- 30 Kasım 2010
- 9.601
- 19.271
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüşmeden bitir.Arkadaşlar biriyle bir iş vesilesiyle tanıştık. Sosyal medyadan ekledi. Yazmaya başladı. Görüşelim edelim vs. Şu an aynı şehirde değiliz. 2 hafta sonra gelecek iş seyahatinde. Yaş farkı var 6 yaş küçük benden (26-32). İlk söylediğimde tanışmamıza engel mi filan dedi. Geçen sefer işte çok iyi birisin nasıl hayatında biri yok şaşırdım dedi. Ben de kısmet doğru kişi olmadı dedim. Düzgün biri gibi ama Yaş farkından dolayı açıkçası olumsuz bakıyorum. Böyle bir durumla da karşılaşmadım daha önce. Ne yapsam irtibatı kessem mi yoksa akışına mı bıraksam çok aradayım :/
Konularımı baya yakın takiptesiniz ignore etmiştiniz hani ne oldu :))Ikinci basım. Üçüncü baskı ne zaman?
Zaten onu kastetmiş arkadaş :)Burda kadin 6 yas buyuk yalniz![]()
beni ignore edebilirsiniz siz görmezsiniz hem :))E bunu sordun
Bende dedim ki bebek o daha.
Onu kastetmiş görünmüyor çünkü kadın 6 yaş büyük olup üstüne bir de erkek geç olgunlaşıp 5 6 yaş geriden gelince aradaki fark daha da açılmış oluyor kadın bi 10 12 yaş ilerde olmuş oluyorZaten onu kastetmiş arkadaş :)
Hayir arkadas ters anlamis, erkeklerin gec olgunlastigindan bahsediyor yaZaten onu kastetmiş arkadaş :)
26 yaşında erkek benim gözümde ergen bir çocuk.. Tabi istisnalar vardır,hayat herkese eşit davranmiyor ama ... Eğer partnerinizi çocuksu seviyorsanız sorun yok ama, olgunluk bekliyorsanız çok zor..Arkadaşlar biriyle bir iş vesilesiyle tanıştık. Sosyal medyadan ekledi. Yazmaya başladı. Görüşelim edelim vs. Şu an aynı şehirde değiliz. 2 hafta sonra gelecek iş seyahatinde. Yaş farkı var 6 yaş küçük benden (26-32). İlk söylediğimde tanışmamıza engel mi filan dedi. Geçen sefer işte çok iyi birisin nasıl hayatında biri yok şaşırdım dedi. Ben de kısmet doğru kişi olmadı dedim. Düzgün biri gibi ama Yaş farkından dolayı açıkçası olumsuz bakıyorum. Böyle bir durumla da karşılaşmadım daha önce. Ne yapsam irtibatı kessem mi yoksa akışına mı bıraksam çok aradayım :/
Aynen ben de bu şekilde anladım arkadaşın dediğini zaten:)Onu kastetmiş görünmüyor çünkü kadın 6 yaş büyük olup üstüne bir de erkek geç olgunlaşıp 5 6 yaş geriden gelince aradaki fark daha da açılmış oluyor kadın bi 10 12 yaş ilerde olmuş oluyor
32 yaşındayım üzgünüm ama 26 yaşındakilere neredeyse ah yavrum evladım diyesim geliyor çoğu hiç olgun değil liseli gibiler görüştüğünüz kişi olgun karakterli ise bilemem yine de fark kapanmaz
Eşim benden 11 yaş büyük ve inanın aslında sadece 2 3 yaş büyük çünkü erkekler kadınlar gibi asla değil yaşlarından en az 5 yaş daha küçükler
Ben sizden 1 yaş büyüğüm . Bizim yastakilerin artık ayağı yere saglam basan , belli bir düzeni,geliri , işi olan adamlara ihtiyacımız var bence . 26 yaşındaki bir erkek daha yolun başındadır
Tavsiyem kestirip atma. İnsanlar konuşarak birbirini tanır. Baktın anlaşamadınız münasip bir dille izah edersin . Görüşmesen de aklının bir köşesinde kalır :)Arkadaşlar biriyle bir iş vesilesiyle tanıştık. Sosyal medyadan ekledi. Yazmaya başladı. Görüşelim edelim vs. Şu an aynı şehirde değiliz. 2 hafta sonra gelecek iş seyahatinde. Yaş farkı var 6 yaş küçük benden (26-32). İlk söylediğimde tanışmamıza engel mi filan dedi. Geçen sefer işte çok iyi birisin nasıl hayatında biri yok şaşırdım dedi. Ben de kısmet doğru kişi olmadı dedim. Düzgün biri gibi ama Yaş farkından dolayı açıkçası olumsuz bakıyorum. Böyle bir durumla da karşılaşmadım daha önce. Ne yapsam irtibatı kessem mi yoksa akışına mı bıraksam çok aradayım :/
Diğer şeyler derken?iş açısından sıkıntısı yok maşallah baya aşamalar kaydetmiş yaşına göre. ama diğer şeyler sıkıntılı belki bir kez görüşürüm isterse
Olgunlaşma vs daha tanımıyorum tabi amaDiğer şeyler derken?
Tam Ingilizce sözcükle vurulası bir hadise. Evde de sehpayı ters çevirip oturuyor musunuz? Çok funny değil mi?Konularımı baya yakın takiptesiniz ignore etmiştiniz hani ne oldu :))