hiç gezmeyelim mi??

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
rabbime şükürler olsun 2 güzel kızım var biri 5.5 diğeri 1 yaşında...hafta sonu 3 gün tatildiya kaynımlara falan gittik küçük kızım çok çabuk hastalanıyor ve yine o gezmemizden sonra dün geceyi ateşli olarak geçirdik sabaha kadar sürekli mızladı uyuyamadı yavrum..çalıştığım için annem bakıyo çocuklarıma sabah geldi yine bende ateşli olduğunu söyledim ve başladı hemen '''iyi olmuş sokak derdine düşüp çocuğu hasta ediyorsunuz bi evde oturun ne var bu gezmede''' falan filan işte bende off tamam ya falan yaptım...üzüldüm sonrada şimdide cnm çok sıkkın..ben istermym hasta olmasını ama oluyo hiç bir yere çıkmayacakmıyız anlamadım ki zaten extra gezmelerimiz çok yoktur bi avmye gitsek eşimle gideriz çocukları özellikle küçük kızımı ayda bi falan çıkarırız dışarı onudamı yapmayalım artık anlamadımki...

her yere çocuğumla giderim.
bol bol da gezerim.
bana böyle diyene, sizin çocuklarınız hiç hasta olmadı mı diyorum (annem de olsa).

tabi hastalık mevsimlerinde özellikle dikkatli olmak gerekir.
bu haftasonu çok soğuktu, ama dışarı değil ev ziyaretine gitmişsiniz. ev soğuk muydu?
bence çocuğun hastalanma sebebi farklı, mikrop vs kapmış olabilir mi?

Bakan annen olduğu için birşey diyemıyorum. Sen baksan derdım de :))
Geçmiş olsun.

ev çok soğuk değildi ama kaptı yinede...vücut bağışıklık kazanıyo aslında ama işte canımız sıklıdı sabah sabah

tşk ed.

canım ya üzme kendini biz kızımızı geçen kış hiç dışarı çıkarmadık hasta olmasın diye haziranda parka götürmeye başladık hastalığı bitmedi
annem de aynı senin annen gibi bi kerecik hapşırsın hemen yine hasta etmişsiniz imalarına başlıyor sanki eksi 10 derecede kapı pencere açıp çocuğu da önüne oturtuyorum özellikle hasta olsun diye ama işte o da kıyamıyor bana yükleniyor o yüzden sıkma sen canını çocuk bu hasta olacak istersen pamuklara sar sarmala
hatta bak kızımın geçen gözü şişmişti annem görünce eeee evleri pis o yüzden mikrop kapmıştır demiş
sanki eve ayakkabıyla giriyoruz, pis demesinin nedeni de o hergün siler süpürür evini ben çalıştığım için haftada bir ancak yapabiliyorum o yüzden gerisini sen düşün artık
çok geçmiş olsun

kizimin daha kirki cikmadan gezmelere cikarmistik biz.o gun bugundur eve sokamayiz:)iki gun cikmasa ucuncu gun cingar cikarir artik disari cikmak icin:)kucuk cocugu olan illa evde hapis mi kalmali yani,annemde kizima kiyamadigindan cikmayin der agiz ucuyla:)ne kadar hasta olursa bagisikligi gelisiyor ayrica.bugun disari hapsettiniz cikmadi,yarin obur gun krese gittiginde nasil engel olacaksiniz hastaliklara?:)

Anneler derler okuduğumda tuaf gelmedi annem bana neler der biliyorum gerçek olduğundan değil sadece torunlarını çok çok sevdiğinden. O kadar takılacak birsey değil üzülmeyin anneniz o.

Bizde kırkımız çıkmadan şehir şehir gitmiştik çok şükür hasta olmamıştı.
Kreş dediğiniz gibi çocuklar kreşe başladığında yada göndermesen bile ilk okula bile ilk başlasa ilk 1 sene hastalıkla geçiyor.

Çabuk hastalanmasının nedeni ne acaba, d vitaminine baktırsanız

Bence bi yere çıkarmadığından çocuk alışık değil
Biz markete de gideriz avm ye de
Benimde çocuğuma annem bakıyor ama iş dışında hep benledir kızım
Onunla hayata adapte olmayı öğrenmem gerektiğini düşündüm, doğdu doğalı biz nereye kızım oraya
Annende alışmış kaynına bile gitme demiyo da bak çıkardın ondan oldu diyo sanırım, o da kendince haklı hafta içi bakıyo sonuçta

Annen üzülmüş belli ki hasta olmasına havalar da malum çok soğuk o yüzden kızmıştır çabuk hastalanıyorsa bu aralar tam hastalık mevsimi çok dışarda olmamak lazım ama evden çıkıp eve girdiyseniz sorun yok. Tabii ki gezmek hakkınız ancak öncesinden çocuğunuza hafif bir ilaç verebilirsiniz korumak adına annenizin dediğine de takılmayın benim annemde öyle çok laf söyler herşeyimize daha çocuk yokken şehir dışındayken bir de yani takmayacaksın.

güzel yapıyorsun çekirge,

sadece bazı salgın mevsimlerinde avm ve toplu taşımadan çocuğu biraz uzak tutmak gerekiyor.
ve mümkünse kışın hastane ortamına sokmamak.

oğlumun en ağır hastalıkları hep bu şekilde olmuştur, ya toplu taşıma ya hastane mikrobu ki çok fena.

onun dışında her yere benle gider gelir, sıcak soğuk.
ki kreşe başladı, sınıf mevcudu 5e düştü, herkes hasta, biz hala devam ediyoruz.
hastalansa da hastalığı daha kısa sürüyor kendi yaşıtlarına göre.

he he tamam bi daha gezmicem de yine kafana göre takıl.. anne babalara itiraz etmek hiçbir işe yaramıyor.. tamam diyip bildiğini yapcan.. yeter ki tamam haklısın de bi tek onu bekliyorlar..

Benim annemde oyle soyler durur. Bos ver takma kafani. Isteyerek olmuyor sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…