- 21 Temmuz 2015
- 6.679
- 6.066
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. şıkka inanıyorum. bu arada hiç flörtüm olmadı diyen kendisi değil.kendisi pek ilişkim olmadı demişti.başka bir şey dememişti.ben ortak arkadaşımdan öğrendim hiç flörtü olmadığını.Hadi ciddi ya da uzun süreli bir ilişkisi olmamış olabilir bunu anlayabiliyorum. Çabalamış ama olmamış demek ki derim. Ama 36 yaşına gelmiş bir erkeğin hiç flörtüm olmadı demesi...aklıma pek çok soru işaretini getiriyor açıkçası. Hadi muallakta bırakmayayım aklıma gelen soru işaretlerinden birkaç tanesini yazayım;
1-Bazı erkekler ilgiyi alakayı hep karşı taraftan bekler mesela. İsterler ki flörtü başlatan bile hatun tarafı olsun. Böyle birisine denk gelmiştim. Uzun vadede inanılmaz yorucu ve insana kendisini değersiz hissettiren bir kişilik yapısı. Arkana bakmadan kaç derim..
2- 36 yaşında bir erkek ve hiç flörtüm olmadı diyor. Hımm hiç ilişkisi de mi olmamış yani? 36 yaşına kadar? Aseksüel olabilir belki? Ya da tercihleriyle alakalı bir karmaşa da yaşıyor olabilir.. inanmazsın ama böylesiyle de karşılaştım. O yüzden bu ihtimalde aklında bulunsun derim.
3- bir diğer ihtimalde belki de seni tavlamak için böyle bir şey söylemiştir diyeceğim ama bu da saçma yahu. Yani 10 kişiden 10 una sor 36 yaşında bir erkeğin hiç flörtüm dahi olmadı demesi 10 kişinin de kafasında soru işareti oluşur. Saçma..
4-ya da belki de biz çok abartıyoruzdur. Adam 36 yıldır ilgi ve alakasını sunmak için doğru insanı bekleyen inanılmaz dürüst bir insandır ve bunca yıl sonra doğru insan olarak seni bulduğunu düşünmüştür. Kim bilir?
1 ay olmak üzere.Ne kadardir taniyorsun?
kizlar istiyor ama aile baskisindan olmuyor:) erkekler istiyor eee baski da yok ama hala olmuyorsa sorun vardir diyoruz biz de :)erkekler eline erkek eli değmemiş kız arıyorlar hiç flört etmemiş yaşını almış kız sorun olmuyor ona pek arızalı bilmem ne diyen olmuyor ama erkek sorun oluyor ben de alamıyorum konu açtığıma göre demek ki ben de sorun ettim.
tabiki olmuş beğendiği hoşlandığı ama ben ilk kız arkadaşıymışımHoşlandığı falan da mı olmamış hadi Çıktığı olmamışta
burcu terazi.akrep ise benim :)Burcu ne? Akrep mi yoksa şu sıra denk geliyorum :))
Hiç mi birisini sevmemiş aşık olmamış tuhaf. Kendini eksik hissettiği bi nokta mı var acaba
Asosyal mi ?tabiki olmuş beğendiği hoşlandığı ama ben ilk kız arkadaşıymışım
kendisi bana flörtüm olmadı sen ilk kız arkadaşımsın falan demedi. ben ortak arkadaştan duydum.kendisi sadece pek ilişkim olmadı dedi. ne bileyim yaşını almış görmüş geçirmiş ilişkileri olmuş bir erkekse zaten bu şekilde bir kızın pek tavlanamayacağını bilir sanırım. benim gördüğüm kadarıyla doğru dürüst ilişkisi olmayan erkekler bile olmuş gibi övünerek anlatıyor.örnekleri var yani.Asosyal mi ?
Tavlamak için diyor Olmasın
evlenince cinselliği tatma hayaliyle yaşıyorum zaten. bunu demesen eyiydi :)Gerdek gecesi gelinin belini kiran abimiz de boyle bi abimizdi buyuk ihtimal, aman dikkat![]()
Ortak arkadas nereden biliyor ki samimi arkadaşı mı ?kendisi bana flörtüm olmadı sen ilk kız arkadaşımsın falan demedi. ben ortak arkadaştan duydum.kendisi sadece pek ilişkim olmadı dedi. ne bileyim yaşını almış görmüş geçirmiş ilişkileri olmuş bir erkekse zaten bu şekilde bir kızın pek tavlanamayacağını bilir sanırım. benim gördüğüm kadarıyla doğru dürüst ilişkisi olmayan erkekler bile olmuş gibi övünerek anlatıyor.örnekleri var yani.
ben biraz dert yanmıştım ilgisiz falan diye. aramıyor diye. ilgiye bayılırım da :) arkadaşım da utangaç dedi ilk kız arkadaşı sensin nasıl davranacağını bilmiyor dedi sen yönlendirebilirsin acemi dedi. (benimkinin ablası anlatmış arkadaşıma )Ortak arkadas nereden biliyor ki samimi arkadaşı mı ?
Pek ilişkim olmadı dediğine göre demek ki çok sosyal ve bu konularda açık biri değil gibi doğru söylüyorsa tabi .
Çıkma vs olmamış olabilir ama hoşlanıp Flört ettiği olmuştur mutlaka tanımak istediği falan
Değişik :)ben biraz dert yanmıştım ilgisiz falan diye. aramıyor diye. ilgiye bayılırım da :) arkadaşım da utangaç dedi ilk kız arkadaşı sensin nasıl davranacağını bilmiyor dedi sen yönlendirebilirsin acemi dedi. (benimkinin ablası anlatmış arkadaşıma )
Birini tanimak icin cok yetersiz bi süre.. Şimdi belli olmaz neyin ne olduğu..1 ay olmak üzere.
ben de aynı şeyi düşündüm kendisi çekingense karşı cinsten adımlar olmuş olabilir diye düşünmüştüm.ve dün buluştuk öğrendim ki bir kız bununla ilgileniyormuş bu oralı olmamış.bunu övünerek anlatmıyor yanlış anlaşılmasın ben sıkıştırdım anlattı.kızın annesi baya uğraşmış ama bizimki oralı olmamış.kıza da ailesine de mesafeli davranıyorum diye arkamdan havalı kibirli ne kadar gıcık diye konuşuyorlarmış diyor. içimden gelmedi ilgilenmedim dedi bilmiyorum.Çok sıkıntı ben olsam kaçarım. Artısı fazla erkeklere direk yapışıyor kadınlar. Tüm iyi erkekler kapılmıştır klişesinde gerçeklik payı çok. Adama bakmayan bu kadar kadın yanılmış ondaki cevheri tek sen görmüş olamazsın.