- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
her özleyen baba evine geri dönse halimiz ne olurselam kizlar ben alti aydir evliyim yurtdisindan turkiyeye gelin gittim. suan yurtdisinda annemlerdeyim tatile geldim sanki hic evlenmemisim gibi geliyor. cok ozlemisim burayi nasil birakicam ailemi hic bilmiyorum. evliligimde cok mutsuzum ve bir kez daha evlenfigime cok pisman oldum hersey bir anda oldu bi baktim kendimi evli buldum gidemiyorumda kendimi gucsuz hissediyorum. bekar hayatimin degerini bilemedim maalesef . ben burda babamlarda cooook mutluyum. keske hic evlenmeseydim cok pismanim cok
Esinle sıkıntın nedir tam olarak?selam kizlar ben alti aydir evliyim yurtdisindan turkiyeye gelin gittim. suan yurtdisinda annemlerdeyim tatile geldim sanki hic evlenmemisim gibi geliyor. cok ozlemisim burayi nasil birakicam ailemi hic bilmiyorum. evliligimde cok mutsuzum ve bir kez daha evlenfigime cok pisman oldum hersey bir anda oldu bi baktim kendimi evli buldum gidemiyorumda kendimi gucsuz hissediyorum. bekar hayatimin degerini bilemedim maalesef . ben burda babamlarda cooook mutluyum. keske hic evlenmeseydim cok pismanim cok
gorucu usulu oldu.. ask evliligi degilHer insan ailesini özler,görmek ister.Evliliğe henüz alışamamışsınız herhalde.Aşk evliliği mi yaptınız?
ben evliligi guzel bisey sanmistimEvlilik hayatina,yeni evine alosmak zaten en az 1 yili falan buluyor bence cunku bende daha alisamadimkii masallah esimle hic bir sorunum yok.
5 aylik evliyim anadolu yakasindan avrupa yakasina tasindim, nisanliykende kaliyordum burada ama yinede insan ozluyor.
Haftanin 2 3 gunude giderim anneme ama sanirim evlilik psikolojisi
Bekleyip alismaya calis
anlasamiyoruz karekterlerimiz birbirine sit. o kendini hatasiz sanir. bana aklin yok gibi imalarda bulunur..Esinle sıkıntın nedir tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?