Merhaba arkadaşlar, sorunum şu an oturduğum evden ailem taşındı ben sınavlarım ve tezim olduğu için taşınmadım. Ailem yan yana 2 daire aldı biri daha ufak. Küçük olanı benim için almışlar. Almışlar diyorum çünkü evi alınmadan önce görmedim. BU arada ben şu an çalışmıyorum tezimi yazdım yeni bitti. Kpss için tercih yaptık umudum yok ama tercih yaptım yine de. Aynı zamanda ben inşallah olursa doktora yapmak istiyorum kendi okulumda. Onun için ales ve yds ya da yökdil sınav puanları gerekiyor onlara hazırlanacağım önümüzdeki birkaç ay inşallah. Arkadaşlar ben sınavlarım için ailem taşınırken taşınmadım. Tezimin yetişmesi gerekiyordu zamanında bitmezse okul kaydının silinmesi söz konusuydu, yetiştirdim ve bitirdim çok şükür. Fakat sınav ve tez döneminde ben aylarca dersin başından kalkmadım... Evde kendi başıma hiç düzen olmadı. Nasılsa yakında da taşınacağım diye bir düzen de olmadı aynı zamanda.. Şu an ailemle küsüm.. Kötü hareketleri oluyor ağlıyorm üzülüyorum.. Kötü sözler vs. Önceki konularımda da anlattım.. Bana kötü hareketleri yüzünden ve evle ilgili sebeplerden, geçenlerde de evin yukarı katından boru patlamış.. Daha sıfır olan evin lavabosu su içinde kaldı.. Hem ailein bana kötü hareketlerinden hem de evle ilgili sebeplerden ben o eve taşınmaktan vazgeçtim.. Orayı satalım başka yerden ev alallım diyordum ki.. Bu sefer de kpss için başka şehirleri yazdım umudum yok ama yazdım yani tutarsa da giderim inşallah.. Kpss olmazsa doktroa için sınavların puanlarını hazırlayacağım... O zmanda olursa okula yakın bir ev olur diyorum.. 4 yıl okula gidilecek.. Yani arkadaşlar o bitti derken şu bu derken ben bir düzeni olmayan eşya bile olmayan tamirat gereken eski evde oturup duruyorum.. Şu an kpss sonucunu bekliyorum.
Aynı zamanda ailemle küsüm.. Konuşmak da istemiyorum. Bıktım artık. Bir ev taşıma durumu olursa sadece beyaz eşyaları ve koltuk aldık. Onun dışında eşya yok.. Ben de şu an çalışmadığım için taşınmış olsam bile nasıl taşınacağım.. Bu eski evde oturup duruyorum..
Size anlatmak ve sormak istedim.. Farklı fikirler olur diye. Teşekkür ederim okuduğunuz için..
Aynı zamanda ailemle küsüm.. Konuşmak da istemiyorum. Bıktım artık. Bir ev taşıma durumu olursa sadece beyaz eşyaları ve koltuk aldık. Onun dışında eşya yok.. Ben de şu an çalışmadığım için taşınmış olsam bile nasıl taşınacağım.. Bu eski evde oturup duruyorum..
Size anlatmak ve sormak istedim.. Farklı fikirler olur diye. Teşekkür ederim okuduğunuz için..