• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç eşinizi aldattınız mı?

aldatılmaktan o kadar çok korkuyorum ki çevremdeki erkekleri gördükçe...aldatmayı düşünmeye vaktim bile kalmıyor :59:
Allahım sevdiklerimize ve bize temiz, onurlu bir hayat nasip etsin...

bu konuyu biriyle gidip cinsel ilişki kurmak olarak sınırlarsak dedikleriniz doğru katılıyorum sonuna kadar... ama kadınlar aldatmaz tercih yaparlar ..bizler sadece içsel dürtülerimize uyarak gidip bi erkekle beraber olmayız.ilgi ve alaka görmüyorsak bizi dinleyen anlayan sevgi gösteren bi başkasına karşı duygusal olarak bi yakınlık duyarız zaten bir kadın bu durumda tek bir şey yapar ...bir tercih yapar ya sevgisiz ve ilgisiz eşiyle yola devam eder yada mutlu olacağına inandığı kişiye gider ..ama şu bir gerçektir arada geçen o süre içerisinde bedensel olmasada duygusal olarak bir aldatma söz konusu olur ...sonuç olarak bilinmesi gereken şudur erkekler birden fazla kişiyle hiçbir pişmanlık ve huzursuzluk duymadan hayatlarını sürdürebilirler ama kadınlar doğası gereği tek eşliliğe aşırı bağlıdırlar gün gelir birinden birini mutlaka seçerler ve yola onunla devam ederler...kısaca ;KADINLAR ALDATMAZ GEREKTİĞİNDE TERCİH YAPARLAR....

işte budur...güzeldi..

Bır sey dıkkatımı cektı.
Oylama yapıldıgınde kımın hangı cevabı yanıtladıgı gorunuyor.
Fakat o kısıler orada verdıklerı yanıtın aksı yonde yorum yazmıslar.
ılgınc.

aldatmak tamamen kişilik meselesi.aslında tek bir sebebe bağlanamıyor.kadında erkekte para için cinsellik için heyecan olsun diye aşk için yani bir sürü sebebi olabiliyor.bazen sebebsizde olabiliyor.ozaman insanlar neden ben diye soruyorlar.anlamıyorlar.koca ne kadar hakketmiş olsada bir kadın kendi gururu ve haysiyeti için asla aldatmamalı bir kadına yakıştıramıyorum.kadının gururu ve hisleri kadar bedenide değerlidir

kadının doğası annedir.
bu kirletilir mi hiç? çocuklarımız hangi kucağa sığınacak?
annesinin göğsünden sütünü nasıl emecek?
ne kendime yakıştırırım ne eşime böyle birşeyi..
çokk seviyorum aşığım eşime ama
sevmeseydimde asla aldatmazdım
eşimin şerefini ve namusunu ayaklar altına asla atmazdım
eğer eşler biribirini sevmiyorsa ve gözü dışardaysa kadın erkek fark etmez
hemen ayrılmalı ve o zaman dilediğini yaşamalı.

Aldatmadim aldatmamda ,aldatma varsa o iliski zaten bitmistir uzatmalar oynaniyordur.
Ihanet o anki ruh haliyle yapilan bisey degil karakterin dökülüs bicimidir diye bisey okumustum karakterinde varsa yapar insan bana göre degil:6:

sakın büyük konuşmayın asla asla demeyin
hayat bu kime ne göstereceği hiç ama hiç belli olmaz
çok yakından şahit oldum kimse büyük konuşmasın
allah kimseye yaşatmasın

ya başka bi adama aşık olursanız bunu düşündünüzmü hiç
ilişki yok aldatma yok ama aşk var yine söylüyorum kimse büyük konuşmasın

Haklısın.
İnsan yaşadıkça öyle şeyler görüyor öyle şeyler duyuyor ki..
Kimseyi yargılamak, kesin hükümler vermek doğru değil.
Asla yapmam demek de öyle.
İnsanın başına herşey gelebiliyor.
Doğru değil tabii, ama insanız sadece insan.
Kadın ya da erkek aldatmayı onaylamıyorum ama insanın zayıf bir canlı olduğunu da kabul ediyorum

Haklısın.
İnsan yaşadıkça öyle şeyler görüyor öyle şeyler duyuyor ki..
Kimseyi yargılamak, kesin hükümler vermek doğru değil.
Asla yapmam demek de öyle.
İnsanın başına herşey gelebiliyor.
Doğru değil tabii, ama insanız sadece insan.
Kadın ya da erkek aldatmayı onaylamıyorum ama insanın zayıf bir canlı olduğunu da kabul ediyorum

evet insan zayıf bir canlı ben birebir şahit oldum
eşini çok seven mutlu bir evliliği olan bir kadın kocasını aldatırmı
hayır dersiniz değilmi asla asla olmaz ben kocamı çok seviyorum
bekar olsam bile olmaz dediği adama şu anda aşık bir kadın
onu düşünüyor eşiyle birlikteyken bile onu sürekli ağlıyor
nasıl oldu bu diye ilişki yok ama gönül olarak aldatıyor kocasını
acı çekiyor şu anda çok pişman büyük konuştuğu için
allah kimseye böyle bişey yaşatmasın hiç kimse kendi için bile
kesin konuşmasın çok dertleştik konuştuk ben kendimden bu okadar emindimki
herşey yolundayken mutluyken neden başkasını sevdim diyor hep dedimya
kimse büyük konuşmasın kimin başına ne geliceği hiç belli olmaz hayat bu.

asla eşimi aldatmayı aklımdan bıle gecırmem.evliliği bu kadar basitleştirmek korkunc geliyor bana.sevsemde sevmesemde asla aldatmam.en fazla ayrılırım ama bırı varken baskasıyla olmak buyuk yanlıs bence...benım nacızane fıkrım böyle

Elbette aldatmadım. Aldatmanın sevip, sevmemekle alakası yok, kendine olan saygınla alakası var. İnsan, sevmiyorum diye aldatıyorsa; bu kendi kişiliksizliğindendir. Kendimi bu kadar rezil bir duruma sokmak, vicdanımı, iç huzurumu kirletir. Bunun büyük konuşmakla da alakası yok. Karakterimin sağlamlığına, irademe, ahlak anlayışıma sonuna kadar güveniyorum o kadar.

bu konuyla ilgili "Aldatan Kadinlar" diye bi kitap var
okuduklarim beni dehsete düsürmüstü,
o kitaptan sonra inanin etrafinizdaki her kadindan süphelenmeye basliyorsunuz.

erkekler duygusal olarak hissetmedende sex yapabilir, ama kadinlar zevk almak icin illaki birseyler hissetmeleri gerek. zaten bu yuzdendir kadinlar sevistim bitti diyemiyor sonu illaki husran oluyor. erkeklerse aldattiklarinda sevistik bitti diyebiliyorlar :1:

ben aldatmaya karşıyım ama çok ince bir çizgi bence bu ... kimse de başıma gelmez demesin aldatmakda aldatılmakta yaşayabilinecek bir durum... ama allah kimseye yaşatmasın...

Back
X