- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.847
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 yaşımdayım. Küçükken de çocuk istemezdim hala da fikrim değişmedi. Anaç biriyim, çocuklarla ilgilenirim ama tüm hayatımı adayacağım bir çocuk istemiyorum. Tüm zamanımı kendime ayırıyorum ve iyi ki çocuğum yok diyorum. Yakın arkadaşlarımın çocukları var. Kimi muhteşem diyor kimi keşke yapmasaydım diyor. Bu kişiden kişiye değişebilecek bir durum.İyi günler herkese. Şu an çocuk istemediğime eminim hatta hayatımın hiçbir döneminde annelik hayalim olmadı sanırım. Ama sorunlu bir evlilikten dolayı mı böyle oldu yoksa gerçekten annelik içgüdüm mü yok onu bilmiyorum sonuç olarak şu an çocuk hiç istemediğim bir şey.
Bebekliği, okula başlaması, sınavları, dersanesi, ergenliği o kadar gözümde büyüyor ki içim daralıyor. Şimdi sizlere sormak istediğim 2 soru var ilki anne olanlara;
Bu duygu hep içinizde var mıydı ? Yukarıda saydığım süreçler hiç gözünüzü korkutmadı mı? Yani otomatik böyle bir annelik iç güdüsüyle mi doğdunuz
İkinci sorum da hiç çocuk yapmamış olanlara ;
Pişman olduğunuz oldu mu ? Veya çevrenizde hiç çocuğu olmayanların hayatı nasıl ilerliyor memnunlar mı ?
Başka bir sebeple yaptırdığım testte amh değerim 3.6 çıktı. Doktor çok iyi buldu ama artık 30lu yaşlarda olduğumu ve düşünmüyorsam da yumurtalık dondurmayı düşünebileceğimi söyledi. O nedenle sizlere bu soruyu soruyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
İyi günler herkese. Şu an çocuk istemediğime eminim hatta hayatımın hiçbir döneminde annelik hayalim olmadı sanırım. Ama sorunlu bir evlilikten dolayı mı böyle oldu yoksa gerçekten annelik içgüdüm mü yok onu bilmiyorum sonuç olarak şu an çocuk hiç istemediğim bir şey.
Bebekliği, okula başlaması, sınavları, dersanesi, ergenliği o kadar gözümde büyüyor ki içim daralıyor. Şimdi sizlere sormak istediğim 2 soru var ilki anne olanlara;
Bu duygu hep içinizde var mıydı ? Yukarıda saydığım süreçler hiç gözünüzü korkutmadı mı? Yani otomatik böyle bir annelik iç güdüsüyle mi doğdunuz
Pişman olduğunuz oldu mu ? Veya çevrenizde hiç çocuğu olmayanların hayatı nasıl ilerliyor memnunlar mı ?
Başka bir sebeple yaptırdığım testte amh değerim 3.6 çıktı. Doktor çok iyi buldu ama artık 30lu yaşlarda olduğumu ve düşünmüyorsam da yumurtalık dondurmayı düşünebileceğimi söyledi. O nedenle sizlere bu soruyu soruyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Çocuk yapmayanlardanım, hiç pişman olmadım, eşimle ve kedimle mutluyum, aile olmak için illa çocuk gerekmiyor bu arada 45 yaşındayımİyi günler herkese. Şu an çocuk istemediğime eminim hatta hayatımın hiçbir döneminde annelik hayalim olmadı sanırım. Ama sorunlu bir evlilikten dolayı mı böyle oldu yoksa gerçekten annelik içgüdüm mü yok onu bilmiyorum sonuç olarak şu an çocuk hiç istemediğim bir şey.
Yani 13 yaşımdan beri çocuklara aşırı bagimliydim çokta severim.cok şükür evlenir evlenmez de çocuğum oldu hep hayalimdi tabiki zorlukları var ama dünyanın en güzel duygusu eşi benzeri yok . Çevremde çok kişi vardı çocuk istemeyen ama olunca da sevinçten havalara uçanİyi günler herkese. Şu an çocuk istemediğime eminim hatta hayatımın hiçbir döneminde annelik hayalim olmadı sanırım. Ama sorunlu bir evlilikten dolayı mı böyle oldu yoksa gerçekten annelik içgüdüm mü yok onu bilmiyorum sonuç olarak şu an çocuk hiç istemediğim bir şey.
Hiç düşünmüyorum. Evet çocuk evin neşesidir güzel bir duygudur eminim ki. Ama bunun sorumluğunu alabilmeyi hedefleyenler, gecesi gündüzü, yorgunluğu, uykusuzluğu dert etmeden annelik yapabileceğine inananlar ve en önemlisi ahlaki anlamda iyi yetiştirip sağlıklı bir aile ortamında büyütebilmek adına çabalayanlar anne olmalı. Ben o psikolojide biri değilim mesela. Demek istediğim sorumluluk alabileceğimi düşünmüyorum ve neşeli, eğlenceli bir karakterim olsa da ters yanım aşırı sinirli. O çocuğu iyi yetiştirebileceğimi düşünmüyorum. Bi kedi bi köpekle ve varsa beni böyle kabul edecek eşle hayatıma devam edeceğim inşallah. Soyumuz benimle tükenecekİyi günler herkese. Şu an çocuk istemediğime eminim hatta hayatımın hiçbir döneminde annelik hayalim olmadı sanırım. Ama sorunlu bir evlilikten dolayı mı böyle oldu yoksa gerçekten annelik içgüdüm mü yok onu bilmiyorum sonuç olarak şu an çocuk hiç istemediğim bir şey.
Anne olmayı hiç hayal etmedim bekarken çocuğu olmayanlara ne şanslılar rahatlar yiyip içip gezecekler sadece dert yok tasa yok. Ya çocuğu olanlara bak kendilerini unutup çocuğun derdiyle uğraşıyor hele ki sorunlu yaramaz arsız çocuğu olanları gördükçe annelik çaresizlik demek diye geçirirdm içimden. Evlendiğim Zaman anne Olcam tabi ama acele etmeye gerek yok derdim hep. Taa ki yumurtalık ameliyatı olana kadar bir yumurtalığm alındı doktor iyileşir iyileşmex anne ol yoksa diğerine de sıçrarsa kist Onuda alırız dedi. Ve ben artık anne olmak istedim hemde deli gibi doğumdan aşırı korkarım halen bile korkuyorum ama anne olacağım bebeğimi kucağıma alacağım zamanları düşününce o korku gidiyor. 4 yıl anne olmak için bekledim uğraştım ağladım dualar ettim ben zamanında büyük konuştm çocuğu olmayanlar şanslı dedim Rabb'im o yüzden vermiyor bana der kendimi suçlardm hep ama çok şükür bitti istediğim oldu hamileyim ve annelik yaparım çok da güzel anne olurum biliyorumİyi günler herkese. Şu an çocuk istemediğime eminim hatta hayatımın hiçbir döneminde annelik hayalim olmadı sanırım. Ama sorunlu bir evlilikten dolayı mı böyle oldu yoksa gerçekten annelik içgüdüm mü yok onu bilmiyorum sonuç olarak şu an çocuk hiç istemediğim bir şey.
sağlıkla doğsun.tebrikler.Anne olmayı hiç hayal etmedim bekarken çocuğu olmayanlara ne şanslılar rahatlar yiyip içip gezecekler sadece dert yok tasa yok. Ya çocuğu olanlara bak kendilerini unutup çocuğun derdiyle uğraşıyor hele ki sorunlu yaramaz arsız çocuğu olanları gördükçe annelik çaresizlik demek diye geçirirdm içimden. Evlendiğim Zaman anne Olcam tabi ama acele etmeye gerek yok derdim hep. Taa ki yumurtalık ameliyatı olana kadar bir yumurtalığm alındı doktor iyileşir iyileşmex anne ol yoksa diğerine de sıçrarsa kist Onuda alırız dedi. Ve ben artık anne olmak istedim hemde deli gibi doğumdan aşırı korkarım halen bile korkuyorum ama anne olacağım bebeğimi kucağıma alacağım zamanları düşününce o korku gidiyor. 4 yıl anne olmak için bekledim uğraştım ağladım dualar ettim ben zamanında büyük konuştm çocuğu olmayanlar şanslı dedim Rabb'im o yüzden vermiyor bana der kendimi suçlardm hep ama çok şükür bitti istediğim oldu hamileyim ve annelik yaparım çok da güzel anne olurum biliyorum![]()
Teşekkür ederimsağlıkla doğsun.tebrikler.![]()