Benim kuzenim 38 yaşında ve gerçekten hiç sevgilisi olmadı. Üniversite zamanları daha köyden yeni gelmenin şokunu atlatamamis. Sonra anadoluda bir yere atanmış, askerlik vs vs... bir süre sonra o tren kaçmış yani. Konuşmaya nasıl girilir, bir kıza nasıl açılınir bilmiyor. Aslında bir eksikliğini de hissetmiyor...
Aynı şekilde 27 yaşında bir erkek arkadaşım var. O da henüz hiç bir kıza açılamamış. 180 boyunda, çok da yakışıklı bir çocuk ama işte...
O yüzden ben inandım konuya. Erkekler,hele de az utangaçlarsa bu işe girisemiyorlar bazen
Ama öyle bir insanla herşey zor olabilir...
Gecen yıllarda mühendis bir çocukla takiliyordum. O da yakışıklı, eli yüzü düzgün bir insandı. Daha ikinci görüşmede dedim ki kendime, bu çocuğun konuştuğu iki kız benim. Yani ya ilk benim, ya da eski sevgilisi usul Erkan ogretmemis.
En basitinden beraberken elimi kedi çizdi, iki ay vah yaptım, sonra onun burnuna kadar uzattım elimi.
İnsan ne yapar? Acıyan yeri öper yani, di mi :)
Boooyle baktı suratıma. Kesinlikle anlamadı. Ya da telefonu kapatırken ''gec oldu uyusak mi?'' derdim, tamam derdi , Cat diye kapattırdı :)) oysa normalde bir kapatma seramonisi olur ... Bunun gibi bir sürü şey.
Zaten sonradan ondan öğrendim ki hiç sevgilisi olmamış. Yani insanı biraz yorabilir...
çabuk ogreniyorsa bu iş olur. Ama 'ben kaç yaşıma kadar böyle geldim, kendimi değiştiremem ' tavirlarindaysa birakin gitsin