Hiç çekici bir kadın değilim,artık bıktım hayattan

Daha çok gençsin, zaman içinde seni seven bir sürü insan çıkacaktır karşına, o an geldiğinde bu dertlerini hatırlayıp güleceksin emin ol.

20’li yaşların başından önce uzun süreli ilişkiler yaşamak da sağlıklı değil ki bence. Üç beş hafta belki bikaç ay biriyle takılırsın, okul bahçesinde turlarsın, parkta oturup kola falan içersin, en fazla sinemaya gider el ele tutuşursun sonra biter, yenisi gelir. Çünkü karşı cinsi tanımaya başladığımız dönemdir bu dönem. Birine 5 sene takılı kalırsak tek bir karşı cins karakteri tanımış oluruz.

Asiri doğru bu. Uzun ilişkiler "iyi" gibi gorulur ama çoğu zaman kaybi bana gore. Ben de 15 yasimdayken uzun sayilcak bi iliskim olmustu tabi 5 sene degildi ama o bile zaman kaybiymiş o yaşta gereksiz ugraşmişiz birbirmizle. 😳

Sonrasinda kısa kısa bir suru flortum oldu. Oylesi daha iyi oldu benim icin.

Cevabın evetse elbette anlayamazsın. 🤷🏻‍♀️ hayatta başarılar diliyorum.
Ne tesadüf bende senin anlayamayacağını düşünüyordum.
O ilişki sürelerinin içerisine arkadaşlık dahil, ayrıca 10 yaşında ilişki dediğimi sen ciddi ilişki olarak anladıysan bu benim değil senin problemin.
15 yaşında evlenmişim gibi laf sokmanın bir amacı yok.
Pek sanmıyorum ama bende sana hayatta başarılar diliyorum. :KK70:

Evet.
Arkadaşlık dahil ama buna.
Önce arkadaş olup sonra sevgili olduk.
Bunda şaşılacak birşey olduğunu zannetmiyorum, neden şaşırdığını da anlamadım.

Yoo garip değil sadece ben 10 yaşında burnumu karıştırdığım için annem tarafından uyarılıyor idim. Büyük de konuşmak istemiyorum ama 10 yaşında çocuğum sevgili dese ağzına terlikle vurma potansiyelim var. Erkek kız fark etmeksizin. Daha dün bezden çıkmış bir de sevgili bulacak. İşte böyle belli oluyor çocukluktan büyüyünce nasıl biri olacağı. Benim teyze kızı da 10 yaşında flört ediyordu arkadaşları ile. 19 yaşında da evlendi. Bok vardı çünkü koşa koşa evlendi. Ama belliydi işte çocukluktan.

Çocuklar çocuk olmalı. Her anlamda. 15 yaşına kadar makyaj yapmamalı mesela. Flört nedir bilmemeli, telefon sahibi olmamalı. Çocuk çünkü, ço-cuk. Neyse yine büyük konuşmaya başladım evlerden ırak yarabbim. Gideyim çocuğumu parka götüreyim. Çocuk çünkü.

Güzel ve fiziken çekici bir kızım. Öyleymişim yani. Gel gör ki bir surat var bende 5 karış. Aşırı negatif ve suratsız bir kızım. E erkekler de yaklaşmak istemiyor doğal olarak. İstersem çıplak gezeyim yine de kimse yanaşmıyor bana. Konuşmak görüşmek isteyenler de bakıyor ki ben duvar gibiyim, geri çekiliyorlar. Kısacası ben de etkileyici biri değilim. Bir kez birini etkiledim ve etkilendim. 2 sene ciddi bir ilişki yaşadık. Mükemmel bir aşk. Evliliğe koşuyoruz falan. Aldatıldım. Aldattığı kisiyle evlenmek için beni terk etti. Hayırsız olacaksa kimseyi etkileme bacım o yüzden.
Aşırı kismetsiz, suratsız, aurasız ve güveni fena yıkılmış biri olarak oturmuş bekliyorum öyle. Allah bize de birini yazmıştır mutlaka karşımıza çıkacak.

Allah o asık suratınıza değil, güzel gönlünüze göre nasip etsin size herşeyi.
Önceki konularınızı iyi hatırlıyorum; Zamanın gücüne güvenin, hem iyileştirir hem unutturur. :KK200:

Yoo garip değil sadece ben 10 yaşında burnumu karıştırdığım için annem tarafından uyarılıyor idim. Büyük de konuşmak istemiyorum ama 10 yaşında çocuğum sevgili dese ağzına terlikle vurma potansiyelim var. Erkek kız fark etmeksizin. Daha dün bezden çıkmış bir de sevgili bulacak. İşte böyle belli oluyor çocukluktan büyüyünce nasıl biri olacağı. Benim teyze kızı da 10 yaşında flört ediyordu arkadaşları ile. 19 yaşında da evlendi. Bok vardı çünkü koşa koşa evlendi. Ama belliydi işte çocukluktan.

Çocuklar çocuk olmalı. Her anlamda. 15 yaşına kadar makyaj yapmamalı mesela. Flört nedir bilmemeli, telefon sahibi olmamalı. Çocuk çünkü, ço-cuk. Neyse yine büyük konuşmaya başladım evlerden ırak yarabbim. Gideyim çocuğumu parka götüreyim. Çocuk çünkü.
Evet yanlış olabilir. Ama laf sokulacak kadar abartı birşey olduğunu da zannetmiyorum.
Evet belki çocuktuk, arkadaşlıktan sevgiliye dönen garip bir ilişki içerisindeydik. Adına ilişki dedik. Bu kadar. Kuzeninizin ilişkisi nasıldı bilmiyorum ama bizimki okuldan okula görüştüğümüz, İnternet bulduğunda konuştuğumuz, arada okul arkasında oturduğumuz, yazları bisiklet sürüp parklarda eğlendiğimiz annelerimizin sık sık birbirine gidip geldiği bir ilişkiydi.
Söylediklerinizin hiçbirini yapmadım bu arada. Hiç makyaja hevesim olmadı ama telefon ortaokulda elimdeydi, doğru.
Bu tarz şeylerin çocukluktan belli olduğunu da düşünmüyorum, en azından benden yana tutmadı bu genelleme. Kalkıp 19 yaşında da evlenmedim, 22 yaşında hala bekar ve üniversite okuyorum.

Evet yanlış olabilir. Ama laf sokulacak kadar abartı birşey olduğunu da zannetmiyorum.
Evet belki çocuktuk, arkadaşlıktan sevgiliye dönen garip bir ilişki içerisindeydik. Adına ilişki dedik. Bu kadar.
Söylediklerinizin hiçbirini yapmadım bu arada. Hiç makyaja hevesim olmadı ama telefon ortaokulda elimdeydi, doğru.
Bu tarz şeylerin çocukluktan belli olduğunu da düşünmüyorum, en azından benden yana tutmadı bu genelleme. Kalkıp 19 yaşında da evlenmedim, 22 yaşında hala bekar ve üniversite okuyorum.

Laf sokmak mı :) emin olunuz ki laf sokmadım ve hatta silip silip tekrar yazdım. Ben yeni neslin ruh halini pek anlamıyorum zaten, bizim zamanımızda diye başlayan konuşmalar için de yaşım genç ama çocuğum inşallah çocuk olur deyip çekiliyorum konudan :)

Laf sokmak mı :) emin olunuz ki laf sokmadım ve hatta silip silip tekrar yazdım. Ben yeni neslin ruh halini pek anlamıyorum zaten, bizim zamanımızda diye başlayan konuşmalar için de yaşım genç ama çocuğum inşallah çocuk olur deyip çekiliyorum konudan :)
Yok sizin için söylemedim bunu. İnşallah diyorum bende.

ya benim de vardı :D ilişki değil saç çekip kaçma, görüp utanma, vurup kaçma? bunlar da sevgililiğe dahil değil mi? :D

Ne tesadüf bende senin anlayamayacağını düşünüyordum.
O ilişki sürelerinin içerisine arkadaşlık dahil, ayrıca 10 yaşında ilişki dediğimi sen ciddi ilişki olarak anladıysan bu benim değil senin problemin.
15 yaşında evlenmişim gibi laf sokmanın bir amacı yok.
Pek sanmıyorum ama bende sana hayatta başarılar diliyorum. :KK70:
Sakin ol champ. Bu kadar alıngan olma çok üzerler seni. :KK66:

ya benim de vardı :KK70: ilişki değil saç çekip kaçma, görüp utanma, vurup kaçma? bunlar da sevgililiğe dahil değil mi? :KK70:
benim de vardi okuldan sonra ikimizin babasi da gec geliyordu bizi almak icin onlar gelene kadar birbirimizi kovaliyoduk okulun icinde. hayvan herif beni opmustu ben de aglamistim bi kere hatta. :D

oluyordu ya belki cok eskiden yoktu ama ben 96liyim mesela bizim zamanimizda ilk okulda falan oo kimi seviyorsun diye konusulurdu, onceki nesli bilmiyorum. @Oliviaa nin durumu da oyleydi muhtemelen, ben iliski demezdim sahsen 16 yasindan onceki bir seye ama dedi diye kizi da uzmeyelim yahu. 😂

Canım kendin gibi birini bul? Ben eskiden cok bakimsiz ve cirkindim. Yine kendim gibi birileriyle oluyodum, hatta bi cocuga yazmistim senin gibi bi tip bana yazdigi ocin intihar etmeye gidiyorum. Bu kadar mi dustum nasil bana senin gibi bir tip yazar demisti... Dusunuyorum da o gun depresyona girebilirdim. Ama hic takmadim:) cekici veya guzel veya cilveli olmayabilirsin. Iliskin de olmayabilir. Ne olmus? birinin guzelligi var sagligi yok, senin sagligin var guzelligin yok. bazisi guzel ve yanlis iliskide siddet gorup ölüyor, bazisi tek basina uzun yillar saglikla yasiyor. Olumlu taraflarina odaklan cunku battikca batarsin bu bakis acisiyla sonu gelmez.

benim de vardi okuldan sonra ikimizin babasi da gec geliyordu bizi almak icin onlar gelene kadar birbirimizi kovaliyoduk okulun icinde. hayvan herif beni opmustu ben de aglamistim bi kere hatta. :KK70:

oluyordu ya belki cok eskiden yoktu ama ben 96liyim mesela bizim zamanimizda ilk okulda falan oo kimi seviyorsun diye konusulurdu, onceki nesli bilmiyorum. @Oliviaa nin durumu da oyleydi muhtemelen, ben iliski demezdim sahsen 16 yasindan onceki bir seye ama dedi diye kizi da uzmeyelim yahu. 😂
yok ben bir önceki yoruma Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi na cevap yazdım ama 10 yaşındaki sevgililik de böyle oluyor :KK70: ben senden büyüğüm oluyordu yine kulaktan kulağa "bu şunu seviyormuş" gibi şeyler kıkırdamalar eşliğinde :KK70: belki zaman geçtikçe çocuklar arası ilişkiler, ilişki yönünde ciddiye binmiştir. elbette üzmeyelim ama gözümde canlandı koskoca mazi :KK70: az saçım çekilmezdi hani :KK70:

benim de vardi okuldan sonra ikimizin babasi da gec geliyordu bizi almak icin onlar gelene kadar birbirimizi kovaliyoduk okulun icinde. hayvan herif beni opmustu ben de aglamistim bi kere hatta. :KK70:

Yok üzülmekten değil, anlatamadığım şey bu sanırım.
İlişki dediğim şey "ciddi ilişki" olarak anlaşıldı.
İlişki dediğim okuldan okula birbirimizi gördüğümüz, internet bulduğumuzda konuştuğumuz, hatta ders yaparken meşhur msnden kamera açtığımız, annelerimizin birbirine oturmaya gittiği birbirimize aşkım, canım dediğimiz arkadaşlıktı. Ha sorarsan ciddi ilişki miydi hayır değildi ama o yaşlar için çok ciddiydi :D eminim çoğu insanın böyle olaylar başından geçmiştir, bu ayıplanacak ya da üzünülecek birşey değil. Ortaokulların çoğunda "kimi seviyosuuğğn" muhabbeti dönüyor zaten.

93luyum tabi bizim donemde de oluyordu oyle seyler cocukluk işte sacini çeker en cok seni kovalar filan hatta kirtasiyeden plastik gül getiren, ask mektubu (sözde) yazanlar oluyordu. 🤭
Ama ilişki olarak değerlendirmemiştim oyle seyleri, 10 yasinda başlayan uzun "ilişki" diyince bir garip geldi dogrusu. 😳

Düşünce yapınız çok güzel ama nedense 'çocuğumun 15 yaşına kadar telefonu olmamalı' deyince ileride evinizde dönecek kaos canlandı gözümde 😂

10 yaşındaki öğrencime nasıl hapşırması gerektiğini öğretmeye çalışıyordum iki gün önce 😂 Burun karıştırmak denince o geldi aklıma.

Ben ki bu aşk meşk işlerine erken başlamış insanım (kendimi de kınıyorum) on yaş benim için bile abartı. Gelişim dönemlerine uygun değil bir kere. 10 yaşındaki çocuğumun sevgilisi olsa (içeriği önemli değil adının sevgili olması yeterli) önce endokrine, sonra psikoloğa doktor doktor gezerim ben hormonlarında mı bir şey var yoksa biz yanlış bişey yaptık da bozduk mu çocuğu tamir edelim diye 😂

93luyum tabi bizim donemde de oluyordu oyle seyler cocukluk işte sacini çeker en cok seni kovalar filan hatta kirtasiyeden plastik gül getiren, ask mektubu (sözde) yazanlar oluyordu. 🤭
Ama ilişki olarak değerlendirmemiştim oyle seyleri, 10 yasinda başlayan uzun "ilişki" diyince bir garip geldi dogrusu. 😳
Ask mektubu dedin de, daire'nin bu hafta yayınlanan bölümünde ilkokul aşkı bir çift evlenmiş, evlerinde salonun baş köşesine de kızın 2. Sınıftayken oğlana yazdığı hatıra defterinden bol kalpli sayfayı tablo olarak koymuşlar 🥰🥰
Bölüm de çok güzeldi, buraya bırakıp kaçayım.
İlkokul aşkı diye küçümsememek lazim

aha beni de okul bahçesinde öpmeye kalkmıştı bacaksız.. ama ben ağlamadım:))
bizim zamanımızda da vardı yani..

Ask mektubu dedin de, daire'nin bu hafta yayınlanan bölümünde ilkokul aşkı bir çift evlenmiş, evlerinde salonun baş köşesine de kızın 2. Sınıftayken oğlana yazdığı hatıra defterinden bol kalpli sayfayı tablo olarak koymuşlar 🥰🥰
Bölüm de çok güzeldi, buraya bırakıp kaçayım.
İlkokul aşkı diye küçümsememek lazim

O cok ama coook nadir denk gelen birşey ya. O yasta dogru kisiyi bulup istikrarla devam etmek gibi degil, tesaduf sadece.

Bana gelen mektuplari ben de gunlugume yapistirmiştim kucukken ve gunlugum hala duruyor. 🤭🤭🤭 Hicbiriyle evlenmedim tabi. 😂

Zaten cocukluk aşkiydik diyenlerin cogu evlenene kadar birlikte olmuyorlar aslinda, araya ayrilikta giriyor, baska ilişkiler de giriyor ama tekrar birlikte olunca cocukluktan beri birlikteydik diyorlar.

Son düzenleme:
Back
X