Almayın yapmayın, o nasıl sadece kan bağı olduklarına değer veriyor sizde öyle yapın, inşallah KPSS ‘de iyi bir puan alır ve hiç beklemeden atanırsınız, sonrası size kalmış ister boşanır ister devam edersiniz fakat sakın ha sakın asla maaş kartınızı eşe vermeyin, maaşınızı ona yedirmeyin, kira fatura gibi ev giderlerine bir miktar ortak olursunuz geri kalan paranızı altın döviz vs bir şekilde kendinize ait banka hesabında biriktirin.Ben her yıl pastasını ve hediyesini alırım işte zaten bana dert olanda bu benim verdiğim değerin , benim gösterdiğim çabanın hiçbir karşılığı olmaması .
Kredi kartindan yatirimlik altin al kendine hediye olarak. Bosanirken yaninda
Oğlum var 1.5 yaşındaÇocuk fikriniz varsa aman diyim.
Almadığını söylemedim ki aldı .Niye almadigi halde bilgisayar aldim demis?
Üslubunuza dikkat edin lütfen benim şuan yaşadığım hayat size bu şekilde konuşma hakkı vermiyor muhtemelen prof falansınız ki bu kadar tepeden bakıyorsunuz olaya bilmediğiniz, tanımadığınız hayatlara kendi imkanlarınızla bakmayın eğer çalışıp atanacak bir imkanım olsaydı şuan parasını kazanan bir kadındım . Bütün hayatımı para üzerine kurmadım sevdim ve sevildiğimi hissedip evlendim sonrasında gelişen bir davranış üzerine buraya bir şeyler yazdım sizin hakaretlerinizi temmeni ederek yazmadım . Beş kuruş eden bir adamla birlikte olmanız dileğiyleBence sizin düşünceniz çok saçma
Evleneyim de kocam bana baksın diyeceğinize evlilik öncesi dönemde bir baltaya sap olmak için bir çabanız olmalıydı
Yoksa böyle beş kuruş etmez bir adam sizi aşağılar
Kişisel tarihiniz beni haklı çıkarmış işte, hala neyi iddia ediyorsunuz
Çünkü o bir el iyisi. Psikolog bana demişti. Ailesinden Değer görmemiş insanlarda iki davranış tipine çok rastlanır. Eğer eşlerinin onları terk etmeyeceğine çok eminlerse muameleleri de ona göre değişir. Eşimiz bizi terketmrz diye düşünür ve nasılsa gitmez diye kötü davranır, mahrum bırakır ama elalemden takdir almak için her şeyi yapar. Çünkü başkaları ona kötü davranır diye korkar, takdir almak için uğraşır ama eşinden aynı muameleyi görmeyeceğini bilir demişti. İşte sizin kocanız tam da bu insan.Ben anlıyorum zaten ama evlilik demek babasıyla annesinin yanlış evliliği değil abisiyle yengesinin evliliği değil neden kötü örneklerle mukayese ediyor ki çevremizde başka insanlar var mesela komşumun eşi bizden rica etmişti eşine pasta almamızı bizde adam tatmin olana kadar pastane gezmiştik diğer komşum eşine sürpriz yapacağı için pastasını bizim dolapta saklamıştı yani bunlarda örnek insan hiç demez mi ulan ben bu kadının doğum gününü kutlamadım ama milletin karısına alacağı pasta için pastane gezdim veya adam getirdi dolabıma eşi için aldığı pastayı koydu .
Ben anlıyorum zaten ama evlilik demek babasıyla annesinin yanlış evliliği değil abisiyle yengesinin evliliği değil neden kötü örneklerle mukayese ediyor ki çevremizde başka insanlar var mesela komşumun eşi bizden rica etmişti eşine pasta almamızı bizde adam tatmin olana kadar pastane gezmiştik diğer komşum eşine sürpriz yapacağı için pastasını bizim dolapta saklamıştı yani bunlarda örnek insan hiç demez mi ulan ben bu kadının doğum gününü kutlamadım ama milletin karısına alacağı pasta için pastane gezdim veya adam getirdi dolabıma eşi için aldığı pastayı koydu .
Çocuk yoksa yapılır bu dediklerin ne var ki? Haa evcil hayvan kapının önüne konulmaz.orada yanlışın var.Kıyamam canım ya... Seni çok iyi anlıyorum. Evcil hayvan değil ki kapının önüne koyasın, sevgilin değil ki bir çırpıda terk edesin.. inşallah KPSS kazanırsın da önüne bakarsın. Kolay değil biliyorum ama hiç beklentiye girme artık. Sen de ona soğuk yap. Sorarsa da karnın doyuyor kıyafetlerin temiz daha ne istiyorsun de.
Konu dışı ama bir şey soracağım. Arayanın eline geçmiyor erkek evlat ne demek. Özellikle erkek olarak belirttiğiniz için sormak istedim.Çocuğunuza da mı böyle davranıyor ihtiyaçlarında isteklerinde ? Bir de evlat sahibi etmişsiniz bu adamı en azından bir çiçek iki güzel söz de olsa söylemesi gerekirdi. Arayanın eline geçmiyor erkek evlat. Allah hayırlı ömürler versin ona da.
Ne dediği belli de bir kadın olarak bu devirde de olmaz be.Konu dışı ama bir şey soracağım. Arayanın eline geçmiyor erkek evlat ne demek. Özellikle erkek olarak belirttiğiniz için sormak istedim.
Belki kendisi bir basın açıklaması yaparNe dediği belli de bir kadın olarak bu devirde de olmaz be.
Nerde arıyoruz? Nasıl arıyoruz? Kız evlat için bir ÖZLÜ (!) SÖZÜNÜZ VAR MI?Çocuğunuza da mı böyle davranıyor ihtiyaçlarında isteklerinde ? Bir de evlat sahibi etmişsiniz bu adamı en azından bir çiçek iki güzel söz de olsa söylemesi gerekirdi. Arayanın eline geçmiyor erkek evlat. Allah hayırlı ömürler versin ona da.
hediye vs görmedim hiç beklentimde yoktu açıkçası yazdığı şiirler yetiyordu zaten .
Allah Allah demek ki sevmiyor mu dicem çocuğunu da düşünüyor bHayır oğlunu çok seviyor bir çocuk için ideal baba sözünün karşılık bulmuş hali . Yedirir, içirir ,giydirir , oyunlar oynar , tv abur cubur vs yasaktır , hiçbir şeyi sakınmaz hatta şimdiden 2. yaş gününü nasıl kutlayacağını düşünür . Eşimde şöyle bir şey var yani benim 3 yılda anladığım kan bağı olduğu herkes onun için önceliktir .
kız erkek evlat farketmiyor ikiside evlat sonuçta. Ha ülkemizde erkek diye tutturup arka arkaya üreyen insanlar var biliyorsunuz. Yani bu çocuğun da mı değerini bilmiyor ? Onu da mı değersiz hissettiriyor ? Anlamında yazdım bilgi sahibi olmadığım için.Konu dışı ama bir şey soracağım. Arayanın eline geçmiyor erkek evlat ne demek. Özellikle erkek olarak belirttiğiniz için sormak istedim.
Genel olarak isteyenin olmaz ama olan da değerini bilmez anlamında yazdım silahlarınızı boşuna kuşanıp üstünüze alınmanıza gerek yoktu bence.Nerde arıyoruz? Nasıl arıyoruz? Kız evlat için bir ÖZLÜ (!) SÖZÜNÜZ VAR MI?
Beş kuruştan fazla eden ve çok değerli bir adamla birlikteyim, kaliteli olmayan ve sizinki gibi bir adamla hiç olmadımÜslubunuza dikkat edin lütfen benim şuan yaşadığım hayat size bu şekilde konuşma hakkı vermiyor muhtemelen prof falansınız ki bu kadar tepeden bakıyorsunuz olaya bilmediğiniz, tanımadığınız hayatlara kendi imkanlarınızla bakmayın eğer çalışıp atanacak bir imkanım olsaydı şuan parasını kazanan bir kadındım . Bütün hayatımı para üzerine kurmadım sevdim ve sevildiğimi hissedip evlendim sonrasında gelişen bir davranış üzerine buraya bir şeyler yazdım sizin hakaretlerinizi temmeni ederek yazmadım . Beş kuruş eden bir adamla birlikte olmanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?