Hiç doymuyorum ve çok yiyorum.

Doymuyorum ac kalkiyorum sofrdan biraksan 3 pizza gomerim buyuk buyuk boy ama bi tabak yemekle idare etmeye calisiyorum pizzaysa 1 dilim ruhumuz aç bacim yemektn snra da saglikli atistrmalik yiyorm yoksa frenleyemem

Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim :((
Psikolojik sorunu olabilir mi doktora gidip test fln yaptırsaydın troid yada şeker olabilir..

Ay evet ne yazikki :KK43:( tiroid rahatsızlığım için sık sıkça gidiyorum
Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim :KK43:(

yemek yemek çok güzel bir şey.
hele bir de kilo alınmıyorsaa. ben de yemeyi çok seviyorum canım sıkıldıkça yerim. yemek için kendime ortam zaman vs ayarlarım.
şimdilerde problem olmuyor olabilir ama ilerde birçok rahatsızlığın sebebi olabilir. damar tıkanıklığı vs. çünkü sağlıklı şeyler de yemiyorsunuz benim gibi.
troid rahatsızlığınız ne?

Back
X