- 19 Nisan 2022
- 4.493
- 49.067
- 458
- Konu Sahibi minislerinminisi
-
36 yaşındayım hiiiiç evlenmeyi düşünmedim. Ben kararımdan gayet memnunum çünkü kendimi seviyorum, kendimle olmayı seviyorum, başka bir insanın sorumluluğunu almak istemiyorum.Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
En doğru karar olur sizin için. Evlenmiş olmak için evlenen kimsenin mutlu olduğuna inanmıyorum ben. Benzeri çocuk yapmak için yapanlar için de geçerli.Karar vermek için değil fikirleri merak ediyorum karşıma düzgün biri çıksa değerlendririm ama çıkmazsa istemediğim bi evliliği yapamam
Iyi bi evlilik olmayacaksa hic olmamasi daha iyi.Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Benden küçüksünüz. Bende evli değilim. açıkçası erken evlenmediğim için hiç pişman olmadım. geç olgunlatiğım için evlilik ve çocuk sorumluluğunu kaldıracak kafada değildim.
34 yaşındayım 10 yıllık evliyim 1 çocuğum var henüz hiç keşke evlenmeseydim demedim ☺Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Boşanmış olmak sevimli geliyor bekar hiç evlenmemiş olmak sevimsiz hmm.2 evlilik yapmış biri olarak şunu söyleyim size hiç pişman değilim ..ve üniversite biter bitmez evlendim çocuk yaptım ..kızlarimla ve 2. Eşimle çok mutluyum elhamdülillah... büyük kızımla disari çıkınca ablası sanıyorlar hoşuma gidiyor onunla çok eğleniyorum....hiç evlenmemiş olmak beni üzerdi ... boşanmış olmak dahi bana daha sevimli geliyor çünkü dünyada kaç yıl yaşayacağız ki ....yaşayıp yeni insanlar tanıyıp tecrübe kazanıyorsun olgunlasiyorsun ... nefrette ediyorsun , aşkida yaşıyorsun ..dibine kadar üzülüp sonra yine yoluna devam ediyorsun hepsi hayatın bir parçası ve bu yaşıma kadar bunları yasamasaydim çocuklarım olmasaydı ben asla bir arpa yol ilerleyemezdim şu hayatta ve düşünce olarak hem kariyer olarak ..kendimi güçlü hissedemezdim ..bunları yaşadım üstesinden geldim diyemezdim ...hep 18 yaşımda kalırdım o saf temiz aşk dolu çocuksu yüreğimle kalırdım ama yaşım büyük olduğu için hoş durmazdi ... Ama bu benim karakterimle alakalı bir durum bir diğerini mesela yalnız olmak geliştirir insandan insana değişir bu yüzden ..bunun tam net bir cevabı olamaz
Aşağıda belirttim bu benim karakterimle alakalı bir durum diye başkası için yalnızlık daha iyi olabilir dedim , üstünüze alınacak bir durum yok tecrübemi ve duygularımı paylastim tüm içtenlikle .Boşanmış olmak sevimli geliyor bekar hiç evlenmemiş olmak sevimsiz hmm.
Biz boşanmış kadına sevimsiz desek şurada yer yerinden oynardı
Banada boşanmak korkunç geliyor mesela çocuğum olsa başka bir adamla yaşaması falan 2 evlilik.Aşağıda belirttim bu benim karakterimle alakalı bir durum diye başkası için yalnızlık daha iyi olabilir dedim , üstünüze alınacak bir durum yok tecrübemi ve duygularımı paylastim tüm içtenlikle .
Aynen ben deneyim gözüyle bakıyorum ve yaşadığım guzel şeyler yanına kar kalıyor ....evet siz öyle yazınca korkuncmus gibi duruyor :) fakat bu bile hoşuma gidiyor cesaretimden dolayı kendimle gurur duyuyorum çünkü doğru adamı bulunca herşey düzeliyor tabi bu bazen 2. dede olmaz 3 te dahi olabilir..korkmadan hayatı yaşamak lazım bence o zaman güzellikleri ortaya çıkıyor acılarıyla beraber olsada :) sonuçta her nimetin bir külfeti olur.Banada boşanmak korkunç geliyor mesela çocuğum olsa başka bir adamla yaşaması falan 2 evlilik.
Allah korusun.
Tabi canım herkesin kendi karekteriyle ilgili
34 yaşındayım 10 yıllık evliyim 1 çocuğum var henüz hiç keşke evlenmeseydim demedim ☺
Cesaretli olmak evlenmek değil yalnız .Aynen ben deneyim gözüyle bakıyorum ve yaşadığım guzel şeyler yanına kar kalıyor ....evet siz öyle yazınca korkuncmus gibi duruyor :) fakat bu bile hoşuma gidiyor cesaretimden dolayı kendimle gurur duyuyorum çünkü doğru adamı bulunca herşey düzeliyor tabi bu bazen 2. dede olmaz 3 te dahi olabilir..korkmadan hayatı yaşamak lazım bence o zaman güzellikleri ortaya çıkıyor acılarıyla beraber olsada :) sonuçta her nimetin bir külfeti olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?