• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç çıkma teklifi almadık!

bana da valla hiç fake gelmedi, çelişkili bişeyde sezmedim ki hiç, zaten sezmek amacıyla bakmadım

konu sahibi arkadasım, benm aldıgm teklifleri saysan bi elin parmaklarını geçmez
ama bilmem kaç tane sevgilim de oldu, ve 21 yaşındaym evliyim
nasıl yani dersen, çıkma teklifi artık çok demode bişey, eskisi gbi hiç konuşmadıgın bi cocugun seni uzaktan görüp begenip birden karşına cıkıp benimle çıkarmısın demesini bekleme. biraz akışına bırak kendiliğinden gelişsin. ama siz sanırım yapışık ikiz gbi geziyosunuz ve geniş cevrelerle takılmıyosunuz, siz arkadas gibi yaklaşın bişey olabilicekse zaten kendiliğinden gelişir, olmicaksa da zaten olmaz
bu konuyu kafana takma, çirkin oldugunu dşünmüyorum
ama unutma bitli baklanın bile kör alıcısı vardır

ben de lisedeyken hiç teklif almamıştım ama bunu sorun olarak da görmemiştim. hayatımda başka meşguliyetlerim vardı. üniversiteye başladığımda çok fazla çıkma teklifi almıştım. bunu şimdiden dert ve sorun haline getirip, kendinizde eksiklik arayacak bir yaşta değilsiniz bence. aksi takdirde kendinize bunalım yaratacak bir konu bulursunuz. sizin yaşınızdakilerde ergenliğin ve gelecek kaygısının verdiği bir asabiyet olabilir ama genel anlamda pozitif olmak yaşamda her zaman artı kazandırır. pozitif olmayı sadece erkeklere karşı gösterilecek bir güleryüz olarak algılamayın. büyüklerinize ve akranlarınıza karşı pozitif olursanız hayattan zevk alırsınız. sadece erkeklere pozitif olmak ise histeriyoniklik olur. cici kızlar tek derdiniz bu olsun. Allah daha büyük dert vermesin.

siz kısmetsızsınız ya da kısmetınız baglanmıs ben sıze dıyım,şaka bı yana sert duruyosanız erkekler rededılmekten korkuyo olabılırler,bi de boyle ozguvenınız yoksa oyle pasıf duruyosanız kımsenın dıkkatını cekmıyo olabılırsınız bıraz soyle başı dik olun,çok tatlısınız ama:27:

bana da valla hiç fake gelmedi, çelişkili bişeyde sezmedim ki hiç, zaten sezmek amacıyla bakmadım

konu sahibi arkadasım, benm aldıgm teklifleri saysan bi elin parmaklarını geçmez
ama bilmem kaç tane sevgilim de oldu, ve 21 yaşındaym evliyim
nasıl yani dersen, çıkma teklifi artık çok demode bişey, eskisi gbi hiç konuşmadıgın bi cocugun seni uzaktan görüp begenip birden karşına cıkıp benimle çıkarmısın demesini bekleme. biraz akışına bırak kendiliğinden gelişsin. ama siz sanırım yapışık ikiz gbi geziyosunuz ve geniş cevrelerle takılmıyosunuz, siz arkadas gibi yaklaşın bişey olabilicekse zaten kendiliğinden gelişir, olmicaksa da zaten olmaz
bu konuyu kafana takma, çirkin oldugunu dşünmüyorum
ama unutma bitli baklanın bile kör alıcısı vardır

:81::81::81: arkadasa ayrıca katılıyorum artık her sey degısıyo erkekler artık boyle seyler yapmıyo pek sizin normal erkek arkadasınız da olsun sonra onların tanıdıgı arkadaslar olur yavas yavas gelısır her sey ,erkekelrle ıletısım kuran kızlar bu kkonuda daha sanslı

şimdiden bunları sorun yaparsanız, hayatınıza dertli başlamış olursunuz. hele bir üniversiteye gelin bakalım, hem de son sınıflara doğru.. o zaman böyle şeyleri dert edersiniz. şimdilik tek derdiniz dersleriniz olsun bence.. lisedeyken ben de almadım, alsam acaip karşılardım heralde...

Gerçekten cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler.. :) Önerilerinizi gerçekleştirmeye çabalayacağız. Bazı arkadaşlar devir değişti, siz gidin demişler. Devir değişti ancak biz değişmedik. Öyle çok cıvıksı hareketlerle yapışmak istemiyoruz :D Yinede çevremizi genişletmeye çalışacağız.. :)
Bunu küçük bir dert olarak gören de var... Öğrenciyiz diye hayatımız bir tek dersten ibaret olamaz. Ya da o büyük dertleri büyüdüğümüzde yaşamak zorunda değiliz. Derdin yaşı olmaz. O büyük denen dertleri küçükken yaşamışta olabiliriz, ama yaşımızdan dolayı bizden 30 yaşındaki biriyle aynı olgunluğu taşımamızı beklemeyin. Bu şuan bizim için gerçekten bir dert. Ve daha bu yaşta özgüvenimizin kaybolmaya başlaması en büyük korkularımızdan.. :) İlerisi için bir sorun oluşturabilir :) Yorumlar için tekrar teşekkürler, dileriz işe yararlılığını çabuk gösterir … :)

Bende 19 yaşındayım ve lise hayatım boyunca hiç teklif almadım.Hatta hiç sebep yokken ortada sınıftan bir erkek arkadaş bana "bazı kızlar hiç aynaya bakmaz,sende onlardansın işte" demişti.Ben o zaman üzüldüğümden değil ama kafaya takmıştım.Daha sonra o arkadaş diğer arkadaşlarıyla birlikte arkamdan "at gibi kız" vs gibi yorumlar yapıyormuş,bunu benim duyabileceğim bir şekilde bile söylemişti.

Çok ciddi duruyorsanız ve siyam ikizi gibi hiç ayrılmıyorsanız teklif gelmez.Çünkü bizde kız arkadaşımla hiç ayrılmazdık hemde hiç.Sonra çocuğun biri bakmaya başlamıştı ve bu böyle aylarca sürdü yanımıza hiç gelmedi.Sadece 1 gün arkadaşımla ayrı gittik o zaman çocuk yanıma gelmeye çalışmıştı ama ben kaçmıştım:emir_bebek:Arkadaşımda çocuğu sahiplenmişti.Bende madem bu kadar çok seviyor öyle sansın demiştim.Gidip çocukla konuşmuş ve çocuk bunu reddetmişti.Vee sonuç kızla 2 yıldır konuşmuyoruz,bir erkek için 2 yıllık arkadaşına tekmeyi basmıştı inşallah şimdi mutludur,iki yabancı gibi olduk.

oo sizin durumda baya kötü olmuş... evet arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz bu yüzden zamanımızı beraber geçiriyoruz.Ama diğer kızlara bakıyoruz onlarda hep birlikte ama sürekli teklif alıyorlar 1 tane 2 tanede değil bizde bu yüzden şaşırıyoruz neden yani neden böyle...

sert duruyor olabilirsiniz:53: cıvık olun demiyorum ama pozitif olun ve gülümseyin umarım işe yarar:34:

Son düzenleme:
çok iyi anlayabiliyorum sizi.ben üniversiteyi bitirmek üzereyim buna rağmen gelen giden yok birkaç kişi dışında:1: bunun sebebini sizin kadar ben de merak etmişimdir hep.kendim üzerinden ilelersem çevremden çok iltifat alan,beğenilen biriyim ama tıpkı sizin gibi bana da çıkma teklif eden falan yok.birkaç arkadaşım seninki fazla özgüvenden diyor,sizinki de öyle olmasın ? :13:

Ben biraz bu konuyu erkeklerin gözünden bakarak anlatmak isteyeceğim;

Erkekler genelde aslında ne güzellık nede kibarlık aslında bu kız la ne kadar kendimi eğlendirip memnun edebilirim diye hesaplar yapıyorlar.Bence çıkma teklifi almıyorum dıye üzülmeyin kızlar..zaten çıkmak nedirki sınıfınızda normal erkek arkadaşlarınızla konuşun takılın derim..
çıkıp gezen tozanlarda sizden mesut mutlu değiller emin olun..birde onlara sorun güzel olduğu halde ,iyi bir kız olduğu halde aldatılıyor boş yere erkek arkadaşı tarafından üzülüyorlar..şu zamanda sevgi yaşamak çok zor..sana aylarca seni seviyorum diyen peşinde koşan insanın bile aylar sonra rol yaptığını anlıyorsun..Erkeklerin amaç bellidir kızlar ..belki çok acımasızca ama yaşanarak edinilmiş tecrübeler daha acıtır...

şimdi üzülüyosunuz ama ilerde erkekler tarafından atılan kazıkları yedikçe erkeklerden kaçacak delik arayacaksınız, kimse olmasın hayatımda diyecek duruma gelip sevgilim yok diye üzüldüğünüz günleri ironik ve trajikomik bir şekilde anacaksınız emin olun...

Son düzenleme:
ay aman düşündüğünüz şeye bakın yaa boşverin kızlar. ben hem kısa boyluyum hemde kilo fazlam var bide öyle sert bakarım ki erkek gibi yetiştim resmen. ama lisede o kadar çok kişi peşimden koşarlardı ki anlamazdım bende ne buluyorlar diye. hiçbir teklifide kabul etmedim ama. taki gerçekten benim istediğim karşıma çıkana dek. hiç üzmeyin kendinizi size layık bir erkekle karşılaşmamışsınız demekki.

evet bazen sadece yüzden öyle bi izlenim doğabilir
bence bunu kaş ya da saç biçimizi değişrirerek aşabilirsiniz
ay ayrıca bunun güzellikten ziyade başka şeylerle alakası var,
mesela erkek, kadın, genç, yaşlı, herkesle kolay iletişim kurabiliyo musunuz
ya da potansiyel biri yaklaşınca hemen bi triplere mi giriyosunuz mesela:1::1:

canım teklif alamıyorsun diye bana sarma ne oluuuur :45:

17 yaşındayken evet alamıyodum, 11 sene sonra bunun için mi ağlıcam abla. kendini övcen diye bana cevap yazarken benim yazdığımı unuttun. dediğime cevap veremeyince belaltı vurıyım diyosun ama yemezler :27: 19 yaşındaki kızlara akıl verirken beni de kaynatma arada, maşallahımız var bizim, bir.

ikincisi ben sokakta kırıtmıyorum, her kadınlığımı eşime saklıyorum diye yerinmiyorum hatta övünüyorum çok şükür, ama şimdi merak etmedim değil bi kırıtsam kaç kişi takılır peşime diye :27: ama yapamıcam, yapamam yani, değerlerime uymuyor. :25: zaten konu sahibi de öyle dedi, anladığım kadarıyla harbi ablalar biraz. mesele teklifse teklif oluyor zaten ileri yaşlarda, mühim olan dengini bulabilmek.

Konu dışına çıkıp,konuyu kişiselleştirmeden ve ikili tartışmalara girmeden seviyeli yorumlar yapalım lütfen.

Selam biz yakında 18 olacak olan iki kız arkadaşız. Bir problemimiz var. Sizin düşüncelerinizi ve yardımlarını bekliyoruz. Çok utandık o yüzden direk konuya giriyoruz :17: Bu yaşımıza kadar hiç çıkma teklifi almadık. Sınıfımızda belkide hatta okulumuzda teklif almayan yok gibi. Aslında çirkin değiliz, güzel olduğumuz bile söyleniyor. Birkaç kişi dışarıdan çok sinirli gözüktüğümüzü söyledi. Beklide erkekler bu yüzden bize yaklaşamıyorlar. Ama çokta agresif olduğumuzu düşünmüyoruz. Sınıfımızda bizden çirkin olduğunu düşündüğümüz kızların bile var. Sizce ne yapmalıyız, nasıl davranmalıyız, erkeklerin bir kızda aradığı özellik ne olabilir? Bir tek bizim teklif almamış olmamız bizi çok üzüyor. Kendimize olan güvenimiz azalıyor… :59: Lütfen acil yardım edin.

'çok utandık'demişsiniz..utanılacak neyi var bunun:)sevgilisi olmayan utanılacak durumda asla değildir..ilk bunu atın aklınızdan..isterseniz 30 yaşına gelin ve sevgilim olmdı hiç deyin .bu sizi küçük düşürüp utandıracak bişi değildir..birde kendinizle başkalarını nasıl kıyaslayabiliyorsunuz?bunu yaparak size yararı ne?sınıfta çirkin var 'ben ondan güzelim neden' gibi düşünceler çok saçma ve oldukça bencil düşünceler..bırakın ayşe fatma dünya güzeli olsun sizene,siz kendinizle ilgilenin..siz milletten güzel olsanız ne yazar aşkta dış güzellik değil tek önemli olan..bir erkek sizi fiziğiniz ve güzelliğiniz içinmii seçmeli anlamadım düşüncenizi...siz agresif yada olumsuz olduğunuzu düşünmeyebilirsiniz fakat dışardan bazen öle görünmeyebiliyor..bakın banada bencil düşünceleriniz biraz itici geldi demekki hatalarınız var..bunun için ille bişey yapmanız gerekmiyor..çok kötü bir durumda değilsiniz..yaşınızın verdiği bi heves diye düşünüyorum sadece..yoksa ciddi bi ilişki için düşünceleriniz yeterli değil..yanlış anlamayın ben o yaşı çok ii biliyorum ve uyarmak istedim yoksa yanlış anlaılmasın..
şu an 'sınıfta benden çirkin var'die düşünüosunuz sevgilinizden bi zarar görseniz aldatılsanız demekki'haketmedim çünkü ben onlardan güzeim ama o değil ben yaşadım'diyeceksiniz...
bence zamana bırakın..başka şeyleri düşünüp vaktinizi harcayın..inanın olcağı varsa siz beklemeden biri gelir zaten..acele etmeyin hiç bişi için..

Ben biraz bu konuyu erkeklerin gözünden bakarak anlatmak isteyeceğim;

Erkekler genelde aslında ne güzellık nede kibarlık aslında bu kız la ne kadar kendimi eğlendirip memnun edebilirim diye hesaplar yapıyorlar.Bence çıkma teklifi almıyorum dıye üzülmeyin kızlar..zaten çıkmak nedirki sınıfınızda normal erkek arkadaşlarınızla konuşun takılın derim..
çıkıp gezen tozanlarda sizden mesut mutlu değiller emin olun..birde onlara sorun güzel olduğu halde ,iyi bir kız olduğu halde aldatılıyor boş yere erkek arkadaşı tarafından üzülüyorlar..şu zamanda sevgi yaşamak çok zor..sana aylarca seni seviyorum diyen peşinde koşan insanın bile aylar sonra rol yaptığını anlıyorsun..Erkeklerin amaç bellidir kızlar ..belki çok acımasızca ama yaşanarak edinilmiş tecrübeler daha acıtır...

canım belki zamanında sana yapılanlar seni çok üzdü ondan böyle düşünüyorsun ama bu tavsiye bu başlığı açana göre değil diye düşünüyorum..erkekler diye onları tanıtmışsın öyle böyle bir şekilde ve genelleme yaparak..fakat her erkek aynı değildir..erkekler hesap yapar falan diyerek o yaştaki kızları tedirgin etmekten başka şeye yaramaz onlar sonuçta sevgilim hiç olmadı diyorlar..ne diye peşin hükümlü olsunlar gelecek olana?sanki kızlar,kadınlar yokmu içten pazarlıklı?gezip tozanların mutlu olup olmadığınıda kimse bilemezki birde..mutlu olanda var..herkes mutluyuz iye ispatlayacak gösterecek değilki..tek sorun sevgilisi olanlar mutluyken sessiz kalıor ayrılıkta başlıyor ağlayıp arkasından kötülemeye(bazıları) ondan öle gözüküyor..yani genelleme yapılmasına karşıyım..erkekler içinde yokmu bu tip sorunlar yani aldatılan binlerce erkek var o zaman onlarda bizdn uzak durup peşin hükümlü olsun..saçma..erkek kadın değil insanın içinde varsa yapar yapacağını zaten..yeterki art niyetli olsun..
bu arada hayatına girene güvenmeyecekse evlilikte ne yapacakmantık evliliğimii?
burada tek yapılacak;kendini sadece erkeğe değil insana karşı koruman..attığın adımdan verdiğin karardan emin olman.birşeyi yapacaksan o istedi die değil sen istedin die yapacakın sonuçtada ayrılıkta bile zarar senden kaynaklanmış olacak...yoksa sonunda çok ağlarsın..düşman olman lazım:)

Bu durumun ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum çünkü bende de aynı dertten var :( 15 yaşındayım ve şu ana kadar hiç çıkma teklifi almadım. Gerçi erkeklerle sevgili olmaya pek meraklı değilim ama yine de çıkma teklifi alamadığım için üzülüyorum. Bazı kızlara bakıyorum, benden çirkinler ama kaç kişiyle çıkıyorlar. Bu yüzden ben de ''Acaba ben onlardan çirkin miyim ki bana çıkma teklifi gelmiyor?'' diye düşünüyorum. Şu ana kadar bana çirkin diyen bir kişi olmadı. Hatta çok güzel olduğumu söylüyorlar ama ben tabi onlara ''Sizce ben güzel miyim?'' diye sormuyorum onlar gördükleri zaman kendiliğinden söylüyorlar. Neyse ben çirkin olduğumu düşünüyorum sırf çıkma teklifi almadığım için. Ama bazı kişilerin söylediğine göre ben dışarıdan bakıldığında soğuk ve havalı duruyormuşum, hatta biraz da kibirli. Soğuk olduğum doğru ama asla kibirli değilim. Niye böyle gözüktüğümü ben de anlamadım. Havalı da değilim bence, yani okulda popüler filan değilim ama diyorlar ki ben popüler olmayabilirmişim ama öyle bir havam varmış ki bu da dışarıdan bakanların beni soğuk görmelerine sebep oluyormuş. Ve benim erkeklerle de diyaloğum yok zaten. Hatta bu sene okulda benim kız arkadaşlarım bile -3 kişiydiler- benim gerçek arkadaşlarım değillerdi. Sürekli benim birşeyimi eleştirmeler, sürekli laf atmalar. Mesela biyoloji sınavından 88 almıştım ve onlara sevinçle ''Oley 88 almışım'' deyince gruptaki kızlardan biri bana ''Kapa çeneni'' dedi ve o kız da dersler konusunda benimle sürekli yarışıyordu ve sınavdan 67 almıştı o. Sonra karne gününde baya bir şıktım makyaj da yapmıştım hatta o gün okulda öğretmenler ve sınıftaki 2 kız ne kadar güzel olduğumu söylemişlerdi. O gruptaki kızların yorumları ise '' Ojelerini güzel sürememişsin'' '' Sırtında sivilce çıkmış'' ''Kolyen bluzune uymamış'' ''Çok makyajlısın'' ''Okula giderken şort mu giyilir çok saçma'' '' Bu kadar da süslenilmez ki çok abartılı'' gibi yorumlardı. Ağızlarından bir tane bile güzel laf çıkmamıştı ve aynı gün içinde sürekli beni eleştirdiler ben de artık dayanamadım ve onları bir güzel tersledim. Ve o kızlar çok asosyallerdi hep sınıftaydılar hiç dışarı çıkmıyorlardı galiba ben bu sebepler yüzünden hiç çıkma teklifi alamadım. Çoook uzattım biliyorum sizleri sıktıysam özür dilerim :) ama şunu söyleyeceğim bence siz de soğuk ve mesafeli duruyorsanız çıkma teklifi alamıyor olabilirsiniz ayrıca bakımlı olmak da önemlidir mutlaka bakımlı olun ve üniversiteye giderken mutlaka makyaj yapın ve şık giyinin. Çıkma teklifi alırsınız o zaman. Bir de konuyla alakasız olacak ama benim arkadaşlarım gibi sinir bozucu kızlarla arkadaşlık yapmayın çünkü o kızlar benim başarılarıma sevinmediler hep benim herşeyimi eleştirdiler.

Size aşk hayatınızda başarılar diliyorum ve inşallah ben de çıkma teklifi alırım hadi öptüm bye.

Son düzenleme:
Back
X