ben hast.çalışıyorum ablamızda kreşe gidiyor tam iyileşti derken birimizden yine kapıyor bu yüzden galiba hiç iyileşemiyor yavrum...Çabuk hastalanmasının nedeni ne acaba, d vitaminine baktırsanız
ben hast.çalışıyorum ablamızda kreşe gidiyor tam iyileşti derken birimizden yine kapıyor bu yüzden galiba hiç iyileşemiyor yavrum...
rabbime şükürler olsun 2 güzel kızım var biri 5.5 diğeri 1 yaşında...hafta sonu 3 gün tatildiya kaynımlara falan gittik küçük kızım çok çabuk hastalanıyor ve yine o gezmemizden sonra dün geceyi ateşli olarak geçirdik sabaha kadar sürekli mızladı uyuyamadı yavrum..çalıştığım için annem bakıyo çocuklarıma sabah geldi yine bende ateşli olduğunu söyledim ve başladı hemen '''iyi olmuş sokak derdine düşüp çocuğu hasta ediyorsunuz bi evde oturun ne var bu gezmede''' falan filan işte bende off tamam ya falan yaptım...üzüldüm sonrada şimdide cnm çok sıkkın..ben istermym hasta olmasını ama oluyo hiç bir yere çıkmayacakmıyız anlamadım ki zaten extra gezmelerimiz çok yoktur bi avmye gitsek eşimle gideriz çocukları özellikle küçük kızımı ayda bi falan çıkarırız dışarı onudamı yapmayalım artık anlamadımki...
Ben avm leri çok sevmem zatengüzel yapıyorsun çekirge,
sadece bazı salgın mevsimlerinde avm ve toplu taşımadan çocuğu biraz uzak tutmak gerekiyor.
ve mümkünse kışın hastane ortamına sokmamak.
oğlumun en ağır hastalıkları hep bu şekilde olmuştur, ya toplu taşıma ya hastane mikrobu ki çok fena.
onun dışında her yere benle gider gelir, sıcak soğuk.
ki kreşe başladı, sınıf mevcudu 5e düştü, herkes hasta, biz hala devam ediyoruz.
hastalansa da hastalığı daha kısa sürüyor kendi yaşıtlarına göre.
hah işte tamda bu durumu yaşadık..bi tatil oldu bakamadınız falanlar sayıldı sabah sabah...neyse ben gidene kadar sakinleşir muhtemelenbak şimdi e_ve_e yılbaşı tatili ile hafta sonunu birleştirdim ,çocuklarımla zaman geçireyim dedim,
Büyük olana anaanne küçük olana ise babaanne bakıyor,
Tabi bunlar aldığımın ertesi akşamı kusma ve ishal zorla birşekilde durdurduk ve kv ve anneanneye bugün verdik,
Küçük olanda hafif ishal devam ediyor,
Sabah kv arıyor kızımı hasta etmişsiniz !!!
Sabah babam arıyor oğlumu torunuma bir 4 gün bakamamışsınız ,
E şimdi ben neyaptım sinirden la havle çektim durdum ardından ise, bakıyorlar ve bağlılar aşırı sevgiden yapıyorlar dedim ve sustum.Arıza çıkartıp cevap versem ne olacak ki kalp kırmaktan başka ne yapim söylensin dursunlar,
Ben avm leri çok sevmem zaten
Cuma izin günümdür
Haftaiçi oh mis hiç kalabalık değil
Hafta içi akşam eşim işten gelince gideriz genelde
Hafta sonu bebeğim olmadan önce bile kaçasım gelirdi öyle yerlerden
Ama işte hastaysa ayvayı yedik evet geçen bi gittik gece 12 ama bebeğini kapan gelmiş aldım kucağıma koridorun sonunda filan gezdirdim eşim sıra gelince bizi çağırdı
Öyle işte
Biz daha 11 aylığız kundaktayken daha kolaymış bu ayaklandığı ilk kış bakalım, bi de ben geçen kış doğum iznimde evdeydim şimdi hobaaa işe giderken bizle yollara düşüyo anneme bırakıyoruz sıpayı . Allah hepimizin evladını korusun hastalıklardan, dışarda kalanlara da yardım etsin
hah işte tamda bu durumu yaşadık..bi tatil oldu bakamadınız falanlar sayıldı sabah sabah...neyse ben gidene kadar sakinleşir muhtemelen
Ay bende diyorum yürüse de yorulsa biraz arabasına otursaha ha dur daha sen,
benimki 2 buçuğa yaklaştı, pis, geçen restoranda yere atıyor kendini istediği olmadı diye.
hah işte tamda bu durumu yaşadık..bi tatil oldu bakamadınız falanlar sayıldı sabah sabah...neyse ben gidene kadar sakinleşir muhtemelen
Biz esimle dalgasini bile yapariz,bizim arabadan daha cok km yapmistir diyeBizde kırkımız çıkmadan şehir şehir gitmiştik çok şükür hasta olmamıştı.
Kreş dediğiniz gibi çocuklar kreşe başladığında yada göndermesen bile ilk okula bile ilk başlasa ilk 1 sene hastalıkla geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?