hic evlenmemisim gibi bekar hayatimi cok ozledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin rahatsız oldugunuz taraf isi resmiyete dokmek sanırım cunku sizde sevdiginiz kisiyle aynı evi paylasamyı arzularsınız ama imza isin icine girince boyundurluk gibi algılayabiliyor bazı insanlar..ben kendimden ornek veriyim ozgur ruhluyumdur ve herzamanda evliligin yolun sonu degil bası oldugunu dusundurecek bir insanla evlenebilcegimi soylerdim oylede oldu bekarken yasadıgım hayat guzeldi ama evlenince daha ozgurlestigimi hissediyorum..

Annelik ve duzen tek basina da oluyor, yaslilikta yalniz kalmamanin garantisi yok, olsaydi her bosanan buraya kosmazdi.

Hayir beraber yasamak, isterse AB kanunlari altinda olsun, evlilikten farki olmayan bir olay, ayni riskler gecerli, sadece sosyal algida evlilik imza cakilinca kutsallasiyor.

bence eğer eşinizle mutlu değilseniz. çocuğunuz falan yokken yol yakınken ayrılın. çünkü emin olun ben hiç bir zaman öyle bir pişmanlık yaşamadım ki evlenmeden önceki düzenimiz aile hayatımız da çok iyiydi. pişmanlık yaşıyorsanız evliliğinizse bir sorun var demektir.

Nasil yani? etrafinizda hic mi tek ebevynli aile yok? Dunyada evlenmeyen anne hic mi yok? Toplum kutsallastirmadi diye anne-cocuk olgusunu yuvadan saymayanlardan misiniz?
çevremde yok.dünyada beni ilgilendirmiyor.gidip sperm bankasından hamile kalarak anne olacak toplumdada yaşamıyorum

benim eşim il dışına gitti 2 günde gözüme uyku girmedi

eşinizle hiç oturup ben mutsuzum evliliği ve seni böyle hayal etmemiştim tarzında konuşma yaptınız mı acaba?

Olay bekar hayatın ya da annenin babanin mükemmelligi değil bence. Sorun eşin. Onunla problemlerini çözersen daha mutlu olabilirsin.Mesela buraya brkar hayatimi cok oözledim yazmak yerine esimle problemimiz şu yazarak basla

Her insan farkli iste...bendd türkiyeye gitmek icin can atiyorum

Aynen evlenince daha özgür oldum kendi evim kendi hayatım

Bekarken bu kadar rahat değildim

Şükürler olsunn

Evlenmeyip bir gün onunla birgün onunlamı yatalım

Sadece erkeklerin bazı ihtiyaçları yok.

Her namuslu kız zamanı ve yeri gelince evlenir.

Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?

Şahsen ben sevdiğim adamla bir ömür boyu yasaları da arkama alarak beraber yaşamak istediğim için evlendim. Ayrıca evlenmenin getirisi benim için çok fazla. Güzel bir evliliğim var ama bunu bu sitede, bu bölüme konu olarak açmam, çünkü buraya sorunlu evliliği olanlar evlilikle ilgili konu açıyor. Bu bölümde mutluluk hikayeleri bulman enteresan olurdu.

Bizde sevdigimle bir ömür geçirmek ve anne baba olmak için bir. Hayatı paylaşmak için evlendik.

Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?

Sorundan kasıt ne? İmza mı yoksa birlikte bir erkekle yaşamayı mı sorguluyosun?

Eğer bir erkekle bir hayatı paylaşmayı saçma buluyorsan bunu zaten neden istediğimi açıklayamam bu kısım tercihtir.

eşimle aynı evi paylaşmayı çok istediğim için mesela. Ortak bi hayatım olsun diye. Evlenmeden de olurdu. Ama halihazırda da sırtımı dönemeyeceğim aileme imzayla bu ortak hayatımı kabullendirdim. İmzadan önce iki paröaya bölünmüş bir hayatım vardı. Türkiyede yaşadığım için gerekli. Başka bir anlamı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…