İş yerinizin nasıl bir ortam olduğunu bilemem ama kendinize ait odanız / alanınız varsa ve normalde misafir kabul edebiliyorsanız bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Hatta eskilerde tanışmaya iş ortamına gelirlerdi. Kız için daha güvenilir olur gibisinden :))
Kendime ait odam var ama tek değilim personel var yanımda 2 tane. Ve biraz dedikoducu bi yer bilemedim o yüzden. Yani odama girmeden işini halletsem ayıp mı olur. Yada direk gelme mi desem ne . Hemen derler nerden tanıyosun filan diye yada arkamdan derler kesin.
Kendime ait odam var ama tek değilim personel var yanımda 2 tane. Ve biraz dedikoducu bi yer bilemedim o yüzden. Yani odama girmeden işini halletsem ayıp mı olur. Yada direk gelme mi desem ne . Hemen derler nerden tanıyosun filan diye yada arkamdan derler kesin.
O zaman işini halledip " çay ikram etmek isterdim ama üzgünüm malum iş ortamı, çok yoğun ve kalabalığız bugün " gibi bir şeyler söylersiniz gülümseyerek. Buraya kadar geldim, beni beğenmedi, odasına bile davet etmedi demesin
Yaşa çok takıntılı biriydim çok büyük konustum. Yasıtımla bile ilgilenmezdim. Ayıp olmasın dıye bulustugum kişi benden 3 yaş küçüktü. Şu an nişanlıyız. Söyleyeceklerim bu kadar.
Yaş biye bu kadar sorun oluyo ben anlayamıyorum ya gerçekten.. Hep bir büyük kadın-küçük erkek konusu.. Hayır arada da 10-20 yaş falan yok yani gayet de yakın yaşlar Çok saçma buluyorum bu yaş muhabbetinin sorun edilmesini.. Bir de adamın işi gücü varmış öğrenciyle takılmayacaksınız sonuçta.. Ayrıca sadece bir görüşme teklifi bu evlilik teklifi değil, bu kadar büyütmeyin yani görüşün nolucak en kötü arkadaş olursunuz, insan biriktirmek lazım bu hayatta
Çok güzel söylemişsiniz benimde sevgilim bende 15 yaş küçük 31 yaşında. Çok mutluyuz. Hiç yaş farkını hissetmiyorum. Evlenmeyi düşünüyoruz üstelik. Anlayış, sevgi , saygı takıldığınız konular bunlar olsun yaş değıl.
Çok güzel söylemişsiniz benimde sevgilim bende 15 yaş küçük 31 yaşında. Çok mutluyuz. Hiç yaş farkını hissetmiyorum. Evlenmeyi düşünüyoruz üstelik. Anlayış, sevgi , saygı takıldığınız konular bunlar olsun yaş değıl.