Hiç doymuyorum ve çok yiyorum.

Böbrek üstü bezlerinize bakılması gerekiyor.
Endokrinoloji bölümüne gitmelisiniz.

Bu istahla 62 iseniz sevinmelisiniz bence. Saka bi yana kendinize 1 tabak porsiyon bicin. Tika basa yemek yiyip masadan kalkmakla bir porsiyon yiyip kalkmak da doymaktir ama biri gereksizdir biri gun icerisinde size gereken enerjiyi karsilayacak olandir. Bu ikisi arasindaki ayrimi anladiginiz zaman sorun cozulur.

al bende de okadar.keşke her gün oruç tutulsa.evli olmasam çocuğum olmasa suyla beslenırdım heralde.bekarken oyleydım zaten.
Ben borclarimi tutmayi dusunuyorum, herkes kis mevsiminde tut diyor gunler kisa oldugu icin.. ama ben bi gaza gelip basladigimda basliyorum. Birde ben yaklasik 7 yildir ya hamileydim ya emzirdim.. sonrada hasta oldugum gunler filan:)) bu sene biraz toparliyorum diyelim seneye tam tutmadan ayni yere geri geliyorum : ( bu sene kismet olursa hepsini tutmayi dusunuyorum. Kotu olansa kilo kaybi oluyor.

Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim :((
ben de böyle sürekli yiyordum hiç doymuyordum. dr. a gittim insülin direncim olduğu içinmiş. diyet yaptım ve hamur işleri, şekrli yiyecek içecekler,kızartmalar yemedim. hep sebze meyve beslendim. insülin direnci bitti, sürekli yemek te doğal olarak bitti.
Bir de belki dudak tiryakisi olanlar gibi acıkmamışsındır da ağzın boş duramıyordur. bunun içinde hep sakız çiğne,3 lt. su iç. :)

62 kilo iyi kalıyorsun bu kadar yemeye :KK53: ben mide küçültme oldum bu ara yeme krizleri yaşıyorum neden olduğunuda anladım ne zaman karbonidrat yesem yeme krizi tutuyor bir müddet sonra :olamaz: düzenli beslendiğimde bu durum olmuyor :KK66:
Ablam ve yiğenim de mide küçültme oldu memnun musunuz? Yiğenim 30 kilo verdi ama ablam verdiğini geri alıyor
Ben de düşünüyorum bebek doğduktan sonra

Allahim sunun istahindan ceyregini ver raziyim denedim tam uc gun sadece su meuve suyu icerek yasayabiliyorum aclik hissim gelmiyor ve resmen 2 bucuk kilo gitti bir haftada. Nefret ediuorm ya yuzum coktu

Bu iştah bende de var. Ama frenliyorum 😏 kilo almaya çok müsait bir insanım. Sen yine 62 de kalmışsın :) frenlemekten başka çare yok. Mesela şu an canım neler çekiyor ama gidip çorba ve salata yicem :KK14::KK14:

4 krep yedim 5. üzerine tahinli pekmez sürerken okudum konunu. :(

Bu yemeye 62 kilo iyi yine.
Ben 70 i aştım artık :(

Yemek yemeyi çok seviyorum off :(

ya çok boş vaktiniz var yemeği düşünecek yada stresli bir işiniz mümkün oldugunca boşsanız vakit doldurun dışarı çıkın

Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim :KK43:(
Bacım kilo kaç afedersin ?

tiroidlerine baktır istersen..hipertiroid bunu yapalır.üstelik kiloda almazsın..

Daha evvel yazıldı mı dikkat etmedim ama bu derece açlık hissi bana direkt şeker hastalığını düşündürdü. Birçok insan kiloya takılmış ama şeker hastası olma ihtimali daha endişe verici bir durum bence. Tiroidden zaten söz edilmiş, bence bir endokrinoloğa başvurarak hem tiroid hem de şekerle ilgili testleri yaptırın. Saydığınız şeyleri yiyip kilo almıyor almanız içinizin rahat etmesi için yeterli değil.

Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim :KK43:(
Şuan saat 4:57 .. oğluma mama yapmaya kalktım ama açlık hissediyorum bende çok istahliyim git gel biseyler yemek istiyorum tutmasam kendimi varya ooohoooooo

Çok sevilin inşallah !
Öyle çok sevsin ki sizi ayaklarınız yere basmasın.
Yalan diyebilirsiniz ama okula giderken her sabah 4 yumurta yiyordum hem de bol ekmekli 2. dersin sonuna acıkmaya başlıyodum

Iste cok ekmek (şeker) yedıgınız ıcın boyle anıdenswkerınız yükseliyor anıden sekerınız dusuyor.

Kendınıze yemek hazırlamaya vakıt ayırın sağlıklı seyler olssun.
Tatlıyı ve ekmegı hamuru kesıp yerıne sevebılecegınız salata meyve ve proteın agırlık beslenme duzenı oluşturun.
O yedıgınız seylere gore az kılonuz ama daha da alırsınız bu gidişle..

Allahim sunun istahindan ceyregini ver raziyim denedim tam uc gun sadece su meuve suyu icerek yasayabiliyorum aclik hissim gelmiyor ve resmen 2 bucuk kilo gitti bir haftada. Nefret ediuorm ya yuzum coktu

Ya bu nasil oluyor acaba bir iki gun kendimi ac biraksam istahim kapanir mi?nasil imreniyorum bi bilsenizz.ben ise acikacagim da ac kalacagim diye ödüm patliyor

Back
X