Hic evlenmemis arkadaslara soruyorum

Haklısın gün öyle böyle bitiyor. Kimimiz işe gidiyor, kimimiz ders çalışıyor vs

Gece yastığa başımı koyduğumda öyle yalnız hissediyorum ki...

İyi geceler diyecek biri yok hayatımda. Uyandığımda günaydın diyenim yok.. ( eş anlamında )

Bende ailemleyim, benimde bir odam var

Ama benim istediğim kendi hayatımı kurabilmek ve beni çok sevecek biri...

Olmuyor... Vardır bir hikmeti elbet. Sabretmekten başka çaresi yok bunun.

Aaahh ahh bunları kimseye anlatamıyosun iste hemen etiketleniyoruz koca meraklısı diye,bu durumu yaşamayan bilmez gerçekten çok zor.Allah hepimize hayırlısını versin İnşallah.

şuan 32 yaşındayım ve az önce yeni evlenen kardeşimin gelin evinden geldim aynı hisleri yaşıyorum şuan hatta bu açtğın konunun ilk mesajını okudum. ben yazdım da alıntı mı yaptı acaba diye yazıp yazmdığımı hatırlamaya çalıştım. çook üzücü bir durum. ama artık hatayı kendim de aramaya başladım. dediğin gibi kariyer güzellik var ama kısmetimi bağlanmış derler tanıştığım görüştüğüm erkelerle sonu hep hüsran. fizik kimya sorusu matematik sorusu çözüyoruz da bunun sebebini çözemiyorum bir türlü. konşalım bu konuyu..

Kendinizi üzmeyin kızlar.sevmediğiniz bir insana sarılıp uyumaktansa hiç evlenmemek daha iyi.ben de ailemin yanında yaşıyorum, sıkıntılarınızı anlıyorum ama Allah her şeyin hayırlısını versin.konu sahibi arkadaşım, neden tayin isteyip kendi hayatını kurmuyorsun ya da yurtdışı öğretmenlik sınavlarına girmiyorsun? ( cevap yazdıysan ksr bakma, diğer yorumları okumadım hiç)

27 yaşındayım ve öğretmenim.yazdiginiz herşeye harfi harfine katılıyorum. Maddi manevi her turlu olanaga sahibim ancak olmuyor maalesef.cevremdeki herkes evli cogunun cocugu var bense yapayalnizim.bazen yaşım genc karsima hayırlı biri mutlaka çıkar diyorum.sonra umutsuzluk. ..garip bi durum.Allah herkesi hayirlisiyla kurtarsin bu yalnızlıktan.

Dikkat et de bu düşüncelerin seni depresyona sokmasın.
Durum o yöne gidecek gibi duruyor.
Elini kolunu kaldıracak dermanın bile olmaz o vakit.
O zaman anlarsın aslında ne kadar da boş yere üzüldüğünü.
Asla kınamıyorum , yalnızlık zordur ama sizin gibi insanları "ciddi anlamda zor" hayat yaşayan birinin yerine koysak da farkına varsanız esas zorluk neymiş.
Bol paran varsa yaşam koçu bul da biraz kendine gel bence.
Böyle olumsuz birinin mutlu olması da aşkı bulması da çok güç.
Sendeki düşük enerjiyi gören kaçar gider zaten.
Eğitim matematikten, edebiyattan ibaret değil.
Kişisel gelişim anlamında da eğitmesi lazım insanların kendilerini.
Yoksa durum vahim. İç huzur yoksa hastalık peşinden geliyor.

Nerdesiniz millet yine kimse kalmamis buralarda

Ben buradayım ve çok sinirlendim.. Şimdi tekrar okumaya üşendim ama bazı genç arkadaşlar okuyun,çalışın doktora yapın vs akıl vermişler de,nedense sormamışlar konu sahibine ne iş yaparsın?Nelerle uğraşırsın diye. Kız sanki evde örgü örüyo,hiçbir meşguliyeti yok.He güzel kardeşim seni de görürüz 30 yaşında hala bekar isen,neyse..Şimdi kezbanlıkla suçlayan dingillere gelecek olursak,ulan bana mı kaldı devrim yapmak? Bana mı kaldı müslüman mahallesinde salyangoz satmak? Burası Türkiye,ve burada bazı gerçekler var.Evlenmeden rahat yaşayamazsın,evlenmeden çocuk sahibi olamazsın gibi.He şimdi sırf sen bana kezban deme diye bütün kuralları,gelenekleri yıkıp sevgilimle ayrı eve çıkayım,bir de çok yapayım öyle mi? S.ktir git bi çay koy önce haysiyetsiz..

Sorma canim ya sorma herkes kendi kafasina gore konusuyo,oturdugu yerden bol keseden salliyo 30 yas uzeri buraya yazan arkadaslarin cogu is guc sahibi,kimse evde bacaklarini celip millet kapimda sira olsun diye bos bos beklemiyo,herkesin isi gucu,sosyal hayati ve cevresi var ama bunlarin hic biri yeterli olmuyo bazen.Kimi 20sinde evlenir kimi 35inde kimisi de daha gec ama eger zamani gelmediyse ne yaparsan yap olmuyo.Kezban meselesine hic girmeyeyim,arkadasin verdigi linke tikladim ve inan sadece ilk sayfayi okuyabildim sinirimden Allahin ot beyinlileri.Neyse biz kendimiz biliyoruz ama yazmak istedigim coookk onemli bisey var INSAN KINADIGI SEYI YASAMADAN OLMEZMIS.Bizi kinayan arkadaslara sevgiler...

Ha bu arada koca meraklisi olup ta amac sadece evlenmek olsun diye evlenmek olsaydi simdiye 10 seneden fazladir evli olurduk ama olay farkli!!!!Bilmem anlatabiliyo muyumm??????

selam canım arada bir girip bakıyorum kızlar ne durumda diye, yeni bir gelişme varmı diye
bence söylenenleri hiç takma kafaya, o sitede yazanların neredeyse hepsi 20 yaşından küçük, ne hayattan haberleri var nede birşeyden, konuşmak kolay geliyor onlara, bende girdim baktım inan hiç umursamadım klasik ergenler yani :)

bu arada canım sana dua ederim demiştim ya işte o günmüydü ertesi günmüydü Sabah namazından sonra dua ettim evlenmek isteyenler için ve KYS için kısa zamanda hayırlı kısmet diledim, kendim içinde bana bir karar vermem için yardım et Allah'ım dedim, olmayacaksa bu iliski bitsin dedim olacaksada içime sevgi ver dedim, ve abdestli yattım, vee tesadüfen rüyamda birinin nikahındaydım 1: nikah memuru vardı karşımda! uyandım çok şaşırdım inşallah senin nikahını duycaz, vee birkaç gün sonrada ben ona aşık oldugumu tam net anladım, senin dedigin gibi içimde kelebekler uçuyorr

Ayyyyy cok sevindim gercekten canimmm sonunda emin oldun duygularindan demek valla coookkk sevindimm Cok tesekkur ederim beni de unutmadigin icin dua ederken ama ruya gercekten cok ilginc olmus duanin ustune Nikahi olan kisi esmer miydi yani bugday tenli,ben oyleyim de Bu arada o kelebekler icinde bir omur ucussunlar INSALLAHHHHH

teşekkür ederim canım darısı senin başına :)) inşallah canım o kelebekleri hissetmek çok güzel, heleki bir ömür hissedeceksem keyfime dicek yok

canım nikah memuru oturuyordu önünde masa, yani klasik filmlerdeki gibi masanın üzerinde kocaman defter, ve ben memurun karşısındaydım o imzayı atıyordu bende bakıyordum, ama benim nikahım degildi yani sanki şahitlerden biri benmişim gibiydi, ama evlenen çiftleri görmedim malesef ama dedigim gibi duamda bu konuda sadece senin adın aklımda kaldıgı için senin adını vererek dua ettigim için, senin nikahındır diye düşündüm uyanır uyanmaz

Kafamdan gecenleri aynen yazmissin sekerim, helal olsun diyorum sana.

Eksisozlukteki zirtolar bizlere evlenme delisi diye b.k atarlar, sonra da "yalnizlik" basliginin altina 700 sayfa yazi yazarlar. Onlar bizden daha mi farkli simdi, biz de yalnizliktan yakiniyoruz, onlar da. Etrafimda evli cocuklu insanlar var ben cok yanlizim bohuhuhu yazinca sozluge entel olunuyor, kk yazinca mi kezban olunuyor?

Son düzenleme:

Hayra yoralim hayir olsun Insallahhhh ama valla cok sevindim belki de bi isarettir bu kim bilir dimi Bu arada sana ozelden mesaj attim

Yorumların hepsini okumadım ama,konun ve şu yorumunu okuyunca bu gencecik yaşta bir insanın şöyle bir düşünce yapısı olmasından dolayı çok üzüldüm.Sen nasıl şartlandırmışsın kendini böyle.Tabiki herşey zamanında yaşanmalı ama,kimine göre 15 yaşta evlenme için ideal yaştır kimine göre 15 kimine göre 35
İster 10 tane çocuğun kocan olsun,kaderinde yalnız ölmek varsa yalnız ölürsün.37 yaşında hiç evlenmemiş bir arkadaşım 34 yaşında hiç evlenmemiş kendinden küçük adamla evlendi.Yine 34 yaşında bir tanıdığımız 37 yaşında hiç evlenmemiş bir adamla evlendi.Bebek bekliyor.22 yaşında arkadaşımın kuzeni 30 yaşında evlenmiş boşanmış çocuklu adamla evlendi.
Kimi erken evlenir,kimi geç.Kimi dul kalır,kimi bekar.Kimi evlenir anne olamaz,kimi evlenmeden anne olur.Hayata karamsar bakmayacaksın.Kısmet diyeceksin geçeceksin.Ben de 30 umdan sonra evlendim.Kendine sığ düşünceleri olmayan,hayattaki tek hedefi evlilik olmayan,arkadaş çevresi edin.Sana maksimum şu kadar sürede evlenmelisin demeyen arkadaşların olsun.Allah sağlık versin.Hastalık dert tasa vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…