Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Her şey nasip gerçekten. Ancak bazen karamsarlığa kapılıyorum. Sürekli sonra pişman olursun, neden istemiyorsun deyip duruyorlar. Umursamamaya çalışıyorum. Benim sebeplerim onlar için geçerli değil ancak anlamıyorlar. Umarım bir ömür çok mutlu olursunuz.
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için. Umarım gerçekten hayatı dolu dolu, mutlu bir biçimde yaşayabiliriz hepimiz.Toplum baskisi iste. Toplumuzun cogu cahil oldugundan evlenmeyince mutsuz olunur saniliyor. Halbuki gayet mutlu da olursun. Mutlulugu dar kaliplara sigdirmamak lazim.
Bence boyle sizin gibi dusunenler evlenirse gercekten guzel evlilik hayati olur. Cunki saglikli secimler yaparlar.
Dusunsenize, evde kaldim diye onune gelenle evlenme sacmaligi yok. Bir baska insana baglanan mutluluk yok vsvs...
Bence boyle devam edin. Icinizden geldigi gibi..
Öyle midir bunu da merak ediyorum bu durumda olan var mıdır acaba? Gerçekten sevebileceği düzgün, karakterli biriyle karşılaşıp sebepsiz yere reddedip kimseye şans vermeyen biri için belki mümkündür bahsettiğiniz pişmanlık. Ancak karşılaştığı kişileri mantık çerçevesinde değerlendirip karar verenler için geçerli olmayabilir.bana hiç evlenmeden yaşayanların mutluluğu geçici gibi geliyor. illa ki hayatlarının bir döneminde keşke diyeceklerini düşünüyorum . umarım yanılıyorumdur. benimki tahmin..
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Gerçekten nasip bu işler. Hayatımı evliliğe endekslemek istemiyorum. Tek başıma da hayatımı dolu dolu, mutlu yaşamak istiyorum. Olur da dediğiniz gibi uygun, ciddi biri çıkarsa evlilik de olur. Umarım düzgün karakterli biri çıkar karşınıza sizin de. Hakkımızda hayırlısı olsun.32 yasindayim ve halen bekarim tum arkadaslarim, eski sevgililerim dahi evlendi ben halen boyleyim. Bana kalirsa ben cok istiyorum ama karsima duzgun ve ciddi insanlar cikmiyor malesef. Bu islerin tamamen şans ve nasip oldugunu dusunuyirum fakat siz bu sekilde su an mutluysaniz illa hayatinizda birisi olacak diye bir durum yok. Siz kendinizi hazir hissettiginizde ve karsiniza uygun bir aday cikarsa zaten bir seyler olur. Hakkimizda hayirlisi.
Umarım bir ömür mutlu olursunuz. Gerçekten haklısınız. Yorumunuz için teşekkür ediyorum :)36 da evlendim, mutluyum, 5 yıl oldu
Herkesin hayatı kendine özel, hiç pişman olmadım, o zamana kadar başka mücadelelerim vardı, benim için doğru zaman oydu. Dinlemeyin insanları o sorular, nasihatler bitmez ama sorun olduğunda bir tane bulamazsınız yanınızda, kendiniz için en doğruyu siz bilirsiniz
muhattap olduğumuz kişileri hariç tutarak düşündüm ben. Söylemek istediğim , insanın fıtratında var biri ile yaşamını sürdürmek.. Insan ruhunun ihtiyacı bu . Bir ses, bir temas, bir dokunuş...Öyle midir bunu da merak ediyorum bu durumda olan var mıdır acaba? Gerçekten sevebileceği düzgün, karakterli biriyle karşılaşıp sebepsiz yere reddedip kimseye şans vermeyen biri için belki mümkündür bahsettiğiniz pişmanlık. Ancak karşılaştığı kişileri mantık çerçevesinde değerlendirip karar verenler için geçerli olmayabilir.
Özel değilse eşinizle nerede tanıştınız ?36 da evlendim, mutluyum, 5 yıl oldu
Herkesin hayatı kendine özel, hiç pişman olmadım, o zamana kadar başka mücadelelerim vardı, benim için doğru zaman oydu. Dinlemeyin insanları o sorular, nasihatler bitmez ama sorun olduğunda bir tane bulamazsınız yanınızda, kendiniz için en doğruyu siz bilirsiniz
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Artık eskisi kadar umursamıyorum zaten bana evlilik muhabbetini açanları. Gelecek planlarımı evlilik üzerine yapmıyorum. Olmazsa olmaz diye bir şey değil evlilik benim için. Zira evli olup o kadar çok sıkıntı yaşayan, evliliğindeki olumsuzluklara sabretmeye çalışan var ki etrafımda. Evliliğinde mutlu olan da, mutsuz olan da bekarlara evlen diyor. Tam bir çelişki :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.27 mi?
İnanamıyorum çevrenize. Bence kendinize 28 yaş hediyesi verin ve doğumgününe kadar bu yaşam hevesini emici insanları çıkarın hayatınızdan. Akrabaysa evine gitmeyin, İş arkadaşıysa soğuk davranın -mesafe koysunlar. Komşumuzsa kapıyı çaldığında 'tam da çıkmak uzereydim' deyip eve almayın..zamanla aranıza soğukluk girer,bir süre sonra merhaba merhaba olursunuz .
Ben mesela çok uğraştım ama geçen sene neredeyse bütün enerji emen, hep mutsuz, ataerkil zihniyetli, bana birşey katmayan, boş beleş laf olsun diye yasayan arkadaşlarımla arama mesafe koydum. 1 yıldır hiçbirini görmüyorum bile. Eskileri verip yerine mandal aldım.
(Zaten atsan atılmaz satsan satilmaz dostlarim var. Onların dışındaki) Yeni arkadaş çevrem ya gittiğim ülkelerden , ya gezdirdigim turistlerden, ya bisiklet turlarından, ya da içinde umudu olan, bana 'o kadar kolay olsa herkes yapardi' demeyecek, kendini seven,bir hobisi olan insanlardan.
Ve inan hayatıma öyle büyük bir etki etti ki bu durum, lütfen sen de yap!
Kötü arkadaş çevresi insanın yavaş yavaş psikolojisini bozar, farketmezsin bile.
Bu arada ben de 27 yaşındayım. Geç kalma hissini geć, gündemimde evliliğin E'si yok.
Ayrıca bu yaşıma geldim daha evliliği ima eden akraba çıkmadı karşıma, düğünlerde 'seninki ne zaman?'lari saymazsak.
Aynı 75 yaşındaki teyze bayramda benden 4 yas küçük kızı 'yaşin geçiyor,ailen murivetini görsün kızım. Evlen yuvan olsun,yerin belli olsun' diye darlarken bana dönüp 'alamanyaya gittin mi? Güzel mi?' diye soruyor mesela :)
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Artık eskisi kadar umursamıyorum zaten bana evlilik muhabbetini açanları. Gelecek planlarımı evlilik üzerine yapmıyorum. Olmazsa olmaz diye bir şey değil evlilik benim için. Zira evli olup o kadar çok sıkıntı yaşayan, evliliğindeki olumsuzluklara sabretmeye çalışan var ki etrafımda. Evliliğinde mutlu olan da, mutsuz olan da bekarlara evlen diyor. Tam bir çelişki :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.27 mi?
İnanamıyorum çevrenize. Bence kendinize 28 yaş hediyesi verin ve doğumgününe kadar bu yaşam hevesini emici insanları çıkarın hayatınızdan. Akrabaysa evine gitmeyin, İş arkadaşıysa soğuk davranın -mesafe koysunlar. Komşumuzsa kapıyı çaldığında 'tam da çıkmak uzereydim' deyip eve almayın..zamanla aranıza soğukluk girer,bir süre sonra merhaba merhaba olursunuz .
Ben mesela çok uğraştım ama geçen sene neredeyse bütün enerji emen, hep mutsuz, ataerkil zihniyetli, bana birşey katmayan, boş beleş laf olsun diye yasayan arkadaşlarımla arama mesafe koydum. 1 yıldır hiçbirini görmüyorum bile. Eskileri verip yerine mandal aldım.
(Zaten atsan atılmaz satsan satilmaz dostlarim var. Onların dışındaki) Yeni arkadaş çevrem ya gittiğim ülkelerden , ya gezdirdigim turistlerden, ya bisiklet turlarından, ya da içinde umudu olan, bana 'o kadar kolay olsa herkes yapardi' demeyecek, kendini seven,bir hobisi olan insanlardan.
Ve inan hayatıma öyle büyük bir etki etti ki bu durum, lütfen sen de yap!
Kötü arkadaş çevresi insanın yavaş yavaş psikolojisini bozar, farketmezsin bile.
Bu arada ben de 27 yaşındayım. Geç kalma hissini geć, gündemimde evliliğin E'si yok.
Ayrıca bu yaşıma geldim daha evliliği ima eden akraba çıkmadı karşıma, düğünlerde 'seninki ne zaman?'lari saymazsak.
Aynı 75 yaşındaki teyze bayramda benden 4 yas küçük kızı 'yaşin geçiyor,ailen murivetini görsün kızım. Evlen yuvan olsun,yerin belli olsun' diye darlarken bana dönüp 'alamanyaya gittin mi? Güzel mi?' diye soruyor mesela :)
Ya benim çevremde erkekleri kullananlar çok fener görüyor o erkeklerde kendini kullandırıyor...canım ya evlılıkler artık boş malesef bende 32 geldım 22 gıbı duruyorum kendı yasıtlarıma bakıyorum evlı olanlara çökmüş bıtmıs haldeler alllah hayırlısını versın ıns
Strateji taktik lazım ya, strateji ile ilişki yürütenler çok mutluTeşekkür ediyorum yorumunuz için. Artık eskisi kadar umursamıyorum zaten bana evlilik muhabbetini açanları. Gelecek planlarımı evlilik üzerine yapmıyorum. Olmazsa olmaz diye bir şey değil evlilik benim için. Zira evli olup o kadar çok sıkıntı yaşayan, evliliğindeki olumsuzluklara sabretmeye çalışan var ki etrafımda. Evliliğinde mutlu olan da, mutsuz olan da bekarlara evlen diyor. Tam bir çelişki :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Yorumunuzda haklısınız. Ben daha önce de belirttiğim gibi asla olmaz demedim hiçbir zaman evliliğe. Karşılaştığım kişileri hep mantık çerçevesinde değerlendiriyorum. Bu insanla bir ömür birlikte yaşayabilir miyim, güvenebilir miyim, evliliğin sorumluluğunu taşıyabilir miyim diye düşünüyorum. Olumsuz olunca uzatmıyorum. Biliyorum ki nasip bu işler ve olacaksa eğer mutlaka insan hisseder. Sonrasında belki severim deyip riske girmeyi de doğru bulmuyorum. Sevemeyip bir ömür bir arada olmak eziyet gibi gelir insana. Dilerim herkes iyi insanlarla karşılaşır. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bebeğinizi sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alırsınız inşaallah :)Bu konu bence yoruma kapalı bir konu. Evlenenlerin hepsinin problemi yok olanlar çoğunlukta gözüküyor sadece çünkü burası bdv burda mutlulığunu anlatmaz kimse. Sevdiğin insanla evlilik dünyanın en güzel şeyi. Daha sokak başında görsen dünyanı aydınlatan biri neden olmasın hayatında. Çevrene aldırma onlar herşeyi söyler. Daha bebeğim on haftalık ikide bir cinsiyet soruyorlar sanki bilmiyorlar erken olduğunu. Hatta ikimciyi ne zaman yapcan diyen bile oldu. Sen içindeki sesi dinle. Herkes mutsuz evlenmesemde olur fikri yanlış yıllar geçip yalnz kaldığında kimse sana yol arkadaşı olmaz
Nasıl oluyor acaba :) İlişkide hangi stratejiler, taktikler insanı mutluluğa götürür? Bunları önceden bilmek belki bizim için iyi olur:)Strateji taktik lazım ya, strateji ile ilişki yürütenler çok mutlu
Strateji taktik lazım ya, strateji ile ilişki yürütenler çok mutlu
şte siz istisnasınızdır kalanı strateji taktik htta bir sözlükte başlık var bunla alakalıHic bir taktigim ya da stratejim yok ve cok mutluyum cok sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?