degisim, elbette anlasilir gibi degil,
sok olmayip da ne yapacaksiniz.
ben bile sok oldum okurken.
Yani gercekten oncesinde hic mi belirtisi olmadi, bazen diyoruz isaretlerini vermis ama karsi taraf gormek istememis diye.
Eger oyle bir durum degilse demek ki cok dengesiz biriymis, bir daha asla gorusmeyin ki sizin de dengenizi bozmasin.

bende anlayamiyorum... tamam madem bitti duygun kalmadiysa birsey yapamam sil herseyi dedim birkac gün düsünecem dedi?!
Evlilik korkusu olabilir.
Bence biraz daha bekleyin.
Bir uzmanla görüşmeyi teklif edin.
Eğer inat ederse ayrılığı kabul edersiniz.

Bence Sakin bir tatil yerinde örneğin Altınoluk,Seferihisar gibi bir yerde gidin bir hafta tatil yapın iyi gelecektir.O Adamı da her yerden engelleyin bir daha iletişim kurmayın çünkü evlendikten sonrada aynı şeyi yapar.Nedenin artık bir önemi yok hayırlısı böyleymiş diyerek o defteri kapatın

kesinlikle eeen ufak bir belirti olmadi...
ve askindan ilgisinden saygisindan okadar emindim ki...
yasadiklarima inanamiyorum

Şaşkınlıkla okudum konunu
Kendince bir süpriz falan mı hazırlıyor acaba bilerek mi böyle yaptı çok ilginç.
Yani anlattığınız adamın buna dönülmesi için şizofreni olması lazım eğer zaten bipolar bozukluğu varsa iyi olmuş kesinlikle evlendiğinin ertesi günüde böyle yapabilirdi sonuçta allah korumuş sizi.
Geri dönecektir ama kesinlikle affetmeyin gerçekten tam bir değişken ruh bir ömür geçirilmez öyle insanla.

Sizin olayınıza benzer bir olaya şahit oldum.Erkek tarafının arkadaşıydım.Arkadaşım yıllarca bir kız tarafından reddedildi.Kız başka başka insanlarla sevgili oldu,ayrıldı.Arkadaşım en sonunda umudu kesti,kendi hayatına bakmaya karar verdi.Çok tatlı bir kız arkadaşı oldu.İşler ciddileşecekken Arkadaşımı reddeden diğer kız,arkadaşıma mesaj attı.Yeşil ışık yaktı ve arkadaşım sevgilisinden ayrıldı.Sevgilisi olan kızın redden kızdan hiç haberi yoktu.İkisi beraber olunca öğrendi.Yazdıklarınızı okuyunca aklıma direk bu olay geldi.

kesinlikle eeen ufak bir belirti olmadi...
ve askindan ilgisinden saygisindan okadar emindim ki...
yasadiklarima inanamiyorum

cok dengesiz biriymis,
bence aile sizden durumunu saklamis bile olabilir.
Hani insan cok sevdigi birini elbette sevmekten vazgecebilir, soguyabilir,
ama bu bir gunde olmaz.
Bir gun once sarilip opustugu kisiyle boyle ayrilinmaz.
Sakin neden vs diyerek kendinizi uzmeyin.
Bu adam cok net sorunluymus.

Filmlerde olurya hani kötü bir hastalığı olduğunu öğrenir sonradan üzülmesin diye böyle yüz seksen derece hızla döner bana o filmleri anımsattı! Bu ne karaktersizlik, bu ne dengesizlik tam oskarlık oyuncu eski nişanlınız! Mantığını kullanırsan en az acıyla kurtulursun bu denyodan.!Birde şunuda belirtmek istiyorum, bir erkek bir kızı sevgi aşk olmadanda bi güzel öper sarılır daha ilerisinide yapar onlar için okadar önemli değil bu.Hakkınızda hayırlısı olsun

Senınle ilgili bişey mi duydu biri bişey mi dedı bişey mi gördü bi gecede noldu böyle sevdiği biri evleneceğini duyduda buna mı döndü yazdı bi sürü soru.. Dengesiz değilse bu tur bıseyler olmustur.. Uzun zamandır istemeyen adam da bellı ederdı anlardın Bı yerde benım dedıklerım gıbı bıseyler olmus olabılır

bende anlayamiyorum... tamam madem bitti duygun kalmadiysa birsey yapamam sil herseyi dedim birkac gün düsünecem dedi?!
Ona gore mi devam edeceksiniz, sure mı verdin sende?

Sen kim kopeksın ki ılıskıyı lagıma çevirip canın isterse ok evlenelım diyip geri doneceksın hadi ordan diyip basmadın mi engelleri?

Senınle ilgili bisey duymadıgına senı tanımadığım halde kalıbımı basarım.
Seninle ilgili bisey duyup yıkılan insan ya anlatır ya hesap sorar. Bisey mı duydu acaba senınle ilgili demek bu adamı aklamaya CALISMAK demek. Sanki ılkkez goruyoruz boyle birini, lutfen.

Kabul edelim adam kansız.

Ne münasebet şu noktadan sonra kesinlikle ve hiçbir şekilde ona açık kapı bırakmamalısın
bu dengesizliği yapan insan senin hayatının afedersin içine eder onunla evlenilirmi bırak ne hali varsa görsün

ama şunu söyleyeyim o dönecek gerçekten kesinlikle dönecek ama eğer sen de kabul edersen inan hayatının hatasını yaparsın

Ona gore mi devam edeceksiniz, sure mı verdin sende?

Sen kim kopeksın ki ılıskıyı lagıma çevirip canın isterse ok evlenelım diyip geri doneceksın hadi ordan diyip basmadın mi engelleri?

ben gayet sakin bir sekilde ona cok buyuk bir hayal kirikligina ugradigimi, onu ömrümün sonuna kadar affetmeyecegimi ve ailemle bu konuyu konusup nikahi dügünü iptal edecegimi söyledim.
yaptim da.. tek problem aklim almiyor hicbirseyi silmedi fotograflar vs hersey duruyor ailesiyle de konusmamis bana da birkac gün zaman ver dedi. bende kapattim telefonu tartismadim..
geri dönecegim demiyorum sadece tam anlamiyla gidemiyorum diyorum aklimda bukadar soru isareti varken.

Neyi niçin yaptığının hiç bir önemi yok; sorgulamak, cevap bulmaya çalışmak sizi çok yıpratır. Zamana bırakın, kokusu kesin çıkar zaten. Çok çirkin bir durum olmuş ve tüm güveninizi yok etmiş. Önemli olan gerçek bu.

Sizin kendinize sormanız gereken tek şey "çark edip dönerse içim alır mı?" olmalı.... almasın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…