hic evlenmemisim gibi bekar hayatimi cok ozledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?

o yonden bakılırsa bekarken sevgilisinden cekenler de yakınıp duruyor insanoglu hep yakınır hep sorunları olur evlilik dogru insanla cok guzel oluyor yanlısı bulunca boyle cekilmez hale geliyor ne yazıkki

Ben de Türkiye den yurt disina geldim. Gercekten coook zor. ama esim ve cocugum icin katlaniyorum, onlarla mutluyum. Ama kendimden cok ödün verdim buraya gelerek. Bu gercekten zor bir karar. Benim de Türkiyede egitimim vardi ona göre hayatima yön verebilirdim, ama evlendim esim hala da benim icin en dogru insan diyebilirim.
Siz nereden nereye geldiniz peki. Hangi ülkede kaliyordunuz?

ne kadarlık evlisin canım

Ben 1 yillik evliyim ama ben de ozlemiyorum bekar hayatimi. Anneme giderim aksama evimi özlerim mesela. Anne baba ozleniyor o ayri ya da bekarken yaşanilan semt de özlenebilir ama bekar hayatimi özlemiyorum. Eşimle daha özgürüm, kafam rahat ve en onemlisi kendi hayatimi yaşiyorum.

kocam 2 haftalıgına yurtdışına gitmişti bir gün.ben tek kişilik yataga gecmiştim.allahım nasıl özlemişim tek kiişilik yatagı yorgana sarılıp öyle yatmayı.2 hafta boyunca mısıl mısıl uyumustum.o geldi aklıma.hem de yeni evllenmiştik daha

almanya cnm keske onu hic tanimasaydim

o yonden bakılırsa bekarken sevgilisinden cekenler de yakınıp duruyor insanoglu hep yakınır hep sorunları olur evlilik dogru insanla cok guzel oluyor yanlısı bulunca boyle cekilmez hale geliyor ne yazıkki
Dogru insan nedir ki? Dogrulugun garantisi var mi? Bunun ne kadar azinlikta olan bir olgu oldugunu her gun gormuyor muyuz.
Sahi, kadinlar ne icin evlenirler? Erkeklerin sebebi bariz, kadinin tek basina yapamadigi ne var ki evleniyorlar sonra toplu halde bosaniyorlar. Ciddi soruyorum, ne anlami var, yuva kavraminin stabil olamadigi bir anlasma ne isinize yariyor.

kolay koolay ayrilma kelimesini agzima almam bu rda yorumlarda
ayrilmazsanda ama lutfen çocuk yapma bi sure
niye baska çaren yokmus ki
çare belli

Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?
Aile kurmak. Ask,sevgi,cocuk,hayat arkadasi.. Neden evleniyorsunuz degil de, evlenirken nerde hata yapiyorsunuz diye sormak daha mantikli olur.

Evlenirken bir dert bosanirken bir dert. Evlilik diye bir kurum hic olmasamiymis acaba
Bence evlilikte reform sart. Anne-cocuk ikilisine avantaj saglayan bir kurum olmali.
Mesela bir genc kadin hamile kaldiginda, cocugun babasi, babalik unvanini alabilmek icin ilk bes yil "bakim garantisi" parasini devlete odemeli. Yani baba dedigin babalik gorevini yapabilmeli, devlet kadin ve cocuga bu guvenceyi verebilmeli. Bes yil sonunda, kadin, eger memnun degilse babayi ikiser yil kontratlarla es olarak tutabilir, anlasamiyorlarsa kendi calisip baksin. Yani evlilik suresi dolan kapiya!Cocugunu"claim" etmmeyen, ailesine bakmayan adamlara baba unvani verilmesin.
Alin size cozum, keciyle koyunu ayiracak bir yontem.

ben artık evliliğin zamanı düşünüyorum.ne için anne olamak için kendi düzenimi kurmak için,yaşlandığımda duvara bakmamak için öldüğümde yanımda biri olsun istediğim için sebeb çoğaltılabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…