hiç flörtü olmamış

Adamı yerden yere vurmuşsunuz yahu ben eşimin ikinci ilişkisiyim. Benden önce 5 yıllık bir ilişkisi olmuş ama farklı şehirlerdelermiş. Üniversiteye kadar sevgilisi olmamış. Kendisi gayet kültürlü, yakışıklı ve anlayışlı biri ki benim ondan önce onlarca sevgilim oldu ama hep kısa süreliydi. Sıkılıyordum veya en ufak bir şeyde ayrılıyordum. Yani 22 yaşına kadar tek sevgilisi plmuş. Ondan ayrılınca girişimleri olmuş ama kendisi bu konularda çok çekingendir. Ben de garipsemiştim ilk başlarda böyle biri nasıl oldu da sadece tek kişiyle sevgili oldu diye ama işte bi sosyopatlığı yok ve 6 yıldır birlikteyiz. Erkeklerde alışılmadık bir durum gibi geliyor bize ama karşımızdakini yargılarken bazen onun hassas, kırılgan ve mutevazi olabileceğini unutuyoruz. Her erkek böyle değil biliyorum ama bana iyi denk geldi o yüzden yargısız tanımaya çalışın derim.

36 yaşında bunca senedir cinsel ilişkiyi geçiyorum, tercihtir saygı duyarım ancak hiç sevgilisinin, flörtünün olmaması çok sağlıksız bir durum. Ya çok nane yemiş yalan söylüyor, doğruyu söylüyorsa da ben ilişkiye başlamazdım. Ciddi cinsel takıntıları olabilir mesela insanı yoracak düzeyde, ya da cinsel problemleri olup tedaviye yanaşmayan bir tip olabilir. Cinsel yönelimi heteroseksüellik dışı olup aile baskısıyla evlilik arayan biri olabilir. Dediğim gibi iki türlü de kötü, benim tercih edeceğim bir kişi olmazdı.

Eşimin de 28 yaşına kadar olmamıştı, benle tanışana kadar. Sonuc: hayir arızası falan yok, son derece oturaklı, eşinle ailesini ayrı tutmayı, dış müdahaleleri bertaraf etmeyi, önce ailem demeyi, çocuğuna babalık, karısına kocalık etmeyi, ailesine pamuk gibi davranıp sokakta burnundan kil aldırmamayi, kimseye hakkini yedirmeyip, kimsenin hakkına girmemeyi çok iyi beceren adam gibi bir adamdır. Tercih meselesidir bu. 36 yaşına kadar herhangi bir duygusal veya cinsel birlikteliği olmamış kadınları kimse yadırgamazken, bu Erkek olunca bir arızası vardır diye yaklaşan zihniyet nasıl olurda erkeğin aldatmasını yadırgar?

Yalancı bence. Siz bu durumu hoş buldunuz mu o amaçla söylüyorlar hiç normal değil kesinlikle yalan

Back
X