Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Her şey nasip gerçekten. Ancak bazen karamsarlığa kapılıyorum. Sürekli sonra pişman olursun, neden istemiyorsun deyip duruyorlar. Umursamamaya çalışıyorum. Benim sebeplerim onlar için geçerli değil ancak anlamıyorlar. Umarım bir ömür çok mutlu olursunuz.Öncelikle çok geçmiş olsun.Önemli olan sağlığınızın yerinde olması.34 yaşında evlendim.3 sene oldu.Allah a çok şükür mutluyum.Tabikide mutlu olabilirsin
Neden olmasın ki?İnsanlara laf anlatma boşver.Anlayacaklarını sanmıyorum.Ayrıca evlenmeseydim de yanlızda yaşasaydım mutlu olurdum yani.Herşey evlenmek deil bu hayatta bence.Herşeyin tadı başka güzel
Teşekkür ediyorum öncelikle. Bekar kalıp mutlu olabilmek de mümkün yani. Kesinlikle katılıyorum size, duyduğum, gördüğüm problemli evlilikler beni korkuttu. Eşle ilgili problemler, eşin ailesiyle yaşanan sıkıntılar, o kadar çok şey duydum, okudum ki yaşasam kaldıramazdım dediğim çok oldu bunlar arasında. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.38 yaşındayım, hiç evlenmedim, mutluyum. Hele son zamanlarda duyduğum, gördüğüm çok problemli evlilikler, ihanetler mutluluğumu ikiye katladı diyebilirim.
ben varım 32 de evlendim 33 olmadan bir kızım oldu 40 a kadar geç diye bir durum yokİmkansız mı? Yaşım ilerliyor, karşıma doğru düzgün, anlaşabileceğim özellikte biri çıkmadı. Etrafımda evlilik konusunu açan çok arkadaşım var “neden istemiyorsun, neden kimseye şans vermiyorsun, sonra çok pişman olursun, ilerleyen zamanlarda daha seçici olursun” vs. vs. Çok duyuyorum son zamanlarda bu sözleri ama onlara anlatamıyorum bir türlü. Anlamaları için açıklama yapsam da boş, illa istiyorlar ki hemen birini bulayım. Ama öyle olmuyor. Asla olmaz demiyorum, ancak nasip diyorum, olacağı varsa olur, bir şeyler hissederim elbet vakti geldiğinde diyorum. Büyük bir rahatsızlık atlattım, operasyon geçirdim çok şükür şu an bir problemim yok. Ancak zaten o kadar çok önyargılı insan var ki biliyorum karşıma çıkan kişi ya da ailesi için sorun olma ihtimali yüksek bu durumun. Ben yalnız yaşamaktan korkmuyorum, mutsuz, stres dolu bir evliliktense yalnız yaşamak bana daha cazip geliyor. Hiç evlenmeyip mutlu bir hayat yaşayabilmek mümkün değil midir? Geç evlenip mutlu olan var mı aranızda?
İyi dileklerin için bende tşk ederim.umarım karşına sevebileceğin biri çıkar en kısa zamanda.İstemiyorum diyip geri çevirme kimseyi tanışmayı dene.Nasip nerden gelir belli olmuyor.Kimseyi takma.Ne hissettiğin önemli olsun sadece.Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Her şey nasip gerçekten. Ancak bazen karamsarlığa kapılıyorum. Sürekli sonra pişman olursun, neden istemiyorsun deyip duruyorlar. Umursamamaya çalışıyorum. Benim sebeplerim onlar için geçerli değil ancak anlamıyorlar. Umarım bir ömür çok mutlu olursunuz.
Umarım hep mutlu olursunuz eşinizle, kızınızla bir ömür. O kadar çok evlenen var ki etrafımda, arkadaşlardan çoluk çocuğa karışan da çok. Artık benden geçmiş gibi hissediyorum.ben varım 32 de evlendim 33 olmadan bir kızım oldu 40 a kadar geç diye bir durum yok
kıyas yapmak en buyuk hata yapmayın vazgeçin burda ne konular okudum yıllardır evli olmak eşittir mutlu olmak demek mi asla değil.hayat o kadar kısa ki aslında dertlenirken geçen zaman ne olacak. zaman en buyuk servettir unutmayın bunuUmarım hep mutlu olursunuz eşinizle, kızınızla bir ömür. O kadar çok evlenen var ki etrafımda, arkadaşlardan çoluk çocuğa karışan da çok. Artık benden geçmiş gibi hissediyorum.
Çok teşekkür ediyorum. Çevremi değiştirmem mümkün olmuyor ancak artık umursamamaya çalışıyorum, çünkü onlara göre hiçbir şey sebep değil evlenmemek için.hiç evlenmeden de misssler gibi yaşarsın. ama çevreni değiştir bunu hastalık tuhaflık gibi gören yakın çevren olmasın. gez gör yaşa hayatını
Haklısınız. Zaten bakıyorum etrafımda evlenip de hiç sorun yaşamayan yok gibi. Her evlilikte inişler çıkışlar oluyor, evlilik gerçekten sorumluluk, sabır istiyor.kıyas yapmak en buyuk hata yapmayın vazgeçin burda ne konular okudum yıllardır evli olmak eşittir mutlu olmak demek mi asla değil.hayat o kadar kısa ki aslında dertlenirken geçen zaman ne olacak. zaman en buyuk servettir unutmayın bunu
evlenmek bizim ulkemız de ıyı bir unıversite okumaktan master yapmaktan kariyerli olmaktan güzel olmaktan akıllı olmaktan bakımlı olmaktan daha önemli kanka.Avlayıp avcı gibi az buçuk işi olan eli yuzu duzgun 3 5 bilenzikkkkk takacak bir adam en başarılı kadın sensin sen .ne diyosun ha ha haIyi de ablacim karsina sevdigin biri daha cikmadiysa neye pisman olacaksin ki? Yani insan hic sevmedigi biriyle evlenmemeye neden pisman olsun ki? Insanin sevebilecegi, omur gecirebilecegi insan sayisi az. Evlenenlerin cogu da zaten evlenmek icin evleniyor. Yasim geldi, ehh karsimdaki da iyi insan, duzgun isi de var evleneyim seklinde.
Dersin ki ille evlenicem, sevmedigin sevemeyecegin insan zaten cok, birini secer evlenirsin illa ki. Evlenmek istedikten sonra evlenmek inan cok kolay, 6 ayda nisan dugun yapilir. Eeeeee sonra mutlu olabilecek msiin peki, butun mesele orada. Evlenmek icin evlenenlerin kaci samimi mutlu? Cok mesele ediniyorsan da kendine bir sinir koy, misal "2 yil daha asik olmazsam seveyim sevmeyeyim evlenicem" seklinde.
Kesinlikle katılıyorum yazdıklarınıza, çok haklısınız. Şimdiye kadar hayır dediğim için pişman olduğum biri olmadı. Pişman olmamı gerektirecek bir şey olmadı çok şükür. Ancak sürekli pişman olursun sözleri duyuyorum doğru düzgün biri çıktı da yok mu dedim diyorum anlatamıyorum. Mutlu evliliği olan, olmayan evli kişilerin ezbere cümleleri işte. Mutsuz bir evliliktense ömür boyu bekar kalmak benim için daha iyidir.Iyi de ablacim karsina sevdigin biri daha cikmadiysa neye pisman olacaksin ki? Yani insan hic sevmedigi biriyle evlenmemeye neden pisman olsun ki? Insanin sevebilecegi, omur gecirebilecegi insan sayisi az. Evlenenlerin cogu da zaten evlenmek icin evleniyor. Yasim geldi, ehh karsimdaki da iyi insan, duzgun isi de var evleneyim seklinde.
Dersin ki ille evlenicem, sevmedigin sevemeyecegin insan zaten cok, birini secer evlenirsin illa ki. Evlenmek istedikten sonra evlenmek inan cok kolay, 6 ayda nisan dugun yapilir. Eeeeee sonra mutlu olabilecek msiin peki, butun mesele orada. Evlenmek icin evlenenlerin kaci samimi mutlu? Cok mesele ediniyorsan da kendine bir sinir koy, misal "2 yil daha asik olmazsam seveyim sevmeyeyim evlenicem" seklinde.
Çok haklısınız. Evlenememiş olmak sanki küçük düşürücü bir şeymiş, evlenmek de çok büyük maharetmiş gibi davrananlar, konuşanlar o kadar çok ki. Ne yani hiç evlenmeden mutlu yaşayabilmek mümkün değil midir? Gerçekten anlayışlı, merhametli biriyle olmadıktan sonra ne anlamı var evliliğin? Bunu söyleyince de mutlaka bir cevap buluyorlar.evlenmek bizim ulkemız de ıyı bir unıversite okumaktan master yapmaktan kariyerli olmaktan güzel olmaktan akıllı olmaktan bakımlı olmaktan daha önemli kanka.Avlayıp avcı gibi az buçuk işi olan eli yuzu duzgun 3 5 bilenzikkkkk takacak bir adam en başarılı kadın sensin sen .ne diyosun ha ha ha
Kesinlikle katılıyorum yazdıklarınıza, çok haklısınız. Şimdiye kadar hayır dediğim için pişman olduğum biri olmadı. Pişman olmamı gerektirecek bir şey olmadı çok şükür. Ancak sürekli pişman olursun sözleri duyuyorum doğru düzgün biri çıktı da yok mu dedim diyorum anlatamıyorum. Mutlu evliliği olan, olmayan evli kişilerin ezbere cümleleri işte. Mutsuz bir evliliktense ömür boyu bekar kalmak benim için daha iyidir.
Büyük bir rahatsızlık atlattım, operasyon geçirdim çok şükür şu an bir problemim yok. Ancak zaten o kadar çok önyargılı insan var ki biliyorum karşıma çıkan kişi ya da ailesi için sorun olma ihtimali yüksek bu durumun.
Millet bir hos gercekten. En onemli hedef evlenmek, evlilikte mutlu ol, olma, sonra git bosan , ister dayak ye, aldatil hicbir onemi yok yeter ki evlen?!
Benim annemin kuzeni, buyukteyzemin kizi hic evlenmedi. Bana hep onu ornek veriyorlar evlenmezsen onun gibi bir kosede yaslanirsin diye. Aynen yaziyorum anneannemle diyalogu:
- Evlenmezsen S... gibi bir kosede kalir kurursun kizkurusu olursun
- Sanki S.... teyzenin cok super kismetleri vardi da o kibir yapip evlenmedi? Isteyen bir tek kisi cikti, o da alkolikti.
- Evlenseymis, cocuk yapip bosarmis (ben iptal bu kafaya)
- Anneanne bak, alkolik insanla ugrasmak cok zor kusuyor, evi dagitiyor, rezillik yani (anneannem cok cok temiz bir kadindir hem ev, hem ozbakim olarak). Adam icip icip gelse mutfaga kussa sen ne yaparsin?
-Gebertirim!
-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?