E gidecek tabii, ne olacağını sanıyorsun? Aslında olmayacağını bilerek değişir diye evleniyorsunuz, baktiniz adam aynı yıllar geçiyor hala değişecek diye bekliyorsunuz. Saat 12'de sihirli değnek değmeyecek adama, neyse o. Bu öküzü hangi ahırda buldun da eve getirdin sen ya?En büyük umutsuzluğum bu zaten hep böyle gidecek düşüncesi
Sanki futbolcu transfer ediyor herif, tokalaşmak ne yaİyi de elini sıkıp, tokalaşıp doğum gününü kutlayan bir adamla evlenmişsin…
Pastadan daha beter bence.
Sarılıp iki güzel söz söyleseydi, heyheylenmezdin.
İleri de boşanmaya kalkarsan kpss icin bilgisayar, kitap vs vs ne aldıysa bu adam ister kendini ona göre hazırla…
“Böyle bi tepkisizliğe”, sende doğum gününde kendini paralama tokalaşıp kutlarsın.
Ay sağolsun hanzoya bak,normali lütuf gibi yutturmaya çalışıyorşiddet görmüyorsun ihanete uğramıyorsun
Ben olsam atanana kadar susar ama bu sürede onun doğum gününü aklıma bile getirmez, tokalaşarak bile kutlamaz hatta o gün arkadaşlarımla dışarı çıkarım. Atanınca da tekmeyi basarımMerhaba arkadaşlar , 3 yıllık evliyim aşk evliliği yaptık daha doğrusu kocam çok aşıktı (güya). Evliliğimizin ilk zamanları alışma süreci tabi bazı sıkıntılar yaşadık , öncelik hep ailesiydi benim isteklerim itilip ertelenirken ailesinden herhangi birinin isteği hemen oluverirdi biraz biraz aştık ama halen ilk zamanlar gibi net olmasada bazı geri atılmışlıklarım oluyor her neyse kocam evlendiğimizden beri hiçbir özel günümüzü kutlamadı bu konuda hassas olduğumu dile getirmeme rağmen imkan olmadı , zaman ters geldi , sevmek günlere sığdırılamaz vs bahanelerle geçiştirildi . Kpss çalışmaya karar verdim tabi beni küçümsedi kazanamazsın vs neyse ben kararlı olduğumu gösterdim bana eğitim paketi ve bilgisayar aldı tabi yine talep etmem üzerine dün doğum günümdü çamaşır seriyordum gelip elimi sıkıp tokalaşıp "doğum günün kutlu olsun dedi " zaten hediyenide almıştım bilgisayar aldım dedi ben önce şaka yapıyor sandım çünkü daha geçen yıl bu konuda tartışmıştık en azından bir çiçek bir pasta veya içten gelen güzel bir sarılma bir kaç güzel söz bekliyordum gece 12 ye kadar bekledim ve tabiki yine hayal kırıklığı . Zaten hiçbir zaman iltifat etmez , güzel sözler söylemez , beni düşünerek bir şey almaz veya yapmaz , isteklerimi hep ben dile getiririm veya bir ayakkabı olsun bir mont olsun alması için belkide günlerce söylenirim kendimi dilenci gibi hissediyorum ve bugün yine bana abartıyorsun her istediğin oluyor şiddet görmüyorsun ihanete uğramıyorsun yediğin önünde yemediğin ardında kavga etmek için bahane arıyorsun dedi bense her zaman ki gibi sevgi ,ilgi , kendiliğinden düşünülmüş ufakta olsa bir hediye dileniyordum .sizce gerçekten abartıyor muyum ?
Aslında yanlış değerlendiriyoruz.
Terbiyesi pislik ne demek ihanet yok birşey yok. Karın tokluğuna hizmetçiliğimi yap diyor resmen iğrenç adam. İnşallah kazanır ve atanırsın. Yapacağın ilk şey boşanmak olurMerhaba arkadaşlar , 3 yıllık evliyim aşk evliliği yaptık daha doğrusu kocam çok aşıktı (güya). Evliliğimizin ilk zamanları alışma süreci tabi bazı sıkıntılar yaşadık , öncelik hep ailesiydi benim isteklerim itilip ertelenirken ailesinden herhangi birinin isteği hemen oluverirdi biraz biraz aştık ama halen ilk zamanlar gibi net olmasada bazı geri atılmışlıklarım oluyor her neyse kocam evlendiğimizden beri hiçbir özel günümüzü kutlamadı bu konuda hassas olduğumu dile getirmeme rağmen imkan olmadı , zaman ters geldi , sevmek günlere sığdırılamaz vs bahanelerle geçiştirildi . Kpss çalışmaya karar verdim tabi beni küçümsedi kazanamazsın vs neyse ben kararlı olduğumu gösterdim bana eğitim paketi ve bilgisayar aldı tabi yine talep etmem üzerine dün doğum günümdü çamaşır seriyordum gelip elimi sıkıp tokalaşıp "doğum günün kutlu olsun dedi " zaten hediyenide almıştım bilgisayar aldım dedi ben önce şaka yapıyor sandım çünkü daha geçen yıl bu konuda tartışmıştık en azından bir çiçek bir pasta veya içten gelen güzel bir sarılma bir kaç güzel söz bekliyordum gece 12 ye kadar bekledim ve tabiki yine hayal kırıklığı . Zaten hiçbir zaman iltifat etmez , güzel sözler söylemez , beni düşünerek bir şey almaz veya yapmaz , isteklerimi hep ben dile getiririm veya bir ayakkabı olsun bir mont olsun alması için belkide günlerce söylenirim kendimi dilenci gibi hissediyorum ve bugün yine bana abartıyorsun her istediğin oluyor şiddet görmüyorsun ihanete uğramıyorsun yediğin önünde yemediğin ardında kavga etmek için bahane arıyorsun dedi bense her zaman ki gibi sevgi ,ilgi , kendiliğinden düşünülmüş ufakta olsa bir hediye dileniyordum .sizce gerçekten abartıyor muyum ?
SaNa sarılıp kutlasa bile ona okadar mutlu olurdunkiDemi pastayı alamazdı belki meslek icabı mahrumiyet bölgesindeyiz ama bir keke mum dikmekte sevmeye dahildi
Abartmıyorsunuz.Ömrünüzün geri kalanını size ve isteklerinize karşı kör,sağır olan bu kişiyle geçirmemenizi tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar , 3 yıllık evliyim aşk evliliği yaptık daha doğrusu kocam çok aşıktı (güya). Evliliğimizin ilk zamanları alışma süreci tabi bazı sıkıntılar yaşadık , öncelik hep ailesiydi benim isteklerim itilip ertelenirken ailesinden herhangi birinin isteği hemen oluverirdi biraz biraz aştık ama halen ilk zamanlar gibi net olmasada bazı geri atılmışlıklarım oluyor her neyse kocam evlendiğimizden beri hiçbir özel günümüzü kutlamadı bu konuda hassas olduğumu dile getirmeme rağmen imkan olmadı , zaman ters geldi , sevmek günlere sığdırılamaz vs bahanelerle geçiştirildi . Kpss çalışmaya karar verdim tabi beni küçümsedi kazanamazsın vs neyse ben kararlı olduğumu gösterdim bana eğitim paketi ve bilgisayar aldı tabi yine talep etmem üzerine dün doğum günümdü çamaşır seriyordum gelip elimi sıkıp tokalaşıp "doğum günün kutlu olsun dedi " zaten hediyenide almıştım bilgisayar aldım dedi ben önce şaka yapıyor sandım çünkü daha geçen yıl bu konuda tartışmıştık en azından bir çiçek bir pasta veya içten gelen güzel bir sarılma bir kaç güzel söz bekliyordum gece 12 ye kadar bekledim ve tabiki yine hayal kırıklığı . Zaten hiçbir zaman iltifat etmez , güzel sözler söylemez , beni düşünerek bir şey almaz veya yapmaz , isteklerimi hep ben dile getiririm veya bir ayakkabı olsun bir mont olsun alması için belkide günlerce söylenirim kendimi dilenci gibi hissediyorum ve bugün yine bana abartıyorsun her istediğin oluyor şiddet görmüyorsun ihanete uğramıyorsun yediğin önünde yemediğin ardında kavga etmek için bahane arıyorsun dedi bense her zaman ki gibi sevgi ,ilgi , kendiliğinden düşünülmüş ufakta olsa bir hediye dileniyordum .sizce gerçekten abartıyor muyum ?
Sadece temel ihtiyaçlarım alınır keyfi şeyleri istemeye çekinirim bile zaten bir ayakkabım varsa ikincisi lüks 3 yıl boyunca hiçbir zaman al şu parayı dilediğini al dememiştir ihtiyacın neyse hesapla ona göre para atayım sana der ama söz konusu kendi kardeşi olunca her ay faturaları ödenir harçlığı atılır . Mesela geçen gün yeğenlerini ziyaret etmeye üniversiteye gitti benim kardeşimde aynı fakültede ama kardeşimi görmemiş kardeşim aradı abla eşin gelmiş yeğenleri söyledi beni niye görmedi dedi çok mahcup oldumHiç artık tartışma bile. Para konusunda nasıl? Kardeşlerin annen arkadaşın varsa çık gez. Kendine odaklan. Ders çalış. Onu da ev arkadaşı gibi say. Sabret canım. Değişmez çünkü, önüne bakmalısın.
Beni sınav çalışmaya iten zaten bu davranışlarıydı ve çok kararlıyım Allahın izniyle kimsenin bana sunmadığın her şeyi kendim kazanmak için çabalıyorum .Sınavına hazırlan ekonomik özgürlük en önemli şey. Yeri geldiğinde ben mücadelemi ettim ama artık yeter diyip rahat rahat önüne bakarsın. Tabi ki öyle olmasın daha iyi olsun herşey ama hepimiz aynı fardikındalıkla aynı olgunluk da olmuyıruz ve erkeklerin geneli bu konuda çocuk gibi. Sen kendine odaklan ister biraz düzelir ister devam eder takmamaya çalış
he he yesinlerÇünkü şiddete ve ihanete uğramış bir annesi var bazı şeyler istemsizce yerleşir insanın bilincine tabi ki yanlış ama bazen kendince haklı gibi çünkü evlilik kıstası hep kendi ailesinde çevresinde gördükleri üzerine
Sen isteyince o hediyelikten çıkıyor bu karşındaki ki insan mı hayvan mı diyim evladı da onu istek olarak ayrıyeten fazlalık olarak görüyor senin dediklerini. Oysa istek değil ihtiyaç. Dersini çalışıp atan ve yoluna bak derim henüz çocuğunuz yoksa daha iyi tabi.Merhaba arkadaşlar , 3 yıllık evliyim aşk evliliği yaptık daha doğrusu kocam çok aşıktı (güya). Evliliğimizin ilk zamanları alışma süreci tabi bazı sıkıntılar yaşadık , öncelik hep ailesiydi benim isteklerim itilip ertelenirken ailesinden herhangi birinin isteği hemen oluverirdi biraz biraz aştık ama halen ilk zamanlar gibi net olmasada bazı geri atılmışlıklarım oluyor her neyse kocam evlendiğimizden beri hiçbir özel günümüzü kutlamadı bu konuda hassas olduğumu dile getirmeme rağmen imkan olmadı , zaman ters geldi , sevmek günlere sığdırılamaz vs bahanelerle geçiştirildi . Kpss çalışmaya karar verdim tabi beni küçümsedi kazanamazsın vs neyse ben kararlı olduğumu gösterdim bana eğitim paketi ve bilgisayar aldı tabi yine talep etmem üzerine dün doğum günümdü çamaşır seriyordum gelip elimi sıkıp tokalaşıp "doğum günün kutlu olsun dedi " zaten hediyenide almıştım bilgisayar aldım dedi ben önce şaka yapıyor sandım çünkü daha geçen yıl bu konuda tartışmıştık en azından bir çiçek bir pasta veya içten gelen güzel bir sarılma bir kaç güzel söz bekliyordum gece 12 ye kadar bekledim ve tabiki yine hayal kırıklığı . Zaten hiçbir zaman iltifat etmez , güzel sözler söylemez , beni düşünerek bir şey almaz veya yapmaz , isteklerimi hep ben dile getiririm veya bir ayakkabı olsun bir mont olsun alması için belkide günlerce söylenirim kendimi dilenci gibi hissediyorum ve bugün yine bana abartıyorsun her istediğin oluyor şiddet görmüyorsun ihanete uğramıyorsun yediğin önünde yemediğin ardında kavga etmek için bahane arıyorsun dedi bense her zaman ki gibi sevgi ,ilgi , kendiliğinden düşünülmüş ufakta olsa bir hediye dileniyordum .sizce gerçekten abartıyor muyum ?
1.5 yaşında oğlum varSen isteyince o hediyelikten çıkıyor bu karşındaki ki insan mı hayvan mı diyim evladı da onu istek olarak ayrıyeten fazlalık olarak görüyor senin dediklerini. Oysa istek değil ihtiyaç. Dersini çalışıp atan ve yoluna bak derim henüz çocuğunuz yoksa daha iyi tabi.
Çocuğunuza da mı böyle davranıyor ihtiyaçlarında isteklerinde ? Bir de evlat sahibi etmişsiniz bu adamı en azından bir çiçek iki güzel söz de olsa söylemesi gerekirdi. Arayanın eline geçmiyor erkek evlat. Allah hayırlı ömürler versin ona da.1.5 yaşında oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?