Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuyu biriyle gidip cinsel ilişki kurmak olarak sınırlarsak dedikleriniz doğru katılıyorum sonuna kadar... ama kadınlar aldatmaz tercih yaparlar ..bizler sadece içsel dürtülerimize uyarak gidip bi erkekle beraber olmayız.ilgi ve alaka görmüyorsak bizi dinleyen anlayan sevgi gösteren bi başkasına karşı duygusal olarak bi yakınlık duyarız zaten bir kadın bu durumda tek bir şey yapar ...bir tercih yapar ya sevgisiz ve ilgisiz eşiyle yola devam eder yada mutlu olacağına inandığı kişiye gider ..ama şu bir gerçektir arada geçen o süre içerisinde bedensel olmasada duygusal olarak bir aldatma söz konusu olur ...sonuç olarak bilinmesi gereken şudur erkekler birden fazla kişiyle hiçbir pişmanlık ve huzursuzluk duymadan hayatlarını sürdürebilirler ama kadınlar doğası gereği tek eşliliğe aşırı bağlıdırlar gün gelir birinden birini mutlaka seçerler ve yola onunla devam ederler...kısaca ;KADINLAR ALDATMAZ GEREKTİĞİNDE TERCİH YAPARLAR....
Haklısın.
İnsan yaşadıkça öyle şeyler görüyor öyle şeyler duyuyor ki..
Kimseyi yargılamak, kesin hükümler vermek doğru değil.
Asla yapmam demek de öyle.
İnsanın başına herşey gelebiliyor.
Doğru değil tabii, ama insanız sadece insan.
Kadın ya da erkek aldatmayı onaylamıyorum ama insanın zayıf bir canlı olduğunu da kabul ediyorum