hiç flörtü olmamış

Nasıl tanıştınız?
arkadaş ortamında tanıştık. onun benden benim ondan haberim yoktu yani.bizi tanıştımayı düşünmüşler o sebeple bir araya gelmişiz ama ne bana ne ona söylememişler.söyleseler ben gitmezdim zaten.o şekilde ortamda tanıştık sonrası geldi.

Ben bunun 30 yas versiyonunu tanıdım.
Hatta laf arasında gay olup olmadigini sormuştum.
Çok sıkıntılı,çünkü dengesiz oluyorlar. Yani yönetme anlama empati kapasiteleri 0
Tavsiye etmiyorum,kacin bence.
bu da çok sakin dengesiz bir hareketini görmedim henüz.asabi görünmüyor ben asabiyim. ama ilişki yönetmeyi bilmiyor

arkadaş ortamında tanıştık. onun benden benim ondan haberim yoktu yani.bizi tanıştımayı düşünmüşler o sebeple bir araya gelmişiz ama ne bana ne ona söylememişler.söyleseler ben gitmezdim zaten.o şekilde ortamda tanıştık sonrası geldi.
Anladım. Yani ben kesin problemlidir diyemem, ama 36 yaşına kadar hiç flörtünün olmaması karşı cinsle iletişim açısından büyük eksiklik. Her kadın gibi ilişkiden bazı beklentileriniz olacak ama büyük ihtimalle o birçoğunu anlamayacak bile. Zamanla yaşayarak göreceksiniz. Evlilik için acele etmeyin sadece.

Benim kuzenim 38 yaşında ve gerçekten hiç sevgilisi olmadı. Üniversite zamanları daha köyden yeni gelmenin şokunu atlatamamis. Sonra anadoluda bir yere atanmış, askerlik vs vs... bir süre sonra o tren kaçmış yani. Konuşmaya nasıl girilir, bir kıza nasıl açılınir bilmiyor. Aslında bir eksikliğini de hissetmiyor...
Aynı şekilde 27 yaşında bir erkek arkadaşım var. O da henüz hiç bir kıza açılamamış. 180 boyunda, çok da yakışıklı bir çocuk ama işte...
O yüzden ben inandım konuya. Erkekler,hele de az utangaçlarsa bu işe girisemiyorlar bazen
Ama öyle bir insanla herşey zor olabilir...
Gecen yıllarda mühendis bir çocukla takiliyordum. O da yakışıklı, eli yüzü düzgün bir insandı. Daha ikinci görüşmede dedim ki kendime, bu çocuğun konuştuğu iki kız benim. Yani ya ilk benim, ya da eski sevgilisi usul Erkan ogretmemis.
En basitinden beraberken elimi kedi çizdi, iki ay vah yaptım, sonra onun burnuna kadar uzattım elimi.
İnsan ne yapar? Acıyan yeri öper yani, di mi :)
Boooyle baktı suratıma. Kesinlikle anlamadı. Ya da telefonu kapatırken ''gec oldu uyusak mi?'' derdim, tamam derdi , Cat diye kapattırdı :)) oysa normalde bir kapatma seramonisi olur ... Bunun gibi bir sürü şey.
Zaten sonradan ondan öğrendim ki hiç sevgilisi olmamış. Yani insanı biraz yorabilir...
çabuk ogreniyorsa bu iş olur. Ama 'ben kaç yaşıma kadar böyle geldim, kendimi değiştiremem ' tavirlarindaysa birakin gitsin
bu erkek de ilk zamanlar arayıp sormuyordu beğendim hoşuma gitti laflarını duydum ama ilgi yoktu. zaten hiç flörtü olmadığını bilmiyordum o zaman.mesaj attım açık açık sordum ilgisizlik huyun mu yoksa bana karşı hissin mi yok diye. çok yoğundum dedi gerçekten yoğun çalışıyor. özür diledi falan.ondan sonra bir ilgi bir alaka başladı. bundan sonrasına bakalım.teşekküler.

yalan olduğunu sanmıyorum.erkekler ilişki yaşamışlarsa bunu gerine gerine anlatıyorlar genelde.daha önce görüştüklerim sormadan havaya giriyorlardı anlatıyorlardı.
Bazıları da kandırma amaçlı yalan söylüyorlar ama.
Yani sen ilksin diye sizi kandırabilir de bilemiyorum.

Utangaç olabilir..
Gençken utangaçlık, okul, askerlik, iş kovalama, işi oturtma derken olmamıştır hele bir de çekingense ilişkiyi başlatacak, onu dürtecek biri ile karşılaşmamışsa olabilir Yani.. sonra da zaman geçtikçe iyice olmamıştır.. biraz pasif biri olabilir ama bence şans verin.. hani herkes dengini bulamayabilir, ona gereken tutup kolundan ilişkiyi başlatacak biridir be o siz olmuşsunuzdur.

Benim kuzenim 38 yaşında ve gerçekten hiç sevgilisi olmadı. Üniversite zamanları daha köyden yeni gelmenin şokunu atlatamamis. Sonra anadoluda bir yere atanmış, askerlik vs vs... bir süre sonra o tren kaçmış yani. Konuşmaya nasıl girilir, bir kıza nasıl açılınir bilmiyor. Aslında bir eksikliğini de hissetmiyor...
Aynı şekilde 27 yaşında bir erkek arkadaşım var. O da henüz hiç bir kıza açılamamış. 180 boyunda, çok da yakışıklı bir çocuk ama işte...
O yüzden ben inandım konuya. Erkekler,hele de az utangaçlarsa bu işe girisemiyorlar bazen
Ama öyle bir insanla herşey zor olabilir...
Gecen yıllarda mühendis bir çocukla takiliyordum. O da yakışıklı, eli yüzü düzgün bir insandı. Daha ikinci görüşmede dedim ki kendime, bu çocuğun konuştuğu iki kız benim. Yani ya ilk benim, ya da eski sevgilisi usul Erkan ogretmemis.
En basitinden beraberken elimi kedi çizdi, iki ay vah yaptım, sonra onun burnuna kadar uzattım elimi.
İnsan ne yapar? Acıyan yeri öper yani, di mi :)
Boooyle baktı suratıma. Kesinlikle anlamadı. Ya da telefonu kapatırken ''gec oldu uyusak mi?'' derdim, tamam derdi , Cat diye kapattırdı :)) oysa normalde bir kapatma seramonisi olur ... Bunun gibi bir sürü şey.
Zaten sonradan ondan öğrendim ki hiç sevgilisi olmamış. Yani insanı biraz yorabilir...
çabuk ogreniyorsa bu iş olur. Ama 'ben kaç yaşıma kadar böyle geldim, kendimi değiştiremem ' tavirlarindaysa birakin gitsin
:D :D :D pat diye kapattı mı :D

Koşarak kaç kadın ruhundan anlamaz o. Az yontulmuşu iyidir bunların
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hay allahım yaaaa çok memnuniyetsiz siniz kızlar yaaa....yontulmuşlarda kurt oluyor ama..töbee töbeeee yazacam banlacam şimdi...hani her haltı yiyip ..bekarım diyen kızlar gibi olsun artık erkeklerde...herşeyi bilsin ama bakir olsun :P

Utangaç olabilir..
Gençken utangaçlık, okul, askerlik, iş kovalama, işi oturtma derken olmamıştır hele bir de çekingense ilişkiyi başlatacak, onu dürtecek biri ile karşılaşmamışsa olabilir Yani.. sonra da zaman geçtikçe iyice olmamıştır.. biraz pasif biri olabilir ama bence şans verin.. hani herkes dengini bulamayabilir, ona gereken tutup kolundan ilişkiyi başlatacak biridir be o siz olmuşsunuzdur.
Benim gördüğüm bildiğim tablo da aynen bu.erken yaşta iş hayatına atılmış askerliğini yapmış iş hayatını düzene sokmaya uğraşmış tam evlenme işine eğilecekken babası hastalanmış felc geçirmiş 6 yıl onun tedavisiyle uğraşmış biraz düzelmiş iyi olmuş sonra aniden ölmüş.evlilik nasip olmamış bir türlü. ilişkiler konusunda çekingen ama bircok konuda bilincli becerikli.mesela işiyle alakası yok tekne sürüyor.gerçi birçok aracı kullanıyor.

Gerçekçi gelmedi, ama olur olur. Tedbiri elden bırakmamak gerek.

36 yaşında ama daha önce hiç flörtü olmamış bir erkek... konuşması hali tavrı tipi gayet düzgün bir erkek...beğendiği kızlar olmuş ama tanışıp da çıktığı kız olmamış ve bir ilişki nasıl yönetilir hiçbir deneyimi olmayan erkek... bu konuda son derece acemi bir erkek... ne düşünürsünüz hanımlar?
Uzak dururum.

Olabilir cekingendir , denk gelmemiştir, zamanında kendini eğitimine işine adamıştır. Ama ben böyle erkeklerden korkuyorum çünkü açılınca yaa ben niye tek kadınla idare edeyim, baskalarinda da şansimi deneyim, vayy be ben neymişim mantığına girebiliyorlar.

Tabi dini açıdan hassasiyeti de olabilir orası ayrı, zamanla anlarsınız.

Back
X