nörolog yerine sanırım psikolog daha iyi olacak
Herkese merhaba arkadaşlar aslında bunu bir dert olarak görmüyorum neler yasadım daha iki ay öncesine kadar ciddi rahatsızlıklarım vardı 3 kez nöroloğa gittim ilaçlar kullandım delirme safhasına geldim tabi hayat devam ediyor Allaha şükürler olsun bugünümüze inanılmaz zor günlerdi neyse konuya gelirsek ben çok aşık oldum hayatımda ilk kez bu kadar eminim onu aşırı seviyorum özlüyorum sürekli onu bir kere görünce sanki yıllardır görmediğim çok yakınım birini görmüş kadar mutlu oluyorum aramızda olaylar gelişti herşey karşılıklı bi dönem küs gibiydik ama ben öyle sanmışım o da beni çok seviyor aslında haklı olan oydu ama kızamıyor tavır bile yapamıyor ki. bilmiyorum böyle birşey nasıl geldi başıma ama onu özlemekten bıktım onu düşünmekten de.şuan sevgili değiliz haftanın da belirli günleri beraberiz ve çok sohbetimiz yok ama bir bakıştan dünyaları anlıyorsunuz işte o bana ben ona... daha az önce yürüdüm geldim belki karşılaşırız diye onu kafamdan atamıyorum her gün bir arkadaşla gezmedeyim dışarıdayım yine de çok zor amasına gelirsek bu bana inanılmaz bir mutlulukta veriyor diyorum şimdi çok erken daha 1 ay oldu tanışalı ilerde çok mutlu günlerimiz olur belki diyerek yani İnşallah diyelim
İnş. cnım ya..Herkese merhaba arkadaşlar aslında bunu bir dert olarak görmüyorum neler yasadım daha iki ay öncesine kadar ciddi rahatsızlıklarım vardı 3 kez nöroloğa gittim ilaçlar kullandım delirme safhasına geldim tabi hayat devam ediyor Allaha şükürler olsun bugünümüze inanılmaz zor günlerdi neyse konuya gelirsek ben çok aşık oldum hayatımda ilk kez bu kadar eminim onu aşırı seviyorum özlüyorum sürekli onu bir kere görünce sanki yıllardır görmediğim çok yakınım birini görmüş kadar mutlu oluyorum aramızda olaylar gelişti herşey karşılıklı bi dönem küs gibiydik ama ben öyle sanmışım o da beni çok seviyor aslında haklı olan oydu ama kızamıyor tavır bile yapamıyor ki. bilmiyorum böyle birşey nasıl geldi başıma ama onu özlemekten bıktım onu düşünmekten de.şuan sevgili değiliz haftanın da belirli günleri beraberiz ve çok sohbetimiz yok ama bir bakıştan dünyaları anlıyorsunuz işte o bana ben ona... daha az önce yürüdüm geldim belki karşılaşırız diye onu kafamdan atamıyorum her gün bir arkadaşla gezmedeyim dışarıdayım yine de çok zor amasına gelirsek bu bana inanılmaz bir mutlulukta veriyor diyorum şimdi çok erken daha 1 ay oldu tanışalı ilerde çok mutlu günlerimiz olur belki diyerek yani İnşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?