- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 39
- Konu Sahibi seifnkeamn
-
Niye bekar erkek mi kalmadı hey Allahim yaKızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti
aynen. evli birine o gozle bakmam ki ben. daha dogrusu kimseye bakmam. evliyim sonuctaBazı şeyler engellenebilir diye düşünüyorum.
Evli birine ilgi duyduğunu farkettiysen hızla uzaklaş
Evli biri sana aşık olduğunu söylüyorsa daha hızlı uzaklaş
Herşeyi anlattığına göre onunla görüşüyor,konuşuyorsun bu çok yanlışben evliyken biri bana asik oldu. kendisi bekardi uzatmali bir sevgilisi vardi. resmen zirvaliyordu. kotu konustum kavga ettim olmadi, guzel konustum olmadi. takintili resmen. sevgilisinede soylemis. evlendiginde bana soyledigi simdi ikimizde 1-1 olduk. sonra ben hamile kaldim. bana soyledigi bende çocuk yapcam. cocuklari oldu. simdi ne cocukla ilgileniyor ne karisi nede eviyle. evlenmek en buyuk hatasiymis. inatla evlenirsen boyle olur diyemiyorum. he he deyip geciyorum.
gorusmem lazim. ayni işyerindeyim. islerimiz ortak. mudure soyledim odalarimizi ayirdi ancak gorusmemiz gereken konular oluyor. arada gidip mudure bahaneler bulup odalarimizi birlestirmeye çalışıyor engel oluyorum. artik o tarz konulardan bahsedemiyor. arada imalarda bulunuyo, duymamazliga, anlamamazliga geliyorum. basbasa kalmamaya calisiyorum, yanimda mutlaka birini bulunduruyorum.Herşeyi anlattığına göre onunla görüşüyor,konuşuyorsun bu çok yanlış
Oo senin durum baya kötüymüşgorusmem lazim. ayni işyerindeyim. islerimiz ortak. mudure soyledim odalarimizi ayirdi ancak gorusmemiz gereken konular oluyor. arada gidip mudure bahaneler bulup odalarimizi birlestirmeye çalışıyor engel oluyorum. artik o tarz konulardan bahsedemiyor. arada imalarda bulunuyo, duymamazliga, anlamamazliga geliyorum. basbasa kalmamaya calisiyorum, yanimda mutlaka birini bulunduruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?