Milyon tane olasılık var. Hepsini karmakarışık söyliyeyim ama sizin yasiniz kaç onu da sorasim geldi nedense.
İlişki tecrübenize guveniyorsaniz eşcinsel olup olmadığını anlarsınız diye düşünüyorum. Iyi gozlemleyin.
Bir insanin en çok sevgilisi olduğu zamanlar lise ve üniversitedir. Bu zamanlarda olmayinca sevgili yapma ihtimali de cok dusuyor. Nedeni de insanin daha bol vaktinin olmasi, para kazanma derdine henüz düşmemesi, hormonlarin tavan yaptigi yillar olmasi. Bu dönemde sevgilisi olmamasi düşündürücü. Ama düşününce bir çok arkadaşım sevgilisiz gecirdikleri okul yillarindan sonra tanıştıklariyla evlendi. Iste bir kere üniversiteden mezun olup hayata atilinca sevgilisi olmamasi son derece normal geliyor bana. Askerlikte zaten olmaz. İş hayatinda çevre çok dar oluyor, bir de aklini işe verdiyse her kiza alici gözle bakmadiysa ( bence o tipler daha tiksinc). Yani ayni iş yerinde cuk oturan bir kiz olmadiysa adam ne yapsin.
Babasinin durumlarini anlatmışsınız. Hayatindaki koca 6 yili babasina adadiysa o yillari yaşından cikarin etti 30

yani babaya adadigi hayata bir kizi katip onu da derde ortak etmemiş ki bu çoook güzel.
Bence tutucu oluşu da fazladan durdurmus onu. Biriyle beraber olacaksam evlilik için olur diye düşünüp etrafindaki kizlari evlenecegi insan olarak gorememis olabilir. Bir de insan ne kadar beklerse o kadar armudun sapi uzumun çöpü diyip iyice uzaklaşıyor bu islerden. Mesela hoslandiklari olmuş diyorsunuz. Bir gün ona gore ters bir sey yapmıştır ya da atıyorum mini etek giymiştir o da aklindan elemistir (hakli sebepleri vardir demiyorum, kendince oyle yapmistir diyorum). Mesela erkeklerimiz kizi gayet açık makyajli fln alir evlenince kapatirlar, bu adam oyle bir sey yapmamistir ki bu da guzel.
Bunlari sizin gozlemeniz gerek. Ben tedirgin olacak bir şey gormedim. Bir şans verilebilir yani.