Bir görüş bence. Öyle çok abartı bir yaş farkı yok. Zaten amaç tanımak değil mi ?
Tabi ki. Denemekten zarar gelmez.bilemedim ki bakalım gelince görüşmek isterse görüşürüm sanırım arkadaş oluruz dimi en olmadı
evlilik amaçlı görüşecekseniz olmaz bu iş derim ben.erkek 35 üstü olsaydı olabilirdi belkiArkadaşlar biriyle bir iş vesilesiyle tanıştık. Sosyal medyadan ekledi. Yazmaya başladı. Görüşelim edelim vs. Şu an aynı şehirde değiliz. 2 hafta sonra gelecek iş seyahatinde. Yaş farkı var 6 yaş küçük benden (26-32). İlk söylediğimde tanışmamıza engel mi filan dedi. Geçen sefer işte çok iyi birisin nasıl hayatında biri yok şaşırdım dedi. Ben de kısmet doğru kişi olmadı dedim. Düzgün biri gibi ama Yaş farkından dolayı açıkçası olumsuz bakıyorum. Böyle bir durumla da karşılaşmadım daha önce. Ne yapsam irtibatı kessem mi yoksa akışına mı bıraksam çok aradayım :/
6 yaş çok bence ama tanımadan da ön yargılı olmamak lazımArkadaşlar biriyle bir iş vesilesiyle tanıştık. Sosyal medyadan ekledi. Yazmaya başladı. Görüşelim edelim vs. Şu an aynı şehirde değiliz. 2 hafta sonra gelecek iş seyahatinde. Yaş farkı var 6 yaş küçük benden (26-32). İlk söylediğimde tanışmamıza engel mi filan dedi. Geçen sefer işte çok iyi birisin nasıl hayatında biri yok şaşırdım dedi. Ben de kısmet doğru kişi olmadı dedim. Düzgün biri gibi ama Yaş farkından dolayı açıkçası olumsuz bakıyorum. Böyle bir durumla da karşılaşmadım daha önce. Ne yapsam irtibatı kessem mi yoksa akışına mı bıraksam çok aradayım :/
AhahahaEşimle aramda hemen hemen o kadar yaş farkı var. Açıkçası şimdiye kadar aramızda yaş farkı olduğunu düşünmemiştimçünkü yok. Erkeklerin geç olgunlaştığı da düşünülürse…
Mervenin kardesine olur diyordun6 yaş çok bence ama tanımadan da ön yargılı olmamak lazım
Bak ne dedim çok ama denemek lazımMervenin kardesine olur diyordun
Onunda sevgilisi varmis ya.Bak ne dedim çok ama denemek lazımmerve talibi var kardeşinin. Benimki cumartesi nişanlandı
Ay bir görümce olarak cöpçatanlık yapamam hiçBak ne dedim çok ama denemek lazımmerve talibi var kardeşinin. Benimki cumartesi nişanlandı
E bunu sordunArkadaşlar biriyle bir iş vesilesiyle tanıştık. Sosyal medyadan ekledi. Yazmaya başladı. Görüşelim edelim vs. Şu an aynı şehirde değiliz. 2 hafta sonra gelecek iş seyahatinde. Yaş farkı var 6 yaş küçük benden (26-32). İlk söylediğimde tanışmamıza engel mi filan dedi. Geçen sefer işte çok iyi birisin nasıl hayatında biri yok şaşırdım dedi. Ben de kısmet doğru kişi olmadı dedim. Düzgün biri gibi ama Yaş farkından dolayı açıkçası olumsuz bakıyorum. Böyle bir durumla da karşılaşmadım daha önce. Ne yapsam irtibatı kessem mi yoksa akışına mı bıraksam çok aradayım :/
Burda kadin 6 yas buyuk yalnizEşimle aramda hemen hemen o kadar yaş farkı var. Açıkçası şimdiye kadar aramızda yaş farkı olduğunu düşünmemiştimçünkü yok. Erkeklerin geç olgunlaştığı da düşünülürse…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?