- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi guneslihava
-
Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?
Canimm ezdirme kendini. Nasil bir ima o? O kim ki sana öyle bir ima da bulunuyor?anlasamiyoruz karekterlerimiz birbirine sit. o kendini hatasiz sanir. bana aklin yok gibi imalarda bulunur..
ne kadarlık evlisin canımselam kizlar ben alti aydir evliyim yurtdisindan turkiyeye gelin gittim. suan yurtdisinda annemlerdeyim tatile geldim sanki hic evlenmemisim gibi geliyor. cok ozlemisim burayi nasil birakicam ailemi hic bilmiyorum. evliligimde cok mutsuzum ve bir kez daha evlenfigime cok pisman oldum hersey bir anda oldu bi baktim kendimi evli buldum gidemiyorumda kendimi gucsuz hissediyorum. bekar hayatimin degerini bilemedim maalesef . ben burda babamlarda cooook mutluyum. keske hic evlenmeseydim cok pismanim cok
kocam 2 haftalıgına yurtdışına gitmişti bir gün.ben tek kişilik yataga gecmiştim.allahım nasıl özlemişim tek kiişilik yatagı yorgana sarılıp öyle yatmayı.2 hafta boyunca mısıl mısıl uyumustum.o geldi aklıma.hem de yeni evllenmiştik dahaselam kizlar ben alti aydir evliyim yurtdisindan turkiyeye gelin gittim. suan yurtdisinda annemlerdeyim tatile geldim sanki hic evlenmemisim gibi geliyor. cok ozlemisim burayi nasil birakicam ailemi hic bilmiyorum. evliligimde cok mutsuzum ve bir kez daha evlenfigime cok pisman oldum hersey bir anda oldu bi baktim kendimi evli buldum gidemiyorumda kendimi gucsuz hissediyorum. bekar hayatimin degerini bilemedim maalesef . ben burda babamlarda cooook mutluyum. keske hic evlenmeseydim cok pismanim cok
anlasamiyoruz karekterlerimiz birbirine sit. o kendini hatasiz sanir. bana aklin yok gibi imalarda bulunur..
Ne kadar nişanlı kaldınız? Ailesi nasil?anlasamiyoruz karekterlerimiz birbirine sit. o kendini hatasiz sanir. bana aklin yok gibi imalarda bulunur..
almanya cnm keske onu hic tanimasaydimBen de Türkiye den yurt disina geldim. Gercekten coook zor. ama esim ve cocugum icin katlaniyorum, onlarla mutluyum. Ama kendimden cok ödün verdim buraya gelerek. Bu gercekten zor bir karar. Benim de Türkiyede egitimim vardi ona göre hayatima yön verebilirdim, ama evlendim esim hala da benim icin en dogru insan diyebilirim.
Siz nereden nereye geldiniz peki. Hangi ülkede kaliyordunuz?
Dogru insan nedir ki? Dogrulugun garantisi var mi? Bunun ne kadar azinlikta olan bir olgu oldugunu her gun gormuyor muyuz.o yonden bakılırsa bekarken sevgilisinden cekenler de yakınıp duruyor insanoglu hep yakınır hep sorunları olur evlilik dogru insanla cok guzel oluyor yanlısı bulunca boyle cekilmez hale geliyor ne yazıkki
bizimki gorucu usulu oldu 10 ayda oldu hersey. aileside iyi degil bi gorumcem var 10 gorumceye bedel.Ne kadar nişanlı kaldınız? Ailesi nasil?
keske hic olmasaymisEvlenirken bir dert bosanirken bir dert. Evlilik diye bir kurum hic olmasamiymis acaba
almanya cnm keske onu hic tanimasaydim
Aile kurmak. Ask,sevgi,cocuk,hayat arkadasi.. Neden evleniyorsunuz degil de, evlenirken nerde hata yapiyorsunuz diye sormak daha mantikli olur.Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?
bizimki gorucu usulu oldu 10 ayda oldu hersey. aileside iyi degil bi gorumcem var 10 gorumceye bedel.
Bence evlilikte reform sart. Anne-cocuk ikilisine avantaj saglayan bir kurum olmali.Evlenirken bir dert bosanirken bir dert. Evlilik diye bir kurum hic olmasamiymis acaba
bu saydiklariniz icinde tek gercek olani cocuk, gerisi hikaye.Aile kurmak. Ask,sevgi,cocuk,hayat arkadasi.. Neden evleniyorsunuz degil de, evlenirken nerde hata yapiyorsunuz diye sormak daha mantikli olur.
Sakın çocuk için acele etme,bekle...çocuk olunca herşey daha kötü olabilir dönüşü zor olurbizimki gorucu usulu oldu 10 ayda oldu hersey. aileside iyi degil bi gorumcem var 10 gorumceye bedel.
ben artık evliliğin zamanı düşünüyorum.ne için anne olamak için kendi düzenimi kurmak için,yaşlandığımda duvara bakmamak için öldüğümde yanımda biri olsun istediğim için sebeb çoğaltılabilirDogru insan nedir ki? Dogrulugun garantisi var mi? Bunun ne kadar azinlikta olan bir olgu oldugunu her gun gormuyor muyuz.
Sahi, kadinlar ne icin evlenirler? Erkeklerin sebebi bariz, kadinin tek basina yapamadigi ne var ki evleniyorlar sonra toplu halde bosaniyorlar. Ciddi soruyorum, ne anlami var, yuva kavraminin stabil olamadigi bir anlasma ne isinize yariyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?