Hiç görüşmeden bitirsem mi?

Arkadaşlar biriyle bir iş vesilesiyle tanıştık. Sosyal medyadan ekledi. Yazmaya başladı. Görüşelim edelim vs. Şu an aynı şehirde değiliz. 2 hafta sonra gelecek iş seyahatinde. Yaş farkı var 6 yaş küçük benden (26-32). İlk söylediğimde tanışmamıza engel mi filan dedi. Geçen sefer işte çok iyi birisin nasıl hayatında biri yok şaşırdım dedi. Ben de kısmet doğru kişi olmadı dedim. Düzgün biri gibi ama Yaş farkından dolayı açıkçası olumsuz bakıyorum. Böyle bir durumla da karşılaşmadım daha önce. Ne yapsam irtibatı kessem mi yoksa akışına mı bıraksam çok aradayım :/
Görüşmeden bitir.

Daha sonra da gözü çıtırlara kayabilir 🤦Herkes Yağmur Atacan gibi olmaz . Ben olsam o manada görüşme yapmazdım hiç. Kardeş gözüyle bakardim hatta.

Zaten onu kastetmiş arkadaş :)
Onu kastetmiş görünmüyor çünkü kadın 6 yaş büyük olup üstüne bir de erkek geç olgunlaşıp 5 6 yaş geriden gelince aradaki fark daha da açılmış oluyor kadın bi 10 12 yaş ilerde olmuş oluyor

32 yaşındayım üzgünüm ama 26 yaşındakilere neredeyse ah yavrum evladım diyesim geliyor çoğu hiç olgun değil liseli gibiler görüştüğünüz kişi olgun karakterli ise bilemem yine de fark kapanmaz

Eşim benden 11 yaş büyük ve inanın aslında sadece 2 3 yaş büyük çünkü erkekler kadınlar gibi asla değil yaşlarından en az 5 yaş daha küçükler

6 yaş veya fazlası siz istedikten sonra sorun değil bence.

tanışın , görüşün eğer kafa yapınıza uygunsa neden olmasın ki. 6 yaş küçük diye konuşmamak bana ön yargılı geliyor.

Arkadaşlar biriyle bir iş vesilesiyle tanıştık. Sosyal medyadan ekledi. Yazmaya başladı. Görüşelim edelim vs. Şu an aynı şehirde değiliz. 2 hafta sonra gelecek iş seyahatinde. Yaş farkı var 6 yaş küçük benden (26-32). İlk söylediğimde tanışmamıza engel mi filan dedi. Geçen sefer işte çok iyi birisin nasıl hayatında biri yok şaşırdım dedi. Ben de kısmet doğru kişi olmadı dedim. Düzgün biri gibi ama Yaş farkından dolayı açıkçası olumsuz bakıyorum. Böyle bir durumla da karşılaşmadım daha önce. Ne yapsam irtibatı kessem mi yoksa akışına mı bıraksam çok aradayım :/
26 yaşında erkek benim gözümde ergen bir çocuk.. Tabi istisnalar vardır,hayat herkese eşit davranmiyor ama ... Eğer partnerinizi çocuksu seviyorsanız sorun yok ama, olgunluk bekliyorsanız çok zor..

Onu kastetmiş görünmüyor çünkü kadın 6 yaş büyük olup üstüne bir de erkek geç olgunlaşıp 5 6 yaş geriden gelince aradaki fark daha da açılmış oluyor kadın bi 10 12 yaş ilerde olmuş oluyor

32 yaşındayım üzgünüm ama 26 yaşındakilere neredeyse ah yavrum evladım diyesim geliyor çoğu hiç olgun değil liseli gibiler görüştüğünüz kişi olgun karakterli ise bilemem yine de fark kapanmaz

Eşim benden 11 yaş büyük ve inanın aslında sadece 2 3 yaş büyük çünkü erkekler kadınlar gibi asla değil yaşlarından en az 5 yaş daha küçükler
Aynen ben de bu şekilde anladım arkadaşın dediğini zaten:)

Ben sizden 1 yaş büyüğüm . Bizim yastakilerin artık ayağı yere saglam basan , belli bir düzeni,geliri , işi olan adamlara ihtiyacımız var bence . 26 yaşındaki bir erkek daha yolun başındadır

iş açısından sıkıntısı yok maşallah baya aşamalar kaydetmiş yaşına göre. ama diğer şeyler sıkıntılı belki bir kez görüşürüm isterse

Tavsiyem kestirip atma. İnsanlar konuşarak birbirini tanır. Baktın anlaşamadınız münasip bir dille izah edersin . Görüşmesen de aklının bir köşesinde kalır :)

Siz bunu sorun ettiniz ya ilerde bundan dolayı kendinizi eksik hissedebilirsiniz. Sizde ben bunu sezdim. Bence hiç bulaşmayın.

Yaş biye bu kadar sorun oluyo ben anlayamıyorum ya gerçekten.. Hep bir büyük kadın-küçük erkek konusu.. Hayır arada da 10-20 yaş falan yok yani gayet de yakın yaşlar :işsiz: :işsiz: Çok saçma buluyorum bu yaş muhabbetinin sorun edilmesini.. Bir de adamın işi gücü varmış öğrenciyle takılmayacaksınız sonuçta.. Ayrıca sadece bir görüşme teklifi bu evlilik teklifi değil, bu kadar büyütmeyin yani görüşün nolucak en kötü arkadaş olursunuz, insan biriktirmek lazım bu hayatta :eğlence:

Konularımı baya yakın takiptesiniz ignore etmiştiniz hani ne oldu :))
Tam Ingilizce sözcükle vurulası bir hadise. Evde de sehpayı ters çevirip oturuyor musunuz? Çok funny değil mi?

Ağır looser.

Back
X