hiç flörtü olmamış

:KK70: :KK70: :KK70: pat diye kapattı mı :KK70:
Benim eski sevgilim de öyleydi, adamı ittire ittire sevgili oldum, hicbir şey bilmiyordu her şeyi öğretmeye çalıştım kadınlara dair, tam bir odundu cidden, yonttugumu düşünüyorum . Kendine güveni sıfırdı, kendini hiç begenmezdi güvenini yerine getirdim. Sonra mı ne oldu? Ben senden soğudum, seninle mutlu olamam, olacaksa en iyisi olsun sen en iyisi degilsin dedi ve terk etti. Ondan daha da tovbeliyim hiç sevgilisi olmamış adamlara:63:

Diyelim ki dogru.Kendini bir sekilde bu yasa kadar bastirmistir. Vajinusmusun erkek versiyonu cikmasin sonra :KK70:bu yasta bekar erkek bulmak zorken bi de hic flort etmemisi turunun son ornegi :)

Benim kuzenim 38 yaşında ve gerçekten hiç sevgilisi olmadı. Üniversite zamanları daha köyden yeni gelmenin şokunu atlatamamis. Sonra anadoluda bir yere atanmış, askerlik vs vs... bir süre sonra o tren kaçmış yani. Konuşmaya nasıl girilir, bir kıza nasıl açılınir bilmiyor. Aslında bir eksikliğini de hissetmiyor...
Aynı şekilde 27 yaşında bir erkek arkadaşım var. O da henüz hiç bir kıza açılamamış. 180 boyunda, çok da yakışıklı bir çocuk ama işte...
O yüzden ben inandım konuya. Erkekler,hele de az utangaçlarsa bu işe girisemiyorlar bazen
Ama öyle bir insanla herşey zor olabilir...
Gecen yıllarda mühendis bir çocukla takiliyordum. O da yakışıklı, eli yüzü düzgün bir insandı. Daha ikinci görüşmede dedim ki kendime, bu çocuğun konuştuğu iki kız benim. Yani ya ilk benim, ya da eski sevgilisi usul Erkan ogretmemis.
En basitinden beraberken elimi kedi çizdi, iki ay vah yaptım, sonra onun burnuna kadar uzattım elimi.
İnsan ne yapar? Acıyan yeri öper yani, di mi :)
Boooyle baktı suratıma. Kesinlikle anlamadı. Ya da telefonu kapatırken ''gec oldu uyusak mi?'' derdim, tamam derdi , Cat diye kapattırdı :)) oysa normalde bir kapatma seramonisi olur ... Bunun gibi bir sürü şey.
Zaten sonradan ondan öğrendim ki hiç sevgilisi olmamış. Yani insanı biraz yorabilir...
çabuk ogreniyorsa bu iş olur. Ama 'ben kaç yaşıma kadar böyle geldim, kendimi değiştiremem ' tavirlarindaysa birakin gitsin
Benim eski sevgilim de öyleydi, adamı ittire ittire sevgili oldum, hicbir şey bilmiyordu her şeyi öğretmeye çalıştım kadınlara dair, tam bir odundu cidden, yonttugumu düşünüyorum . Kendine güveni sıfırdı, kendini hiç begenmezdi güvenini yerine getirdim. Sonra mı ne oldu? Ben senden soğudum, seninle mutlu olamam, olacaksa en iyisi olsun sen en iyisi degilsin dedi ve terk etti. Ondan daha da tovbeliyim hiç sevgilisi olmamış adamlara:63:

Hadi ciddi ya da uzun süreli bir ilişkisi olmamış olabilir bunu anlayabiliyorum. Çabalamış ama olmamış demek ki derim. Ama 36 yaşına gelmiş bir erkeğin hiç flörtüm olmadı demesi...aklıma pek çok soru işaretini getiriyor açıkçası. Hadi muallakta bırakmayayım aklıma gelen soru işaretlerinden birkaç tanesini yazayım;

1-Bazı erkekler ilgiyi alakayı hep karşı taraftan bekler mesela. İsterler ki flörtü başlatan bile hatun tarafı olsun. Böyle birisine denk gelmiştim. Uzun vadede inanılmaz yorucu ve insana kendisini değersiz hissettiren bir kişilik yapısı. Arkana bakmadan kaç derim..

2- 36 yaşında bir erkek ve hiç flörtüm olmadı diyor. Hımm hiç ilişkisi de mi olmamış yani? 36 yaşına kadar? Aseksüel olabilir belki? Ya da tercihleriyle alakalı bir karmaşa da yaşıyor olabilir.. inanmazsın ama böylesiyle de karşılaştım. O yüzden bu ihtimalde aklında bulunsun derim.

3- bir diğer ihtimalde belki de seni tavlamak için böyle bir şey söylemiştir diyeceğim ama bu da saçma yahu. Yani 10 kişiden 10 una sor 36 yaşında bir erkeğin hiç flörtüm dahi olmadı demesi 10 kişinin de kafasında soru işareti oluşur. Saçma..

4-ya da belki de biz çok abartıyoruzdur. Adam 36 yıldır ilgi ve alakasını sunmak için doğru insanı bekleyen inanılmaz dürüst bir insandır ve bunca yıl sonra doğru insan olarak seni bulduğunu düşünmüştür. Kim bilir?

Benim de bir arkadaşım var, 38 yaşında erkek, mesleği çok iyi , tipi de fena sayılmaz ama 3 aydan uzun ilişkisi olmamış. Benim arkadaşım, duygularını hiç belli etmeyen biri ve cimri , ben bunlara bağlıyorum olmamasını, bir şekilde yürümüyor. Tanıdıkça huylarından anlarsınız.

Ben bunu anormal bulmuyorum milletin aksine. Belki de çok tutucu belki çok utangaç belki hep istedi ama reddedildi belki sosyopat... Seçenekler çok. Tanımaya çalış önyargılı olma zaten kendi gözlemleriyle çevreden edindiği deneyimlerle ona göre bir yapı oluşturmuştur ciddi olacak ilişkisi için.

Olabilir yani benim çevremde de var öyle erkekler. En yakın kuzenim mesela her şeyini anlatır çocuk gayette yakışıklı.

Ben bunu anormal bulmuyorum milletin aksine. Belki de çok tutucu belki çok utangaç belki hep istedi ama reddedildi belki sosyopat... Seçenekler çok. Tanımaya çalış önyargılı olma zaten kendi gözlemleriyle çevreden edindiği deneyimlerle ona göre bir yapı oluşturmuştur ciddi olacak ilişkisi için.
Sosyopat anormal değil mi?

-hiç mi??
-hiç valla...
-yaşı da epeyce var :KK53:

Şaka bir yana kısmet olmamış olabilir.. ya da muhafazakar yapıda biridir direk evlenme niyeti ile görüşmek istiyordur.. olabilir yani..

Kusura bakmayın ama aklıma gerilim filmleri geldi.Hani ordada baş rol kızlarla yakınlık kuramayan erkeklerden olur ya

36 yaşında ama daha önce hiç flörtü olmamış bir erkek... konuşması hali tavrı tipi gayet düzgün bir erkek...beğendiği kızlar olmuş ama tanışıp da çıktığı kız olmamış ve bir ilişki nasıl yönetilir hiçbir deneyimi olmayan erkek... bu konuda son derece acemi bir erkek... ne düşünürsünüz hanımlar?
Arkama bakmadan kosaaaa kosa topuklarimi popisime vura vura kacarim. Yani istanbulu siraya dizmis olmasin ama eline kadin eli degmemis de olmasin yani bu yasta. Yani karakter ne derece saglam olursa olsun bunye, vucut ve hormonlar itibariyle bence mumkun degil. Yani ya yalan soyluyor, ya gay, ya aseksuel, ya da ciddi bi kusuru var goren kaciyor:) bi de iliski dersi mi vereceksiniz:)
Tecrubeli erkek iyidir. Seviniz koruyunuz kollayiniz:)

daha öncekilere aşık olmamıştır bana olmuştur belki kim bilir. farkımız aşktır belki de Hoppa
Flort ile ask ayni sey mi simdi? Benim de bir erkek arkadasim oldu mesela cikmadan once de biliyodum adamjn en uzun iliskisi bi ay suruyordu cunku neden ? cok yakisikli ama lanet bi adam:) gelen kaciyor:) ben de dahil. bi bosluguma geldi ciktik ama bizimki uc ay surdu :) su an evli, cocukluk askiyla hem de. Yani adamda hic ole bisi de eksik diildi :) kiza asikmis megerse ama baya da cikiyodu milletle :) cok sey yapmiin derim.

36 yaşında ama daha önce hiç flörtü olmamış bir erkek... konuşması hali tavrı tipi gayet düzgün bir erkek...beğendiği kızlar olmuş ama tanışıp da çıktığı kız olmamış ve bir ilişki nasıl yönetilir hiçbir deneyimi olmayan erkek... bu konuda son derece acemi bir erkek... ne düşünürsünüz hanımlar?

Eğer söyledikleri gerçekten doğruysa(!) vardır bir defosu diyip yol veririm.

Back
X