hiç gezmeyelim mi??

ben hast.çalışıyorum ablamızda kreşe gidiyor tam iyileşti derken birimizden yine kapıyor bu yüzden galiba hiç iyileşemiyor yavrum...

bunlar yeterli bence,
sizin çocuğunuz mecbur hasta ola ola büyüyecek.
çünkü eve sürekli farklı mikrop giriyor.
hem de siz daha iyi bilirsiniz aslında, hemen hasta olmaz ki çocuklar, kuluçka süresi vardır hastalığın, muhtemelen mikrop kreşten gelmiştir, vücudu ele geçirmesi 3-4 gün sürmüştür.
siz biraz rahatlayın, anneniz bakıyor çocuğa o yüzden biraz alttan alacaksınız ama sizin durumunuzda hastalıklara hazır olmanız gerekir.
paniklemeden vücut direncini sağlıklıyken yükseltmenin yöntemlerini araştırmalısınız.
bebeklere öneriliyor mu bilmiyorum ama bağışıklığı kuvvetlendirici ilaçlar var çocuklar için, kreşe giden oğlum için aldım ben de bu yıl, normalde kullanmıyorum.
meyve sebze, taze meyve suyu kışın.

Benim annem de der oğlum hasta olunca , annem bakıyor , arabayla bırakmama rağmen eldiven tak diyor bana :)

bak şimdi e_ve_e yılbaşı tatili ile hafta sonunu birleştirdim ,çocuklarımla zaman geçireyim dedim,
Büyük olana anaanne küçük olana ise babaanne bakıyor,
Tabi bunlar aldığımın ertesi akşamı kusma ve ishal zorla birşekilde durdurduk ve kv ve anneanneye bugün verdik,
Küçük olanda hafif ishal devam ediyor,
Sabah kv arıyor kızımı hasta etmişsiniz !!!
Sabah babam arıyor oğlumu torunuma bir 4 gün bakamamışsınız ,
E şimdi ben neyaptım sinirden la havle çektim durdum ardından ise, bakıyorlar ve bağlılar aşırı sevgiden yapıyorlar dedim ve sustum.Arıza çıkartıp cevap versem ne olacak ki kalp kırmaktan başka ne yapim söylensin dursunlar,

Ben avm leri çok sevmem zaten
Cuma izin günümdür
Haftaiçi oh mis hiç kalabalık değil
Hafta içi akşam eşim işten gelince gideriz genelde
Hafta sonu bebeğim olmadan önce bile kaçasım gelirdi öyle yerlerden

Ama işte hastaysa ayvayı yedik evet geçen bi gittik gece 12 ama bebeğini kapan gelmiş aldım kucağıma koridorun sonunda filan gezdirdim eşim sıra gelince bizi çağırdı
Öyle işte
Biz daha 11 aylığız kundaktayken daha kolaymış bu ayaklandığı ilk kış bakalım, bi de ben geçen kış doğum iznimde evdeydim şimdi hobaaa işe giderken bizle yollara düşüyo anneme bırakıyoruz sıpayı . Allah hepimizin evladını korusun hastalıklardan, dışarda kalanlara da yardım etsin

hah işte tamda bu durumu yaşadık..bi tatil oldu bakamadınız falanlar sayıldı sabah sabah...neyse ben gidene kadar sakinleşir muhtemelen

ha ha dur daha sen,
benimki 2 buçuğa yaklaştı, pis, geçen restoranda yere atıyor kendini istediği olmadı diye.

benim görümcemin 1,5 yaşında kızı var evden dışarı çıkmaz ama sürekli hasta cocuk ,bizde bunu anlamıyoruz.Hastalanacğı varsa hastalanıyor işte çocuk gezme ile alakalı değil sanırım.

hah işte tamda bu durumu yaşadık..bi tatil oldu bakamadınız falanlar sayıldı sabah sabah...neyse ben gidene kadar sakinleşir muhtemelen

benim kv bakarken de benzerini yaşamıştım.
oğlumu alıp aileme 2 günlüğüne ziyarete gitmiştim, döndüğümde hastalandı.
işte kv açıktan olmasa bile bir sürü laf.
aslında bir yandan şunu demek istiyor, hani ben hasta etmedim, iyi bakıyorum gibisinden.
kötü niyet olmasa da insanı geriyor, zaten çocuk hasta geriliyorsun.
ben de diyordum, sizin çocuklar bu yaştayken hiç hasta olmadı mı diye.
o zaman işte düşünüyorlar azıcık, e tabi çocuk hasta ola ola büyür diyorlar :)

ha ha dur daha sen,
benimki 2 buçuğa yaklaştı, pis, geçen restoranda yere atıyor kendini istediği olmadı diye.
Ay bende diyorum yürüse de yorulsa biraz arabasına otursa
Arabasına bindiriyoruz ayağa kalkıyo sıpa, yorulmuyo malum hep kucakta
Evde bişeylere tutunup gidiyoda avm de salınacak pozisyonda değil
Demek ki yürüse de rahatlık yok

aman duyma duyma klasik anne baba evhamları !!
Sanki duyanda diyecek ki onları biz doğurmamışız,
4 GÜN sabaha kadar yatmadım ve şuan heryerim kırılıyor el mecbur işe gelecen,
Onlarada saygı duymak lazım akşama geçer bu halleri merak etme

Biz esimle dalgasini bile yapariz,bizim arabadan daha cok km yapmistir diyeucak yolculugu da yaptik,24 saat araba yolculugu da ama hasta olacaksa oluyor.dedigim yerlerde hasta olmadi da gecen gun kresine ziyarete gittigimizde kapti sifayi

o mevzu herkeste ayni demekki..ama su var cocuklar cok cabuk kapiyorlar ve bir hastalandimi benimki 1 ay ne uyku ne yemek mahvoluyor allah korusun..inan artik birine gideceksem hasta grip va varsa gitmiyorum ve gelecek olanlara da soruyorum kimse kusura bakmasin tabiki de cocuk hasta da olur ama goz göre gore nezle grip bulaşmasina goz yummam

Kızım 3,5 yaşında ana okuluna gidiyor, okuldan sonra ben gelene kadar 2 saat annemde kalıyor.
4 günlük tatil münasebetiyle evdeydik, bu arada annemlere gitmedik.
Kızımı gördüğünde babamın tepkisi,
bu çocuk zayıflamış mı? Yüzü incelmiş, süzülmüş
Tabi her gün annemlere gidiyor ya, 3-4 gün evde kaldı ben bakamadım kızıma.

Maalesef büyükler biraz böyle oluyor.

Bence hiç dışarı çıkmayınca çocuk, her çıkmasında dışarının havası çatpıyor olabilir. Bağışıklığını kuvvetlendirecek yiyeceklerdn yedir.m

Avrupalılar bebekleriyle dünya turuna çıkıyor. Tropik ülkelere gidiyorlar, dağlara tırmanıyorlar. Onlara ne demeli. Gazetede okumuştum bit THY pilotunun eşi, yabancı. Türkiye'de yaşıyor. Türk'ler çocuklarını ne sıcakta ne soğukta dışarı çıkarmıyorlar diyordu. Çocuklar hep evde. Eskiden karlarda yuvarlanırdık. Sen tedbirini al. Gerisini düşünme.

Daha cocugumu kucagima alamadim dogunca nasil bi anne olurum bilemiyorum ama dusuncem cocuklarla gezip tozulmasi cocuklarin her turlu ortama alistirilmasi yonunde ki kendi annem babam da boyle yapti boyle buyuttu bizi

Annenin soylediklerine cok aldirma anneler soylenir durur yani anneler boyledir :)

Anneniz bakıyorsa öpün başınıza koyun yani herkes o kadar şanslı değil bebeğini gözü kapalı emanet edebileceği biri olmuyor.
Anneniz söylenecek elbette bu onun işi. Siz de alttan alacak onu idare edeceksiniz...Roller böyle...Hem pimpirikli olması iyi gözünüz arkada kalmaz.

Dikkat ettim nerde cocuguyla çok ugraşan evden sık sık çıkartmayan,amman hasta olacak diye türlü seyler yapanlarin cocuklari heeep hasta.
Örnek olarak teyzemin cocugu bebeliginden beri cok titiz buyuttu.
Cocuk surekli ilac kullaniyor suan hep hasta hep hasta.
Bu kadar hastalıktan korkmayın.Elalem el kadar bebekle nerelerede gidiyorda birsey olmuyor.
Bu bebeğim oldu görmedikligi bir bizim millette var sanirim.
Tozda toprakta oynadim, sokak kedisi kopegiyle oynardim kocagun disarlarda vs ölmedim hala.Ne kadar steril tutabilirsiniz ki çocuğu uğraşsanız bile.
Çokta takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…