Kime göre geç, neye göre geç??
18ine basar basmaz evlenenleri de görüyoruz, hiç evlenmeyip 47 yaşında evlenenleri de görüyoruz..mutluluk önceden tahlil edebilecek bir olgu değil..ayrıca ben herkesin evlilik insanı olmadığını düşünüyorum..sırf toplum ve aile baskısı yüzünden hepimiz kendimizi evlenmeye mecbur hissediyoruz..bende tr dışında yaşasam kesinlikle evlenmezdim yalan yok:) bu arada 30u geçince evlendim

hatta boşanmayı düşündüğümde oluyor çünkü ülkede ki evlilik anlayışı bana uymuyor..sırf evliyiz diye eş akrabalarının hepsiyle görüşmek zorunda olmak saçmalık mesela yada her tatili kaynana yanında geçirmek :)) o yüzden evlilik kriteriniz mecburiyet değil, anlaşabildiğiniz biri olsun.rahatsızlık geçirmişsiniz geçmiş olsun ama bu durumu hayatınızın merkezine oturtmaya gerek yok..tanıdığım 22 yaşında sağlıklı bir kadın 15 yıldır bebek sahibi olamazken, miyom ameliyatı geçiren bir kadın 40 yaşında doğum yaptı..kısacası hayatın ne getireceğini bilemeyiz..çok ince düşünmeyin, hayatı kendinize zehir etmeyin..sevgiler.