Hiç doymuyorum ve çok yiyorum.

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim :((

Maşallah iştahınız epey açık doktora gitmenizi tavsiye ederim.

Şuanda yaşından dolayı metabolizman hızlı, yakıyorsundur ama bu şekilde yemeye devam edersen ilerde kilo problemi yaşarsın açlığa bi süre alıştır kendini, dayanman lazım yoksa önüne geçmen zor olur, ben 19 yaşımda 40 kiloydum yahu🙄
Ya ne güzel benim ideal kilom 55 ama ben tabiri caizse ayı gibiyim

Ciddimisin :KK57:
Ben senede bir , bir hamburger yediğimde öğürmeye başlıyorum .
Ekmeği kes bence , geçici tokluk yani , ve tavsiyem sağlıklı beslen .

Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim :KK43:(
Havalar güzel istahlar açık .
Yediginiz şeylerin kalitesi ile alakalı miktarı ile değil ben sanmıyorum ki kahvaltıda 5 adet yumurta yiyipte iki saat sonra açım diye gezin... Yemeklerinizi az tuzlu yemeyi deneyin , ve yemekten sonra mutlaka bir çeşit tatlı yiyin bir parmak çikolata ya da bir portakal gibi.. yine yiyin 6 öğün yiyin ama kaliteli yiyin saçma sapan depresyona girmiş insanlar gibi sürekli bir şeyler tüketmek çok yanlış bir hareket . Ayaküstü değil insan gibi oturup ciddi ciddi yiyin .

Havalar güzel istahlar açık .
Yediginiz şeylerin kalitesi ile alakalı miktarı ile değil ben sanmıyorum ki kahvaltıda 5 adet yumurta yiyipte iki saat sonra açım diye gezin... Yemeklerinizi az tuzlu yemeyi deneyin , ve yemekten sonra mutlaka bir çeşit tatlı yiyin bir parmak çikolata ya da bir portakal gibi.. yine yiyin 6 öğün yiyin ama kaliteli yiyin saçma sapan depresyona girmiş insanlar gibi sürekli bir şeyler tüketmek çok yanlış bir hareket . Ayaküstü değil insan gibi oturup ciddi ciddi yiyin .
Yalan diyebilirsiniz ama okula giderken her sabah 4 yumurta yiyordum hem de bol ekmekli 2. dersin sonuna acıkmaya başlıyodum

Acaba kurt olabilir mi bağırsaklarınızda? Yemeğinizi onlar yiyordur ondan acıkıyorsunuz belki :KK48:
Evet var tırnak yerim o yüzden süt ve süt ürünleri çiğ salam ve sosis yasak bana 5 yaşındayken çıkmıştı bu geçti dediler belki yeniden çıkmıştır hatırlattığınız iyi oldu

Acaba kurt olabilir mi bağırsaklarınızda? Yemeğinizi onlar yiyordur ondan acıkıyorsunuz belki :KK48:
Kurt değil de fil olabilir bence.

Sevgili konu sahibi şaka yapmak istedim ama insalah haddimi aşmamışımdır.

Yeme içme konusunda da;

Çok iştahlısınız. Allah sağlıktan ayırmasın. Ben de severim fast food
Ama sizinki gerçekten abartılı.

Şu durumda sizinki tek başına iştah kelimesi ile açıklanamaz?

Atalarınız bu konuda nasıl?

Doktora gittiniz mi?

Yeme içme akışkanlığınızı degerlendirdiğinizde yanlışın nerde olduğunu bulamıyor musunuz?

Evet var tırnak yerim o yüzden süt ve süt ürünleri çiğ salam ve sosis yasak bana 5 yaşındayken çıkmıştı bu geçti dediler belki yeniden çıkmıştır hatırlattığınız iyi oldu

En iyisi doktora görünmek belki tekrar etmiştir rahatsızlığınız.

Kilonuz da fazla değil yani bu yedikleriniz nereye gidiyor :KK53:

Kurt değil de fil olabilir bence.

Sevgili konu sahibi şaka yapmak istedim ama insalah haddimi aşmamışımdır.

Yeme içme konusunda da;

Çok iştahlısınız. Allah sağlıktan ayırmasın. Ben de severim fast food
Ama sizinki gerçekten abartılı.

Şu durumda sizinki tek başına iştah kelimesi ile açıklanamaz?

Atalarınız bu konuda nasıl?

Doktora gittiniz mi?

Yeme içme akışkanlığınızı degerlendirdiğinizde yanlışın nerde olduğunu bulamıyor musunuz?
Yok canım ne haddi bence de fil var 😂 yoksa öküz gibi yemezdim ailede ki herkesin yemesi dozunda biraz abim fazla yiyordu o da yurda başlayınca bıraktı yemeyi o da yemiyor artık tek öküz benim

62 kilo iyi kalıyorsun bu kadar yemeye :KK53: ben mide küçültme oldum bu ara yeme krizleri yaşıyorum neden olduğunuda anladım ne zaman karbonidrat yesem yeme krizi tutuyor bir müddet sonra :olamaz: düzenli beslendiğimde bu durum olmuyor :KK66:

Back
X