- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi limonbanyosu
Böbrek üstü bezlerinize bakılması gerekiyor.
Endokrinoloji bölümüne gitmelisiniz.
Endokrinoloji bölümüne gitmelisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben borclarimi tutmayi dusunuyorum, herkes kis mevsiminde tut diyor gunler kisa oldugu icin.. ama ben bi gaza gelip basladigimda basliyorum. Birde ben yaklasik 7 yildir ya hamileydim ya emzirdim.. sonrada hasta oldugum gunler filan:)) bu sene biraz toparliyorum diyelim seneye tam tutmadan ayni yere geri geliyorum : ( bu sene kismet olursa hepsini tutmayi dusunuyorum. Kotu olansa kilo kaybi oluyor.al bende de okadar.keşke her gün oruç tutulsa.evli olmasam çocuğum olmasa suyla beslenırdım heralde.bekarken oyleydım zaten.
ben de böyle sürekli yiyordum hiç doymuyordum. dr. a gittim insülin direncim olduğu içinmiş. diyet yaptım ve hamur işleri, şekrli yiyecek içecekler,kızartmalar yemedim. hep sebze meyve beslendim. insülin direnci bitti, sürekli yemek te doğal olarak bitti.Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim(
Ablam ve yiğenim de mide küçültme oldu memnun musunuz? Yiğenim 30 kilo verdi ama ablam verdiğini geri alıyor62 kilo iyi kalıyorsun bu kadar yemeyeben mide küçültme oldum bu ara yeme krizleri yaşıyorum neden olduğunuda anladım ne zaman karbonidrat yesem yeme krizi tutuyor bir müddet sonra
düzenli beslendiğimde bu durum olmuyor
![]()
Bacım kilo kaç afedersin ?Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim(
62Bacım kilo kaç afedersin ?
Zaten tiroid hastasıyım hipotiroid Ankara da doktor tarafından sıkı takipteyimtiroidlerine baktır istersen..hipertiroid bunu yapalır.üstelik kiloda almazsın..
Daha az yiyorum en son 80dimBu yemeyle 62 isen yat kalk dua et![]()
Şuan saat 4:57 .. oğluma mama yapmaya kalktım ama açlık hissediyorum bende çok istahliyim git gel biseyler yemek istiyorum tutmasam kendimi varya ooohooooooBenim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim(
Çok sevilin inşallah !
Öyle çok sevsin ki sizi ayaklarınız yere basmasın.
Yalan diyebilirsiniz ama okula giderken her sabah 4 yumurta yiyordum hem de bol ekmekli 2. dersin sonuna acıkmaya başlıyodum
62 kilo bu yemeye iyi. ama dikkat et derim :|
Allahim sunun istahindan ceyregini ver raziyim denedim tam uc gun sadece su meuve suyu icerek yasayabiliyorum aclik hissim gelmiyor ve resmen 2 bucuk kilo gitti bir haftada. Nefret ediuorm ya yuzum coktu