Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 yaşında ama daha önce hiç flörtü olmamış bir erkek... konuşması hali tavrı tipi gayet düzgün bir erkek...beğendiği kızlar olmuş ama tanışıp da çıktığı kız olmamış ve bir ilişki nasıl yönetilir hiçbir deneyimi olmayan erkek... bu konuda son derece acemi bir erkek... ne düşünürsünüz hanımlar?
Yok yani sasirilicak bı durum olarak gormuyorumSosyopat anormal değil mi?
Yok canım o kadarını kastetmedim:) ama az flört candır. Hanıma eşlik etmeyi bilmeli yani
hay allahım yaaaa çok memnuniyetsiz siniz kızlar yaaa....yontulmuşlarda kurt oluyor ama..töbee töbeeee yazacam banlacam şimdi...hani her haltı yiyip ..bekarım diyen kızlar gibi olsun artık erkeklerde...herşeyi bilsin ama bakir olsun![]()
Flört etmemiş olması asosyal veya arızası olduğu anlamına gelmez karakteri ve kişiliği iyiyse düşünün derim.nedenini bilmiyorum.görücü gittiği kızlar olmuş beğendiği kızlar olmuş ama flört evresi olmamış. olmadığı da belli oluyor :) tipi güzel kalbi güzel işi güzel konuşması kültürü de güzel görünüyor bilemedim ki.muhafazakar gibi belki ondandır. istedim nasip olmadı diyor.çok yoğun çalışıyor işe mi adamış kendini netmiş bilmem.
Besle kargayı oysun gözünüBenim eski sevgilim de öyleydi, adamı ittire ittire sevgili oldum, hicbir şey bilmiyordu her şeyi öğretmeye çalıştım kadınlara dair, tam bir odundu cidden, yonttugumu düşünüyorum . Kendine güveni sıfırdı, kendini hiç begenmezdi güvenini yerine getirdim. Sonra mı ne oldu? Ben senden soğudum, seninle mutlu olamam, olacaksa en iyisi olsun sen en iyisi degilsin dedi ve terk etti. Ondan daha da tovbeliyim hiç sevgilisi olmamış adamlara![]()
Benim eski sevgilim de öyleydi, adamı ittire ittire sevgili oldum, hicbir şey bilmiyordu her şeyi öğretmeye çalıştım kadınlara dair, tam bir odundu cidden, yonttugumu düşünüyorum . Kendine güveni sıfırdı, kendini hiç begenmezdi güvenini yerine getirdim. Sonra mı ne oldu? Ben senden soğudum, seninle mutlu olamam, olacaksa en iyisi olsun sen en iyisi degilsin dedi ve terk etti. Ondan daha da tovbeliyim hiç sevgilisi olmamış adamlara![]()
gerçekten ortası yok mu ya önceki görüştüğüm kişinin de çıktığı hatta birlikte olduğu bir sürü bayan olmuş ve bunu rahatlıkla anlatabiliyordu bir de bana sen 40 yaş üstü olsan kilolu olsan sana bakmazdım demez mi. ki kendisi 45 yaşındaydı. bu tip olacağına şimdiki gibi birisi olsun isterim.Adam cakal olsa ayri dert, gozu acilmamis olsa ayri dert, bunun ortasi yok mu usta![]()
erkekler eline erkek eli değmemiş kız arıyorlar hiç flört etmemiş yaşını almış kız sorun olmuyor ona pek arızalı bilmem ne diyen olmuyor ama erkek sorun oluyor ben de alamıyorum konu açtığıma göre demek ki ben de sorun ettim.
hay allahım yaaaa çok memnuniyetsiz siniz kızlar yaaa....yontulmuşlarda kurt oluyor ama..töbee töbeeee yazacam banlacam şimdi...hani her haltı yiyip ..bekarım diyen kızlar gibi olsun artık erkeklerde...herşeyi bilsin ama bakir olsun![]()
Fuckbuddy :) yani sevisme arkadasi :)İlişkisi olmaması cinsel tecrübesinin de olmadığı anlamına gelmez. Bu da mümkün... Belki günübirlik ilişki, belki fuckbody belki de hayat kadınları... Hiç biri ilişki değil...