- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi guneslihava
-
sizin rahatsız oldugunuz taraf isi resmiyete dokmek sanırım cunku sizde sevdiginiz kisiyle aynı evi paylasamyı arzularsınız ama imza isin icine girince boyundurluk gibi algılayabiliyor bazı insanlar..ben kendimden ornek veriyim ozgur ruhluyumdur ve herzamanda evliligin yolun sonu degil bası oldugunu dusundurecek bir insanla evlenebilcegimi soylerdim oylede oldu bekarken yasadıgım hayat guzeldi ama evlenince daha ozgurlestigimi hissediyorum..Dogru insan nedir ki? Dogrulugun garantisi var mi? Bunun ne kadar azinlikta olan bir olgu oldugunu her gun gormuyor muyuz.
Sahi, kadinlar ne icin evlenirler? Erkeklerin sebebi bariz, kadinin tek basina yapamadigi ne var ki evleniyorlar sonra toplu halde bosaniyorlar. Ciddi soruyorum, ne anlami var, yuva kavraminin stabil olamadigi bir anlasma ne isinize yariyor.
Annelik ve duzen tek basina da oluyor, yaslilikta yalniz kalmamanin garantisi yok, olsaydi her bosanan buraya kosmazdi.ben artık evliliğin zamanı düşünüyorum.ne için anne olamak için kendi düzenimi kurmak için,yaşlandığımda duvara bakmamak için öldüğümde yanımda biri olsun istediğim için sebeb çoğaltılabilir
Hayir beraber yasamak, isterse AB kanunlari altinda olsun, evlilikten farki olmayan bir olay, ayni riskler gecerli, sadece sosyal algida evlilik imza cakilinca kutsallasiyor.sizin rahatsız oldugunuz taraf isi resmiyete dokmek sanırım cunku sizde sevdiginiz kisiyle aynı evi paylasamyı arzularsınız ama imza isin icine girince boyundurluk gibi algılayabiliyor bazı insanlar..ben kendimden ornek veriyim ozgur ruhluyumdur ve herzamanda evliligin yolun sonu degil bası oldugunu dusundurecek bir insanla evlenebilcegimi soylerdim oylede oldu bekarken yasadıgım hayat guzeldi ama evlenince daha ozgurlestigimi hissediyorum..
bizimki gorucu usulu oldu 10 ayda oldu hersey. aileside iyi degil bi gorumcem var 10 gorumceye bedel.
InsaAllah sıkıntıların gecer, Allah yardimcin olsun..bizimki gorucu usulu oldu 10 ayda oldu hersey. aileside iyi degil bi gorumcem var 10 gorumceye bedel.
annelik tek başına nasıl oluyor anlamadımAnnelik ve duzen tek basina da oluyor, yaslilikta yalniz kalmamanin garantisi yok, olsaydi her bosanan buraya kosmazdi.
selam kizlar ben alti aydir evliyim yurtdisindan turkiyeye gelin gittim. suan yurtdisinda annemlerdeyim tatile geldim sanki hic evlenmemisim gibi geliyor. cok ozlemisim burayi nasil birakicam ailemi hic bilmiyorum. evliligimde cok mutsuzum ve bir kez daha evlenfigime cok pisman oldum hersey bir anda oldu bi baktim kendimi evli buldum gidemiyorumda kendimi gucsuz hissediyorum. bekar hayatimin degerini bilemedim maalesef . ben burda babamlarda cooook mutluyum. keske hic evlenmeseydim cok pismanim cok
Nasil yani? etrafinizda hic mi tek ebevynli aile yok? Dunyada evlenmeyen anne hic mi yok? Toplum kutsallastirmadi diye anne-cocuk olgusunu yuvadan saymayanlardan misiniz?annelik tek başına nasıl oluyor anlamadım
çevremde yok.dünyada beni ilgilendirmiyor.gidip sperm bankasından hamile kalarak anne olacak toplumdada yaşamıyorumNasil yani? etrafinizda hic mi tek ebevynli aile yok? Dunyada evlenmeyen anne hic mi yok? Toplum kutsallastirmadi diye anne-cocuk olgusunu yuvadan saymayanlardan misiniz?
kocam 2 haftalıgına yurtdışına gitmişti bir gün.ben tek kişilik yataga gecmiştim.allahım nasıl özlemişim tek kiişilik yatagı yorgana sarılıp öyle yatmayı.2 hafta boyunca mısıl mısıl uyumustum.o geldi aklıma.hem de yeni evllenmiştik daha
selam kizlar ben alti aydir evliyim yurtdisindan turkiyeye gelin gittim. suan yurtdisinda annemlerdeyim tatile geldim sanki hic evlenmemisim gibi geliyor. cok ozlemisim burayi nasil birakicam ailemi hic bilmiyorum. evliligimde cok mutsuzum ve bir kez daha evlenfigime cok pisman oldum hersey bir anda oldu bi baktim kendimi evli buldum gidemiyorumda kendimi gucsuz hissediyorum. bekar hayatimin degerini bilemedim maalesef . ben burda babamlarda cooook mutluyum. keske hic evlenmeseydim cok pismanim cok
Ben 1 yillik evliyim ama ben de ozlemiyorum bekar hayatimi. Anneme giderim aksama evimi özlerim mesela. Anne baba ozleniyor o ayri ya da bekarken yaşanilan semt de özlenebilir ama bekar hayatimi özlemiyorum. Eşimle daha özgürüm, kafam rahat ve en onemlisi kendi hayatimi yaşiyorum.
Dogru insan nedir ki? Dogrulugun garantisi var mi? Bunun ne kadar azinlikta olan bir olgu oldugunu her gun gormuyor muyuz.
Sahi, kadinlar ne icin evlenirler? Erkeklerin sebebi bariz, kadinin tek basina yapamadigi ne var ki evleniyorlar sonra toplu halde bosaniyorlar. Ciddi soruyorum, ne anlami var, yuva kavraminin stabil olamadigi bir anlasma ne isinize yariyor.
Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?
Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?
ahh evliliğimin ilk yılı ne zorlanmıştım ne yorulmuştum ahhhbenim eşim il dışına gitti 2 günde gözüme uyku girmedi
NAMUS kavramina kim karar veriyor? Anltasaniza.Evlenmeyip bir gün onunla birgün onunlamı yatalım
Sadece erkeklerin bazı ihtiyaçları yok.
Her namuslu kız zamanı ve yeri gelince evlenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?