Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aldatmadım da sevgilim varken başkasına aşık oldum..Sonuç olarak ondan ayrıldım ve aşık olduğum adamla beraberim şuan..
Beni de topa tutçak mısınız :tomato:
Ben aldatmadım da sevgilim varken başkasına aşık oldum..Sonuç olarak ondan ayrıldım ve aşık olduğum adamla beraberim şuan..
Beni de topa tutçak mısınız :tomato:
kuşanıp gelelim sana sempatiksalakcinni
Başıma gelir gibi olan bir duygu bu...
ohaoldumsmile
Ama son anda kaçmıştım yanlıştan... bilmiyorumkismile
Aldatmadım ama aldatmayı düşündüm.Vallahi kimin topa,kimin tüfeğe tutacağı umrumda bile değil.Ben buyum bu hayat benim,bu bedende benim.Ne aşk,nede cinsellik için değil sırf kadınlık egolarımı tatmin etmek için düşündüm ama yapamadım kendime saygımdan dolayı.Hala zaman,zaman öfke nöbetlerinde düşünmüyorda değilim ama yapmam.
Bazen eşime öfkemden dolayı onu aldatmayı düşündüğüm oldu. Ama bu hislerin gelip geçici olduğunun bilincinde olduğum için kesinlikle aldatmaya teşebbüs bile etmedim.
Aldatmak değil de, bazen eşimi bırakıp gitmek istiyorum.Bunu bazen gerçekten istiyorum ve bu isteğim bile beni korkutuyor.
ben hiçbirzaman pişmanlık duymadım yaşadığımdan ve gerçekten sahip çıktım duyduğum o güzel aşka..bambaşkaydı çünkü resmen çok fena tutulmuştum :asigim:
o yüzden yanlışlık olarak görmüyorum ben..ne istediğimi biliyodum.. şu an o kadar büyük bi iyi ki diyorum ki..
eğer aşkımla hala beraber olmasaydık yine de iyi ki karşıma çıkmış da eskisinden kurtulmuşum derdim Allahım iyi ki ondan kurtulmamı sağlamış aşkımı karşıma çıkararak
Evliliğin ile ilgili neler yaşadığını ancak sen bilebilirsin.Elbetteki aldatmak iğrenç bir eylem ama malesef hepimiz etten,kemikten insanlarız.Zaman,zaman yaşadığımız öfkelerin patlaması ile insanlıktan çıkabiliyoruz.Ben eğer bir gün başka birini arzular,sever ve hayatımda başka biri olsun istersem,aklımın ucundan bile geçirirsem arkama bile bakmadan çıkıp giderim.Bu duyguyu yaşayıpta umarsızca başka birinin hayatını işgal etmem.
Aldatmadım ama aldatmayı düşündüm.Vallahi kimin topa,kimin tüfeğe tutacağı umrumda bile değil.Ben buyum bu hayat benim,bu bedende benim.Ne aşk,nede cinsellik için değil sırf kadınlık egolarımı tatmin etmek için düşündüm ama yapamadım kendime saygımdan dolayı.Hala zaman,zaman öfke nöbetlerinde düşünmüyorda değilim ama yapmam.