Hiç de sandığım gibi birşey değilmiş ama

Kedimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
31
16
3
Herkese merhaba arkadaşlar aslında bunu bir dert olarak görmüyorum neler yasadım daha iki ay öncesine kadar ciddi rahatsızlıklarım vardı 3 kez nöroloğa gittim ilaçlar kullandım delirme safhasına geldim tabi hayat devam ediyor Allaha şükürler olsun bugünümüze inanılmaz zor günlerdi neyse konuya gelirsek ben çok aşık oldum hayatımda ilk kez bu kadar eminim onu aşırı seviyorum özlüyorum sürekli onu bir kere görünce sanki yıllardır görmediğim çok yakınım birini görmüş kadar mutlu oluyorum aramızda olaylar gelişti herşey karşılıklı bi dönem küs gibiydik ama ben öyle sanmışım o da beni çok seviyor aslında haklı olan oydu ama kızamıyor tavır bile yapamıyor ki. bilmiyorum böyle birşey nasıl geldi başıma ama onu özlemekten bıktım onu düşünmekten de.şuan sevgili değiliz haftanın da belirli günleri beraberiz ve çok sohbetimiz yok ama bir bakıştan dünyaları anlıyorsunuz işte o bana ben ona... daha az önce yürüdüm geldim belki karşılaşırız diye onu kafamdan atamıyorum her gün bir arkadaşla gezmedeyim dışarıdayım yine de çok zor amasına gelirsek bu bana inanılmaz bir mutlulukta veriyor diyorum şimdi çok erken daha 1 ay oldu tanışalı ilerde çok mutlu günlerimiz olur belki diyerek yani İnşallah diyelim :KK14:

Anladığın kadarıyla cevap verecek olursam. İlk aydan kendinizi bu kadar kaptırmayın , cicim ayları insanın mutlu olması kalbinde kelebekler uçuşması gereken zamanlar. Sizse kendinizi hırpalıyorsunuz .. O kadar ki kafanızı toparlayıp da derdinizi anlatmakta zorlanmışsınız.

Herkese merhaba arkadaşlar aslında bunu bir dert olarak görmüyorum neler yasadım daha iki ay öncesine kadar ciddi rahatsızlıklarım vardı 3 kez nöroloğa gittim ilaçlar kullandım delirme safhasına geldim tabi hayat devam ediyor Allaha şükürler olsun bugünümüze inanılmaz zor günlerdi neyse konuya gelirsek ben çok aşık oldum hayatımda ilk kez bu kadar eminim onu aşırı seviyorum özlüyorum sürekli onu bir kere görünce sanki yıllardır görmediğim çok yakınım birini görmüş kadar mutlu oluyorum aramızda olaylar gelişti herşey karşılıklı bi dönem küs gibiydik ama ben öyle sanmışım o da beni çok seviyor aslında haklı olan oydu ama kızamıyor tavır bile yapamıyor ki. bilmiyorum böyle birşey nasıl geldi başıma ama onu özlemekten bıktım onu düşünmekten de.şuan sevgili değiliz haftanın da belirli günleri beraberiz ve çok sohbetimiz yok ama bir bakıştan dünyaları anlıyorsunuz işte o bana ben ona... daha az önce yürüdüm geldim belki karşılaşırız diye onu kafamdan atamıyorum her gün bir arkadaşla gezmedeyim dışarıdayım yine de çok zor amasına gelirsek bu bana inanılmaz bir mutlulukta veriyor diyorum şimdi çok erken daha 1 ay oldu tanışalı ilerde çok mutlu günlerimiz olur belki diyerek yani İnşallah diyelim :KK14:

konuya karnından girip burnundan çıkmışsınız.
inşallah mutlu ol bacım ne deyim.

Mevzu tamam ama bizim yorumumuza ihtiyaç nerede onu anlamadım. Sadece inşallah diyebiliyorum.

Neyse ki tek anlamayan ben değilmişim bi ara kıt mıyım acaba dedim de. Inşallah herşey dilediğiniz gibi olur. Sevelim sevilelim herkes mutlu olsun. Amin:)

İnş. cnım ya.. :KK64::KK57:

Arkadaşlar çok haklısınız karman çorman anlatamadım da derdimi dert de yok aslında ama sadece derslerime odaklanmak istiyorum ama yapamıyorum onu nasıl kafamdan uzaklaştırırım bunu sormak istemiştim hani birşeye kafanız çok takılır da diğer işlere odaklamazsınız ya o durum

Bu arada kpss ye hazırlanıyorum bu sene ama hala başlayamadım bir senem hiçe gidecek yardımlarınızı bekliyorum

Herkes anlamamis sanirim:)bende anlayamadim sadece umarim ileridede mutlu olursunuz tabiki kendini fazla kaptirmadan yaşa sonra bir durum oldugunda başa çikabilesin ayrilik olur araniz kotu olur vs. Dilerim hissettiginiz gibi gider hersey

Sen onu seviyosun, ara sıra küsüyosunuz, ama şimdi çok sohbet etmesenizde tek tük konuşuyosunuz.. :KK50: Çok şey yapmaya gelmiyor büyüyünce geçiyor korkma En Büyük KK

Back
X